Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın dağıtılması gerek, 28i 29una baglayan gece saat 1de açılacak serverlar hadi bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalsaray, droyun keyleri dağıtırken bunlar niye dağıtamıyor anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 27 Eylül 2017; 22:45:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BursaGB

Geçen yıl sabit ön sipariş uygulaması yapıldı. Kodlar 1&2 Gün önceden herkese teslim etmek için gece gündüz demeden ekip olarak çalıştık. Bu yıl da aynı durum söz konusu olacak ve aksaklık yaşanmayacak.

10 - 20 TL'nin üzerinde indirimler olur tabi ki, oyun çıkışından en geç iki hafta içerisinde pazar fiyatına göre en uygun indirimi yapmayı planlıyoruz. Bunun için oyunun çıkışından itibaren gerek sitemiz, gerek bu konu üzerinden bilgilendirmeler yapacağız.

Fiyat yine yukarı doğru tırmanmış! Bu arada dh ön sipariş indiri mi oldu mu? Ben mi kaçırdım?
  • neyseneya kullanıcısına yanıt
    Bende ayni yerden aldim hocam ,20 tl de kuponum vardi 170e denk geldi 6 taksitli. Bekleyisteyim bende ,firma ayrica bilinmedik firma degil gittigidyorda 30 bine yakin satisi var ,gonderirler sikinti olmaz.

• Halen toplu alım durumu var mı bilmiyorum, ama ben iki gün önce aldım ve key'im aldığım anda gönderildi ve oyunu aktive ettim. Beni listeden çıkarabilirsiniz.
  • Newresim kullanıcısına yanıt
    aynen ben de sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.
  • neyseneya kullanıcısına yanıt
    Az once sordum perşembe gecesi veya cuma gunu teslim edeceğiz dediler.

• Newresim kullanıcısına yanıt
    ben dün sormuştum hesapta bugun göndereceklerdi. bugun öğlen yine sordum nerede key diye, bu sefer firma ne zaman elimize gönderirse dediler. bence bunlar da bilmiyor ne zaman göndereceklerini.
  • Playstore dan oyunun siparişini vermiş arkadaşlar herhangi bir gelişme var mı keyler ne zaman gelecek ?

• foxngame sitesinden alacak varsa; bugün teslim edeceklerini söylemelerine rağmen, şimdi 29 eylül mesai saatleri içinde teslim edeceklerini söylüyorlar. yani kaba hesapla en erken oyun çıkışını yaptıktan 10-15 saat sonra göndereceklermiş. şikayet konuları da açacağım ama buraya da yazayım. uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytn

foxngame sitesinden alacak varsa; bugün teslim edeceklerini söylemelerine rağmen, şimdi 29 eylül mesai saatleri içinde teslim edeceklerini söylüyorlar. yani kaba hesapla en erken oyun çıkışını yaptıktan 10-15 saat sonra göndereceklermiş. şikayet konuları da açacağım ama buraya da yazayım. uzak durun.

Bana da aynısını yazdılar. Baskı yapalım ya. Yarın göndersinler. Yarın gece başlamak istiyorum ben oyuna
  • Durmaplayden aldım pazartesi salı kod geldi ve aktive ettim, bilginize. Durma play en güvenilir fiyat ucuz değil ama olsun

• Kinguin'de %5 indirim kodu ile 175'e geliyor oyun. + Dlc olursa 179 TL.

quote:

Kodlar:

VOUCHERCLOUDNL
    HONEY5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 27 Eylül 2017; 23:19:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

quote:

foxngame sitesinden alacak varsa; bugün teslim edeceklerini söylemelerine rağmen, şimdi 29 eylül mesai saatleri içinde teslim edeceklerini söylüyorlar. yani kaba hesapla en erken oyun çıkışını yaptıktan 10-15 saat sonra göndereceklermiş. şikayet konuları da açacağım ama buraya da yazayım. uzak durun.

Bana da aynısını yazdılar. Baskı yapalım ya. Yarın göndersinler. Yarın gece başlamak istiyorum ben oyuna

ikiyüzlüler, satış yaparken söylemeleri gereken şeyi şimdi söylüyorlar. üstüne başka sitelerden erken alanların pişman olacağını falan söyledi sanki ilk defa ön sipariş veriyormuşuz gibi. açıkçası artık keyin sorunsuz geleceğinden bile şüpheliyim.

• drmplay'den 184 liraya aldım listeden adımı çıkarabilirsiniz.
  • Liste patır patır dökülüyor, umarım rus keyi çaresini bulabilirim de bu uyanıklara daha fazla para kaptırmayız
  • Nerden alıyoruz baylar 150 bandında almak düşüncesindeyim görünen o ki 200lere tırmanmış meret.
  • Beni de listeden çıkarabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

quote:

ikiyüzlüler, satış yaparken söylemeleri gereken şeyi şimdi söylüyorlar. üstüne başka sitelerden erken alanların pişman olacağını falan söyledi sanki ilk defa ön sipariş veriyormuşuz gibi. açıkçası artık keyin sorunsuz geleceğinden bile şüpheliyim.

Ben de oradan aldım ve 29'unda verilecek dendi.

• droyun üzerinden aldım. çok şükür bir problem olmadı. şu an preload aktif olsa da indirsem diye bekliyorum ben de.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.