Şimdi Ara

Filitox Fare Zehiri 250 GR 2 adet 10 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Filitox Fare Zehiri 2 X 250 G Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/filitox-fare-zehiri-2-x-250-g-1248547?magaza=medikalbim
    satıcı zam yaptı burdan devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 140karakter -- 3 Temmuz 2020; 20:7:59 >

• yanlis anlasilmak istemem, kimseye de satasma niyetiyle yazmiyorum bunu ama acikca merak ediyorum , "siyanur yerine bunu alalim" , "ne kadar icip intihar edeyim" , "splinter uzulur" gibi kusura bakmayin ama akli evvel mesajlarin foruma veya sicak firsat pesindeki kisilere ne gibi bir faydasi var ? yoksa burasi bir komedi forumu mu ? bildigim kadariyle espri kovalanacak yerde bulunmuyoruz .. sicak firsata iliskin ,mantikli her mesaj elbette bas tacidir ama bu tip sacma sapan mesajlarin amaci nedir ? mesela bir sey yazmayinca kendinizi eksik mi goruyorsunuz ? ya da bu mesajlarin firsata bir faydasi var da biz mi goremiyoruz ? komik mi ?
  • İyi bari siyanüre çok para vermeye gerek kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,90₺ kargo

• satıcı fıyatı yükselti
  • Bunun yerine hayvana zarar vermeyen kapanları kullanın arkadaşlar yazık günah.
  • Fareler de canlı. Cık cık cık. Size yapsalar hoşunuza gider mi. Cık cık cık. Katiller

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zehir fırsatları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Predator536 kullanıcısına yanıt
    Ben bayıltan şok cihazı yaptım da daha tutturamadım bugün 10. fareyi çıkardım. Seviyeyi ayarlayınca sadece ölecek şuanda değen yerleri patlıyor.

Acısız ölüm için diyordunuz değil mi?
  • Splinter usta görmesin çok bozulur.
  • Predator536 kullanıcısına yanıt
    Kapanda yakalandıktan sonra ne yapacaksınız?
    Zararlı haşereyi öldürmek günah değildir bu arada. Fazladan gereksiz yere acı çektirmek ayrı. Kısa yoldan öldürmek lazım

• Buğdaylı zehirli yem aldık, fareler yiye yiye bizi zararsız görüp evcilleşti. Gün boyunca göz göze geliyoruz. Demem odur ki bazıları etki etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Predator536

Bunun yerine hayvana zarar vermeyen kapanları kullanın arkadaşlar yazık günah.
    Kapan dediğin ne? Bir çeşit çin işkencesi.. Zehir, iç kanamaya sebep olarak hayvanı acı çektirmeden işini bitirirken, kapan hayvanı bağırta bağırta işini hallediyor
  • keylogger38 K kullanıcısına yanıt
  • kaç gram ile intihar edebilirim?
  • Teşekkürler kaptım 1 adet

• yanlis anlasilmak istemem, kimseye de satasma niyetiyle yazmiyorum bunu ama acikca merak ediyorum , "siyanur yerine bunu alalim" , "ne kadar icip intihar edeyim" , "splinter uzulur" gibi kusura bakmayin ama akli evvel mesajlarin foruma veya sicak firsat pesindeki kisilere ne gibi bir faydasi var ? yoksa burasi bir komedi forumu mu ? bildigim kadariyle espri kovalanacak yerde bulunmuyoruz .. sicak firsata iliskin ,mantikli her mesaj elbette bas tacidir ama bu tip sacma sapan mesajlarin amaci nedir ? mesela bir sey yazmayinca kendinizi eksik mi goruyorsunuz ? ya da bu mesajlarin firsata bir faydasi var da biz mi goremiyoruz ? komik mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardMuz

kaç gram ile intihar edebilirim?
    Garanti olsun hepsini alın hocam siz 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

yanlis anlasilmak istemem, kimseye de satasma niyetiyle yazmiyorum bunu ama acikca merak ediyorum , "siyanur yerine bunu alalim" , "ne kadar icip intihar edeyim" , "splinter uzulur" gibi kusura bakmayin ama akli evvel mesajlarin foruma veya sicak firsat pesindeki kisilere ne gibi bir faydasi var ? yoksa burasi bir komedi forumu mu ? bildigim kadariyle espri kovalanacak yerde bulunmuyoruz .. sicak firsata iliskin ,mantikli her mesaj elbette bas tacidir ama bu tip sacma sapan mesajlarin amaci nedir ? mesela bir sey yazmayinca kendinizi eksik mi goruyorsunuz ? ya da bu mesajlarin firsata bir faydasi var da biz mi goremiyoruz ? komik mi ?
    Sıcak fırsatlar diye geliyormuş ? Forum ahalisindeki şu meşhur jujuuu. Acik acik islemleri ve prosedürleri yazan, sanki firmalar babasının oğluna aitmis gibi onlari savunan birde aksini yazanlara durustluk abidesiymis gibi fırça atan siz mi ? Ahahaa gece gece güldürdün beni azizim, dilerseniz 3 5 arkadas bulalim yonlendirelim size linkteki üründen bolbol. Kime lazim olur ya belki anlık bir takim kararlar verirsiniz falan. Elinizin altında bulunsun 👍

• Bu mesajin benimkiyle alakasini anlamadim. Eger diger bahsedilen konuda bir elestiri gelecekse o ayri, bu ise ayri ... buradaki konunun digeri ile alakasi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

yanlis anlasilmak istemem, kimseye de satasma niyetiyle yazmiyorum bunu ama acikca merak ediyorum , "siyanur yerine bunu alalim" , "ne kadar icip intihar edeyim" , "splinter uzulur" gibi kusura bakmayin ama akli evvel mesajlarin foruma veya sicak firsat pesindeki kisilere ne gibi bir faydasi var ? yoksa burasi bir komedi forumu mu ? bildigim kadariyle espri kovalanacak yerde bulunmuyoruz .. sicak firsata iliskin ,mantikli her mesaj elbette bas tacidir ama bu tip sacma sapan mesajlarin amaci nedir ? mesela bir sey yazmayinca kendinizi eksik mi goruyorsunuz ? ya da bu mesajlarin firsata bir faydasi var da biz mi goremiyoruz ? komik mi ?
    ekonomi bitmiş, insanlar işşiz kalmış, eve ekmek götüremediğinden ailelerinden utanıyorlardır belki? bu söylene değil, söylettirene laf söyleyin bence.
    korona var evden çıkmayın diyorlar belki adam sokaktan topladığı çöple geçimini sağlıyordur, Sitelerde lüks mahalle ve kule bina'larda çöpten birşeyler toplayanlar yok diye görmüyorsun diye her şey güzel olmuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.