Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

quote:

en iyi fiyat veren siteleri ana sayfaya eklemelisin bu konunun amacı o olmalı. Tamam indirim olmayabilir ama en iyi fiyat veren siteleri ana sayfaya ekle ona göre kıyaslama yapsın millet@Adu87

reklam oluyor öyle yapınca. bu konunun amacı en ucuz satan siteyi reklam yapmak değil. teklif veren olursa diye toplanmak şunu anlamadınız gitti.

Adam konuyu açtı arazi oldu en azından en ucuz siteleri yazsın. Ne reklamı olacak. Böyle olunca bi site 180 TL den satıyorsa diğeri 179 TL den satacak. Sanki site sahipleri bu konulara bakmıyorlar.

öyle senin dediğin gibi olmuyor işte o işler. burada 1 ay boyunca yazdı senin söylediğin gibi sitelerin ismi sattığı fiyat. bu siteler bu konu sayesinde ve o yazı sayesinde stok erittiler o yüzden artırdılar fiyatlarıda zaten.

bu konu 56bin kişi tarafından tıklanmış, her gün popüler konularda. şuan şu site bu fiyata satıyor diye yazmak bu sitelere iyilikten başka bir şeye yaramaz.

ne alakası var geçen sene hatırlıyorum şu site 100 TL den şu site 105 TL den satıyordu özel linkler vardı. Hiç de problem olmadı gayet aldık. Şimdi herkes 180 barajından satıyor dolar euroda fırladı onunda etkisi vardır illa. Normal sattıkları fiyat ise 130 140 TLydi geçen sene bize özel indirim yapmışlardı bu sene hiç bir site yapmadı sanırım özel indirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 27 Eylül 2017; 20:39:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

en iyi fiyat veren siteleri ana sayfaya eklemelisin bu konunun amacı o olmalı. Tamam indirim olmayabilir ama en iyi fiyat veren siteleri ana sayfaya ekle ona göre kıyaslama yapsın millet@Adu87

reklam oluyor öyle yapınca. bu konunun amacı en ucuz satan siteyi reklam yapmak değil. teklif veren olursa diye toplanmak şunu anlamadınız gitti.

Adam konuyu açtı arazi oldu en azından en ucuz siteleri yazsın. Ne reklamı olacak. Böyle olunca bi site 180 TL den satıyorsa diğeri 179 TL den satacak. Sanki site sahipleri bu konulara bakmıyorlar.

öyle senin dediğin gibi olmuyor işte o işler. burada 1 ay boyunca yazdı senin söylediğin gibi sitelerin ismi sattığı fiyat. bu siteler bu konu sayesinde ve o yazı sayesinde stok erittiler o yüzden artırdılar fiyatlarıda zaten.

bu konu 56bin kişi tarafından tıklanmış, her gün popüler konularda. şuan şu site bu fiyata satıyor diye yazmak bu sitelere iyilikten başka bir şeye yaramaz.

ne alakası var geçen sene hatırlıyorum şu site 100 TL den şu site 105 TL den satıyordu özel linkler vardı. Hiç de problem olmadı gayet aldık. Şimdi herkes 180 barajından satıyor dolar euroda fırladı onunda etkisi vardır illa. Normal sattıkları fiyat ise 130 140 TLydi geçen sene bize özel indirim yapmışlardı bu sene hiç bir site yapmadı sanırım özel indirim.

1 ay önce dolar euro neyse şuanda da yaklaşık olarak aynı.Niye 140 lardan 180 lere çıktı acaba?Dolarla falan alakası yok baktılar alıcı geliyo boyuna arttırıyorlar fiyatları.Ayrıca araştırmak zor değil illa bir çok karşılaştırma istiyosan.Yaz google a her site çıkıyo.

• Drima kullanıcısına yanıt
    Ayip etmisler.Alan nerden aldigini yazarsa iyi olur fikir sahibi olalim.Onumuzdeki hafta alacagim artik birinden ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hacı ne geçen seneyi nede bu seneyi takip etmediğin çok belli oldu şu mesajınla.

geçen sene ilk mesajda evet 2 sitenin ismi ve linki vardı 105 ve 100 lira diye ama nasıl vardı?

o 2 site bize özel fiyat vermişti indirim yapmıştı yani herkes oradan alsın diye 1.mesaja eklenmişti.

eee bu sene fiyat veren yok özel link veren yok niye konu sahibi arkadaş ilk mesaja eklesin bu sahtekar sözde zararına sözde 20 kuruş kara satan siteleri??

• Canım sıkıldı rus versiyon aldım, şimdi torrent versiyonu indirip ingilizceye çevirebilecek miyim diye deneyeceğim, oyun çıktığı gün haber veririm gelişmeleri buradan.
  • Durmaplayden satın aldım anında yolladılar keyi. Düşünen varsa alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar az önce HideAllIP adlı program ile Singapur'dan Origin'e girdim ve oradan "Release Date" olarak 28'i diyor. Sanırım yarın VPN ile oyuna erkenden giriş yapabiliriz geçen seneki gibi
  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen belli bir saatte açılacaktır tüm serverlar, ona göre bazısı bir gün önceye ya da sonraya geliyordur
  • ibo-wan kullanıcısına yanıt
    Evet geçen yılda bu yöntemle çoğumuz erkenden giriş yaptık oyuna. Ben 1 gün önceden başlamıştım oynamaya.

HideAllIP'nin full versiyonunu bulamadım internette maalesef. Deneme sürümünde de Yeni Zelanda bulunmuyor. :(
  • istanbul_games diye bir yerden aldım, adamlar daha keyi bile göndermedi. herkes yolladı bunlarda daha hareket yok.
  • neyseneya kullanıcısına yanıt
    Kaç TL'ye aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spontaneously

Arkadaşlar az önce HideAllIP adlı program ile Singapur'dan Origin'e girdim ve oradan "Release Date" olarak 28'i diyor. Sanırım yarın VPN ile oyuna erkenden giriş yapabiliriz geçen seneki gibi

ne kadara geliyor oradan
  • faksu.42 F kullanıcısına yanıt
    Fiyatları ne durumda oluyor bilmiyorum ki TL'ye göre ucuz olacağını sanmıyorum pek. Benim VPN ile girme sebebim geçen sene olduğu gibi 1 gün erkenden oyuna giriş yapabilmek.
    geçen hafta 190 a aldım.
  • neyseneya kullanıcısına yanıt
    Hocam neden bilinmeyen bir firmadan o kadar pahalıya satın aldın ki? Bizim eleştirdiğimiz popüler firmalar bile daha ucuza satıyorlar. Umarım CD-KEY'i ulaştırırlar da mağdur olmazsın.
    Aynı yer bugün 205'e satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 27 Eylül 2017; 22:6:36 >
  • ibo-wan kullanıcısına yanıt
    Rezillik gerçekten. Umarım CD-KEY'leri dağıtırlar.
    gittigidiyor dan aldım en uygun burasıydı. keyi göndermezse satışı onaylamam başka yerden alırım. ama gönderir sanmıyorum bi sıkıntı olsun. droyun sitesi karısık geldi tl yükleme falan uğraşmadım ben de aldım burdan. bu 190 a satarken sanalsaray ve droyun 199 diyordu.
  • Geçen yıl sabit ön sipariş uygulaması yapıldı. Kodlar 1&2 Gün önceden herkese teslim etmek için gece gündüz demeden ekip olarak çalıştık. Bu yıl da aynı durum söz konusu olacak ve aksaklık yaşanmayacak.

10 - 20 TL'nin üzerinde indirimler olur tabi ki, oyun çıkışından en geç iki hafta içerisinde pazar fiyatına göre en uygun indirimi yapmayı planlıyoruz. Bunun için oyunun çıkışından itibaren gerek sitemiz, gerek bu konu üzerinden bilgilendirmeler yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BursaGB

Geçen yıl sabit ön sipariş uygulaması yapıldı. Kodlar 1&2 Gün önceden herkese teslim etmek için gece gündüz demeden ekip olarak çalıştık. Bu yıl da aynı durum söz konusu olacak ve aksaklık yaşanmayacak.

10 - 20 TL'nin üzerinde indirimler olur tabi ki, oyun çıkışından en geç iki hafta içerisinde pazar fiyatına göre en uygun indirimi yapmayı planlıyoruz. Bunun için oyunun çıkışından itibaren gerek sitemiz, gerek bu konu üzerinden bilgilendirmeler yapacağız.

keyi sizden aldık bekliyoruz yarın gece oyun çıkıyor inşallah dediğiniz gibi aksaklık yaşanmaz :)
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.