Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Key teslimi nezamanmis biliyormusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu fiyatlardan almayın bence. Herkes acele ettiği için yükselttiler fiyatları. Oyun çıktıktan sonra mecbur düşürecekler. 4 5 gün erken oynamak için 40 lira fazla vermem ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redtoblack

Arkadaşlar bu fiyatlardan almayın bence. Herkes acele ettiği için yükselttiler fiyatları. Oyun çıktıktan sonra mecbur düşürecekler. 4 5 gün erken oynamak için 40 lira fazla vermem ben.

adamlar oyun çıktıktan ne kadar süre sonra indirim yapacaklarını da söylemiyorlar, 2-3 hafta bekleteceklerse hiç beklemeyelim
  • ThreePeatLAL kullanıcısına yanıt
    droyuna sordum 29 da indiriceksiniz diyor saçma değilmi
  • Oyunu önceden indirmenin yolları origin access almak yada vpn ile singapur,yeni zelanda seçip 28 ine indirebilirsiniz.
  • answer25 A kullanıcısına yanıt
    NBA 2K18 için de çıkış tarihi olan 19unda indireceksiniz demişlerdi.ama pre order olayı sayesinde 15inde indirmiştim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

quote:

Orijinalden alıntı: 15FT1905

quote:

Oyun ne zaman indirilebilir olacak ön sipariş verenler için bilginiz var mı.

Önceki sene gibi ABD vs de 1-2 gün önce yükleme aktif olmuştu. Lakin bu sene tüm ülkelerde aynı anda yani 29 unda aktif olacak. Bu yüzden erkenden key almanın da bir manası kalmıyor. Mecbur 2 gün daha beklenecek.

o baya saçma olmuş ya. Peki şimdiden torrentten oyunun dosylarını indirsek oyun sitelerinden. Oyun çıktığında da o dosyaları uygun klasöre atsak olur mu acaba.

Bunu yapsak olmaz mı ya. Bu şekilde oluyordu sanırım

• bursagbden alan varmı keyleri ne zaman vericeklermiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

Oyunu önceden indirmenin yolları origin access almak yada vpn ile singapur,yeni zelanda seçip 28 ine indirebilirsiniz.

nasıl yeni zelandayı seçecez originden mi?
  • -Çesut Mevik- kullanıcısına yanıt
    28-29 dediler

• niyazigs1905 kullanıcısına yanıt
    Satın alırken bende de hata vermişti. Kart bilgilerini ödeme ayarlarından origin'e kayıt ettim. Daha sonra Hideallip programı ile güney kore ipsine geçiş yapıp oyunu satın alma ekranına geldim. Ödemeyi onaylamadan önce disconnect yapıp onayladım. Bu şekilde herhangi bir kart hatası vermedi. Bu şekilde deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: AgentZero3

Origin access ile 148tl'ye geliyor Güney Kore'den.

TR dil oluyor mu peki kore originde ?

Hayır TR dili yok İngilizce var Kore sürümünde.
  • ThreePeatLAL kullanıcısına yanıt
    fifa 17 de iki gün önce indirmiştik
  • AgentZero3 kullanıcısına yanıt
    Maalesef dostum yine aynısı oluyor. Sen kredi kartı ile mi aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyazigs1905 -- 27 Eylül 2017; 16:25:57 >
  • niyazigs1905 kullanıcısına yanıt
    Kartınıza yakın zamanda internetten alışveriş yaptınız mı ?Onay zorunluluğu getirildi bankayı arayıp sorun isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

Oyunu önceden indirmenin yolları origin access almak yada vpn ile singapur,yeni zelanda seçip 28 ine indirebilirsiniz.

nasıl yeni zelandayı seçecez originden mi?

hayır pc ye vpn programı kurup ülkeyi onlardan biri yapıp sonra origini açacaksınız. Bu gece açılır büyük ihtimail indirmeye çünkü 1 gün ilerde o ülkeler bizden.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Önceki sene gibi ABD vs de 1-2 gün önce yükleme aktif olmuştu. Lakin bu sene tüm ülkelerde aynı anda yani 29 unda aktif olacak. Bu yüzden erkenden key almanın da bir manası kalmıyor. Mecbur 2 gün daha beklenecek.

o baya saçma olmuş ya. Peki şimdiden torrentten oyunun dosylarını indirsek oyun sitelerinden. Oyun çıktığında da o dosyaları uygun klasöre atsak olur mu acaba.

Sitelere düşen unlocked sürümünü indirip, oyun origine düşünce indirmeyi başlatıp, hemen sonra durdurup, originde açılan fifa 18 in içine unlockedı kopyalayıp devam ettirince az bir onarma yapıyor. Güncellemeleri vs. ekliyor. kısa sürede oynuyorsunuz. Ben her sene böyle yapıyorum

• Arkadaşlar foxngame güvenilir midir daha önce alışveriş yapan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

quote:

quote:

quote:

quote:

Sitelere düşen unlocked sürümünü indirip, oyun origine düşünce indirmeyi başlatıp, hemen sonra durdurup, originde açılan fifa 18 in içine unlockedı kopyalayıp devam ettirince az bir onarma yapıyor. Güncellemeleri vs. ekliyor. kısa sürede oynuyorsunuz. Ben her sene böyle yapıyorum

Ben de duymuştum bunu. Siz yapmışsınız olmuş. Başlatacağım şimdi indirmeyi. Yalnız icon sürümü var internette. Ben standart sürüm aldım. Sorun olmaz değil mi. Kendisi doğrulayınca dosyaları düzeltir sanırım sorun varsa

• ownerplus kullanıcısına yanıt
    İki kartım için iki bankayla da konuştum. Bir problem olmadığını söylediler.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.