Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Şahsen cracklanırsa bende almıcam. Pesi kıran cpy bunuda kırabilir redditte o tür muabbetler gördüm. Kaldı ki bir oyun her zaman çıkınca ön sipariş fiyatından pahalıya satılır. Bunların oyun çıkınca kampanya yapabiliriz ayağı bununla ilgili olabilir gibime geliyor.

Bu oyunu satın alanlar bilgisayara karşı oynayacak olan kişiler değil zaten.Online ve Ultimate team oynayan kişiler.
    Bilgisayara karşı olan modlarda en fazla 1 haftada sıkılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xreaLy

quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Arkadaşlar foxngame güvenilir midir daha önce alışveriş yapan var mı ?

hocam ben dün key aldım. Dün konuştuğumda bugün keyleri vereceklerini söylediler ama daha yeni mesaj attım keylere nerede diye aksaklık çıktı 29 unda teslim edilecekler diyorlar. Foxngame den alanlara duyrulur. Hatta baya bir kızdım niye kandırıyorsunuz bizi diye.

aynen bana da 27 sinde denildi.bugün 29 eylül diyorlar.ön sipariş dedikleri bu olmasa gerek.sonuçta 50 gb oyun indireceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_1977

quote:

Orijinalden alıntı: xreaLy

quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Arkadaşlar foxngame güvenilir midir daha önce alışveriş yapan var mı ?

hocam ben dün key aldım. Dün konuştuğumda bugün keyleri vereceklerini söylediler ama daha yeni mesaj attım keylere nerede diye aksaklık çıktı 29 unda teslim edilecekler diyorlar. Foxngame den alanlara duyrulur. Hatta baya bir kızdım niye kandırıyorsunuz bizi diye.

aynen bana da 27 sinde denildi.bugün 29 eylül diyorlar.ön sipariş dedikleri bu olmasa gerek.sonuçta 50 gb oyun indireceğiz.

Yazalım ya hepimiz. Baskı yapalım bugün yarın versinler keyleri. 29 eylül mesai saatlerinde dedi bana da. Ön siparişin ne anlamı kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Drima

Kendimi şartladım 1 gün kala key gelecek diye.. Erken geldi ya şaşırdım.
    Evet öbür gece

Yeni zelanda vpn kullanırsak bu gece indirebiliriz aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AgentZero3 kullanıcısına yanıt
    Hideallip ile birlikte üç farklı program denedim. Maalesef hepsinde aynı hatayı alıyorum. Yakın zamanda Origin üzerinden banka kartı ile alışveriş yapan var mı aranızda arkadaşlar?
  • dogan_1977 D kullanıcısına yanıt
    Valla ben access ile indirdim de sorun sözlerinde durmamalari.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen konudaki yorumları biraz biraz okudum bu gece de indirip oynama şansımız var.
    Dener miyim bilemem çünkü şu sıralar The Coma Recut kasıyorum

Direk FUT'a dalacaksanız VPN işi mantıklı ama.. Ben Alex'in hikaye ya da kişisel kariyer yapacağımdan hiç acelem yok
  • Foxngame satışlardan 20 krş kar ediyoruz diyen bir firma ne bekliyorsunuz ki işleri yalan dolan inşallah verirler keylerinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: answer25

quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Playstore Allahın cezası dağıt artık şu keyleride indirelim bari beee

bende fifa 15 de playstoreden aldım en gec onlar verıyor kardesım malasef muhatapta yok karsında buyuk ıhtımal en son verırler

Yapacakları işin....

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Şahsen cracklanırsa bende almıcam. Pesi kıran cpy bunuda kırabilir redditte o tür muabbetler gördüm. Kaldı ki bir oyun her zaman çıkınca ön sipariş fiyatından pahalıya satılır. Bunların oyun çıkınca kampanya yapabiliriz ayağı bununla ilgili olabilir gibime geliyor.

Bu oyunu satın alanlar bilgisayara karşı oynayacak olan kişiler değil zaten.Online ve Ultimate team oynayan kişiler.
    Bilgisayara karşı olan modlarda en fazla 1 haftada sıkılırsın.

bu fiyatlardan almam sene başında onu kastettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

en iyi fiyat veren siteleri ana sayfaya eklemelisin bu konunun amacı o olmalı. Tamam indirim olmayabilir ama en iyi fiyat veren siteleri ana sayfaya ekle ona göre kıyaslama yapsın millet@Adu87

reklam oluyor öyle yapınca. bu konunun amacı en ucuz satan siteyi reklam yapmak değil. teklif veren olursa diye toplanmak şunu anlamadınız gitti.
  • Supernova1071 kullanıcısına yanıt

• quote:

quote:

en iyi fiyat veren siteleri ana sayfaya eklemelisin bu konunun amacı o olmalı. Tamam indirim olmayabilir ama en iyi fiyat veren siteleri ana sayfaya ekle ona göre kıyaslama yapsın millet@Adu87

reklam oluyor öyle yapınca. bu konunun amacı en ucuz satan siteyi reklam yapmak değil. teklif veren olursa diye toplanmak şunu anlamadınız gitti.

Adam konuyu açtı arazi oldu en azından en ucuz siteleri yazsın. Ne reklamı olacak. Böyle olunca bi site 180 TL den satıyorsa diğeri 179 TL den satacak. Sanki site sahipleri bu konulara bakmıyorlar.
  • quote:

Yok öyle yağma...

Bize 5tl indirimi çok gören aç gözlü sitelerin reklamını yapmam.
    Ne sağlamışlar bize bir de reklamlarını yapacağım?
    Konuyu ilk açtığımda en ucuzdan pahalıya doğru liste vardı. Ancak buraya yazıp fiyatlarını arttırdıklarında hepsini memnuniyetle tek tek sildim konudan.
    Ben burada herkes için 1 aydır çırpınayım onlar orada kıs kıs gülerek 'ulen ne güzel sattık be adamlarda beleş bizi tanıtıyor ohh' düşünmelerini sizde istemezsiniz herhalde ?
  • quote:

quote:

quote:

Adam konuyu açtı arazi oldu en azından en ucuz siteleri yazsın. Ne reklamı olacak. Böyle olunca bi site 180 TL den satıyorsa diğeri 179 TL den satacak. Sanki site sahipleri bu konulara bakmıyorlar.

Konuyu takip etmemen senin suçun.Konuyu açan sürekli mesaj atıyo konuya sık sıkta güncelliyor konuyu.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Arazi mi oldum ?
  • Baylar geçen yıl 17'i beklerken VPN kullanıp erkenden girebilmiştik oyuna. Bu yıl böyle bir yöntem var mı acaba bilgili biri var mı?
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi key sitesinden aldığımı yazdım 5 gün önce.
    Ne trollüğüm kaldı ne o key sitesi çalışanı olduğum iddası.

En mantıklısı tek başınıza araştırıp alın diyeceğim ama fiyatlar abartı şekilde artmış. 169TL ye aldığım sitede şu an 185TL olmuş..
  • quote:

quote:

quote:

öyle senin dediğin gibi olmuyor işte o işler. burada 1 ay boyunca yazdı senin söylediğin gibi sitelerin ismi sattığı fiyat. bu siteler bu konu sayesinde ve o yazı sayesinde stok erittiler o yüzden artırdılar fiyatlarıda zaten.

bu konu 56bin kişi tarafından tıklanmış, her gün popüler konularda. şuan şu site bu fiyata satıyor diye yazmak bu sitelere iyilikten başka bir şeye yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spontaneously

Baylar geçen yıl 17'i beklerken VPN kullanıp erkenden girebilmiştik oyuna. Bu yıl böyle bir yöntem var mı acaba bilgili biri var mı?

bu gece yeni zelanda vpnsi ile dene
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.