Şimdi Ara

Final Destination 5 (2012) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni geldim filmden ve serinin içinde en kötü filmSinemaya verdiğim paraya acıdım.
    Son durak serisi sanırım bitti artık.

Çünkü ilk filmle mükemmel bağlamışlar. Uçakta çocuk açıp biletine baktığı anda hatırladım ve ilk film olduğunu anladım.
    İlk filmi bilmeyenler saf saf ekrana baktı. Sonunu yanlış anladılar.
    Ölüm sırası bizim aşçıyı atlamıştı. Kızla kalsaydı kurtulacaktı. Saf gibi kızı da kendisiyle birlikte uçağa sürükleyip niyazi oldu maalesef. İlk filmdeki uçakta öldü.

Ayrıca şu Peter'i oynayan Miles Fisher ne kadar çok bizim Christian Bale'ye benziyor.

Final Destination 5 (2012)

• quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Beşinci film başarılı olursa altı ve yedi arka arkaya çekilecekmiş.

Bludworth daha önceden oldu gibisinden bir şey demişti, belki daha eskiye gider.

Notum: 8 / 10

Filme dün gittim. 2D izleyebildim.
    Filmin ilk yarısı berbattı. Ama ikinci yarısını beğendim. Sonunu çok güzel bağlamışlar.
    İlk yarının sonunda puanım3-4 olurdu ama ikinci yarıdan sonra puanım 7'ye yükseldi.

Çünkü ilk filmle mükemmel bağlamışlar. Uçakta çocuk açıp biletine baktığı anda hatırladım ve ilk film olduğunu anladım.
    Ölüm sırası bizim aşçıyı atlamıştı. Kızla kalsaydı kurtulacaktı. Saf gibi kızı da kendisiyle birlikte uçağa sürükleyip niyazi oldu maalesef. İlk filmdeki uçakta öldü.

Ayrıca şu Peter'i oynayan Miles Fisher ne kadar çok bizim Christian Bale'ye benziyor.

Şu bizim Chris'e selam söyle akşam oturmaya geldiğinde. Abin sana kızıyormuş ne arıyorsun ne soruyormuşsun diye de .)

• quote:

Kısmen benziyor.

• Filmin sonunu güzel bağlamışlar. Favori ölüm sahnem jimnastikçi kızın öldüğü sahne.

Ayrıyetten diğer 3D filmlere nazaran daha iyi bir 3D deneyimi yaşattı bu film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 11 Eylül 2011; 21:31:53 >
  • Güzel seri ve 5. serisi güzel :)

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Kısmen benziyor.

yoksa buna mı

• Bırak yahu...

Tamam iyi hoş da bu kadar abartılı ölüm sahneleri olmamalı.. Fizik ötesi ölümler oldu hep. Özellikle
    vatilatörden seken anahtar olayı
    ...

| Corel Draw | Adobe Photoshop | Adobe After Effects | Adobe Premiere |
    "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz..."
    F. Sultan Mehmed

• Bence 3D olayı 4. filmde daha iyiydi. Bu filmin konusu ise 4. filme göre daha iyi.

• Son Durak Serisinin en iyi kötü filmiydi ne aksiyon ne gerilim ne de görüntü iyiydi ölüm sahneler 5 para etmez millette Son Durak var diye gitmiş Full'dü sinema vallahi hiç gitmeyin güzel komedi filmleri var Kevin James Jım Carrey'nin tavsiyemdir.

Orijinalden alıntı: birolayd

Gına geldi, hiçbir bölümde en ufak cevap olmayınca ne anlamı var ki izlemenin.

Her bölümü aynı.

Son Durak 999999'a kadar gider bu seri. Konu aynı, ölümler farklı...
  • Bu seriyi en son 2.sini izledikten sonra biraktim. Hic bir gizem aciklma zart zurt yok ha bire birileri birirlerinin bir sekilde olecegini goruyor olaylarda gordugu gibi gerceklesiyor. Ilki baya ses getirmisti ikincisi cekildi ama konu ayni olenleri seyretmekten baska bir yapisi yok. Arkadsinda dedigi gibi 99999999999. seriye kadar gider izleyen birileri oldugu surece !!
    Ahmet Kaya Hayran Kulübü
  • Öncelikli tavsiyem filme kız arkadaşınızla gitmeyin.Kandan,Ölümden biraz rahatsız oluyorsa film zehir olabilir,Bana olduda.

Öncelikle Final destination serisi ilk 2 filmiyle benim için özel bir yere sahip.3 de fena değildi ama 4 üncü film seriyi resmen Arcade'e bağladı.

5 inci film beklentilerimin üstündeydi benim.Özellikle diğer filmle olan bağlantılar son derece hoşuma gitti.Yinede böyle bir son beklemiyordum şaşırtıcı oldu.

Son Durak Serisini izleyenler Mutlaka Okusun;

Bu film sonundan anlaşıldığı üzere 1 inci filmden bile önce geçiyor.sonunda 1 ile bağlantı kuruyorlar.Bizim gizemli zenci olan eleman bizimkilere ölümü aldatamazsınız dikkat edin kendinize diyor.Adam ya birşekilde bu olaylarla bağlantılı yada bu olaylar izlediğimiz filmlerden bile çok önce gerçekleşmeye başladı.İşin başlangıcına inilirse bence ciddi bir hikaye ile seri güzel toparlanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Öncelikli tavsiyem filme kız arkadaşınızla gitmeyin.Kandan,Ölümden biraz rahatsız oluyorsa film zehir olabilir,Bana olduda.

Öncelikle Final destination serisi ilk 2 filmiyle benim için özel bir yere sahip.3 de fena değildi ama 4 üncü film seriyi resmen Arcade'e bağladı.

5 inci film beklentilerimin üstündeydi benim.Özellikle diğer filmle olan bağlantılar son derece hoşuma gitti.Yinede böyle bir son beklemiyordum şaşırtıcı oldu.

Son Durak Serisini izleyenler Mutlaka Okusun;

Bu film sonundan anlaşıldığı üzere 1 inci filmden bile önce geçiyor.sonunda 1 ile bağlantı kuruyorlar.Bizim gizemli zenci olan eleman bizimkilere ölümü aldatamazsınız dikkat edin kendinize diyor.Adam ya birşekilde bu olaylarla bağlantılı yada bu olaylar izlediğimiz filmlerden bile çok önce gerçekleşmeye başladı.İşin başlangıcına inilirse bence ciddi bir hikaye ile seri güzel toparlanabilir.

Yanımda vardı 2 çift Ortadan Boş koltuk Tam 15 e geldim 14-16 arasında kaldım Bi gerilim aksiyon sahnesinde tırstı kız hatta ben bile uyuz oldumFilm için şunu söylemeliyim ki Son'u gelmeyen seriler diyebilirim.

• Film acayip güzeldi abi ya, 2. filmden sonra sevdiğim en güzel filmdi.

En beğendiğim ölüm şu güzel kızın gözünün gitmesi oldu, ama çok abartı yapmışlar yahu, yok lazer derisini yakıyor falan filan, onun haricinde sonu beni çok etkiledi diyebilirim. Tamam çok abartılıcak bir şey yok ama bu seriden beklenmeyecek hareketler bunlar, inşallah son film olmuştur.

Filme dün gittim. 2D izleyebildim.
    Filmin ilk yarısı berbattı. Ama ikinci yarısını beğendim. Sonunu çok güzel bağlamışlar.
    İlk yarının sonunda puanım3-4 olurdu ama ikinci yarıdan sonra puanım 7'ye yükseldi.

sizin chris e benden selam

bazı insanlar bazı fırsatları KENDİLERİ yok ederler!!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.