Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sebofann

quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 15FT1905

quote:

Oyun ne zaman indirilebilir olacak ön sipariş verenler için bilginiz var mı.

Önceki sene gibi ABD vs de 1-2 gün önce yükleme aktif olmuştu. Lakin bu sene tüm ülkelerde aynı anda yani 29 unda aktif olacak. Bu yüzden erkenden key almanın da bir manası kalmıyor. Mecbur 2 gün daha beklenecek.

o baya saçma olmuş ya. Peki şimdiden torrentten oyunun dosylarını indirsek oyun sitelerinden. Oyun çıktığında da o dosyaları uygun klasöre atsak olur mu acaba.

Bunu yapsak olmaz mı ya. Bu şekilde oluyordu sanırım

Sitelere düşen unlocked sürümünü indirip, oyun origine düşünce indirmeyi başlatıp, hemen sonra durdurup, originde açılan fifa 18 in içine unlockedı kopyalayıp devam ettirince az bir onarma yapıyor. Güncellemeleri vs. ekliyor. kısa sürede oynuyorsunuz. Ben her sene böyle yapıyorum

Ben de duymuştum bunu. Siz yapmışsınız olmuş. Başlatacağım şimdi indirmeyi. Yalnız icon sürümü var internette. Ben standart sürüm aldım. Sorun olmaz değil mi. Kendisi doğrulayınca dosyaları düzeltir sanırım sorun varsa

Farklılıkları düzeltiyor. Bende ki de icondu, sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 15FT1905

quote:

Oyun ne zaman indirilebilir olacak ön sipariş verenler için bilginiz var mı.

Önceki sene gibi ABD vs de 1-2 gün önce yükleme aktif olmuştu. Lakin bu sene tüm ülkelerde aynı anda yani 29 unda aktif olacak. Bu yüzden erkenden key almanın da bir manası kalmıyor. Mecbur 2 gün daha beklenecek.

o baya saçma olmuş ya. Peki şimdiden torrentten oyunun dosylarını indirsek oyun sitelerinden. Oyun çıktığında da o dosyaları uygun klasöre atsak olur mu acaba.

Bunu yapsak olmaz mı ya. Bu şekilde oluyordu sanırım

Sitelere düşen unlocked sürümünü indirip, oyun origine düşünce indirmeyi başlatıp, hemen sonra durdurup, originde açılan fifa 18 in içine unlockedı kopyalayıp devam ettirince az bir onarma yapıyor. Güncellemeleri vs. ekliyor. kısa sürede oynuyorsunuz. Ben her sene böyle yapıyorum

Ben de duymuştum bunu. Siz yapmışsınız olmuş. Başlatacağım şimdi indirmeyi. Yalnız icon sürümü var internette. Ben standart sürüm aldım. Sorun olmaz değil mi. Kendisi doğrulayınca dosyaları düzeltir sanırım sorun varsa

Farklılıkları düzeltiyor. Bende ki de icondu, sorun yok.

Tamamdır. Teşekkürler

• C Vitamine kullanıcısına yanıt
    hocam siteyi mesaj atabilir misiniz lütfen
  • son durum nedir nereden alıyoruz
  • niyazigs1905 kullanıcısına yanıt
    Evet kredi kartı ile aldım.

Hideallip programını kullanarak deniyorsun değil mi? Disconnect yapmana rağmen hata mı veriyor? Bende bu hatayı Hola kullanırken vermişti, Hideallip ile bir hata almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Arkadaşlar foxngame güvenilir midir daha önce alışveriş yapan var mı ?

hocam ben dün key aldım. Dün konuştuğumda bugün keyleri vereceklerini söylediler ama daha yeni mesaj attım keylere nerede diye aksaklık çıktı 29 unda teslim edilecekler diyorlar. Foxngame den alanlara duyrulur. Hatta baya bir kızdım niye kandırıyorsunuz bizi diye.
  • benide ekler misin listeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: xreaLy

quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Arkadaşlar foxngame güvenilir midir daha önce alışveriş yapan var mı ?

hocam ben dün key aldım. Dün konuştuğumda bugün keyleri vereceklerini söylediler ama daha yeni mesaj attım keylere nerede diye aksaklık çıktı 29 unda teslim edilecekler diyorlar. Foxngame den alanlara duyrulur. Hatta baya bir kızdım niye kandırıyorsunuz bizi diye.

Yazacağım ben de şimdi ya. Öyle şey mi olur. 29'unda zaten oyun çıkıyor. Ne anlamı kalıyor ön siparişin.
  • Bu arada oyun yarın gece yayınlanacak değil mi. 28 eylülü 29 eylüle bağlayan gece yani
  • quote:

Bu arada oyun yarın gece yayınlanacak değil mi. 28 eylülü 29 eylüle bağlayan gece yani

evet
  • 5 Gün önce aldım 169TL'ye

Key de geldi bugün öğlen aktif ettim Origin efendiden

Beklemedeyiz

Fiyatlar uçmuş, umarım çoğunluk bekleme gafletine düşmemiş ve pre-order'ını çakmıştır..

• Dün durmadan aldım 179tl idi ve keyi 1 dk içinde aldım.Şuan 184 tl olmuş , oyun çıkana kadar fiyat yükselecek galiba.Oyunu Origin'e attım fakat hala daha download butonu aktif değil.

edit : benle birlikte 2 kişi daha aldı onlarda sorunsuz bir şekilde keylerini aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 27 Eylül 2017; 19:21:30 >
  • Playstore Allahın cezası dağıt artık şu keyleride indirelim bari beee

• Şenol Güneş kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın gece açılacak indirme butonumuz

Edit: Yanlış düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drima -- 27 Eylül 2017; 19:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Playstore Allahın cezası dağıt artık şu keyleride indirelim bari beee

bursagbde dağıtmadı daha yanlız değilsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Çesut Mevik- -- 27 Eylül 2017; 19:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drima

Hocam bu gece açılacak indirme butonumuz

Öbür gece açılmıyacak mı?

• Kendimi şartladım 1 gün kala key gelecek diye.. Erken geldi ya şaşırdım.
    Evet öbür gece
  • Droyun vermiş keyimi

• en iyi fiyat veren siteleri ana sayfaya eklemelisin bu konunun amacı o olmalı. Tamam indirim olmayabilir ama en iyi fiyat veren siteleri ana sayfaya ekle ona göre kıyaslama yapsın millet@Adu87
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Playstore Allahın cezası dağıt artık şu keyleride indirelim bari beee

bende fifa 15 de playstoreden aldım en gec onlar verıyor kardesım malasef muhatapta yok karsında buyuk ıhtımal en son verırler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer25 -- 27 Eylül 2017; 19:49:45 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.