Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle provakatif konuları geride bırakalım, sizden bir fikir almak istiyoruz. Kısaca hemen konuya geçmeden önce

1- Hiç bir firma ile anlaşmamız yoktur, hiç bir zamanda olmamıştır. Fiyatları kafamıza göre yükseltmiyoruz.
    2- Alım yaptığımız yerler fiyat yükselttiği için yükseltiyoruz. Oyun çıkışı yaklaştıkça fiyatları arttırmaya devam ediyorlar. BU kodları biz önceden almıyoruz ya da fiyatını biz belirlemiyoruz.
    3- Artık stok temin edemiyoruz alım yaptığımız yerler TL fiyatından 175-180 Lira fiyat çekiyorlar.
    4- Yeni alınan kodların oyun çıkmadan önce gönderileceğinin teminini veremiyorlar.

Şimdi rica ediyorum bu postun altına elinizde bir kanıt olmadan, atıp tutmayın. Sizlere cevap olarak olanları anlatıyorum.

Şimdi kodlar üzerine görüştüğümüz bir firma daha var, kendileri 140-150 TL gibi bir ücretle oyunu sağlayabileceklerini söylüyorlar fakat ayın 1'inde teslim edeceklerini ve ön sipariş ekstralarından faydalanamayabileceğini (bir ihtimal) belirttiler.

Bu seneki verilen pre-order bonusları gerçekten değerli mi?

Bunun ön siparişini açabiliriz anlaşma yaparak, fakat elimizde fazla bir seçenek yok. Oyun açılana kadar sitemizde Fifa 18 satışı olmayacaktır. Sınırlara ulaştık çünkü, Ya da fiyatları 180 TL 'ye falan çekmemiz gerekiyor ki o fiyata da buradan alan çıkmaz diye düşünüyoruz.

Elimiz kolumuz bağlandı fikirlerinizi, gerçekten yapıcı bir şekilde iletirseniz seviniriz.

DrOyun Ekibi.

• benide ekleyin listeye hocam 150-160 arası olursa alırım
  • Biraz daha artsın 200 lira olsun o zaman alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

Herkese selam arkadaşlar,

Öncelikle provakatif konuları geride bırakalım, sizden bir fikir almak istiyoruz. Kısaca hemen konuya geçmeden önce

1- Hiç bir firma ile anlaşmamız yoktur, hiç bir zamanda olmamıştır. Fiyatları kafamıza göre yükseltmiyoruz.
    2- Alım yaptığımız yerler fiyat yükselttiği için yükseltiyoruz. Oyun çıkışı yaklaştıkça fiyatları arttırmaya devam ediyorlar. BU kodları biz önceden almıyoruz ya da fiyatını biz belirlemiyoruz.
    3- Artık stok temin edemiyoruz alım yaptığımız yerler TL fiyatından 175-180 Lira fiyat çekiyorlar.
    4- Yeni alınan kodların oyun çıkmadan önce gönderileceğinin teminini veremiyorlar.

Şimdi rica ediyorum bu postun altına elinizde bir kanıt olmadan, atıp tutmayın. Sizlere cevap olarak olanları anlatıyorum.

Şimdi kodlar üzerine görüştüğümüz bir firma daha var, kendileri 140-150 TL gibi bir ücretle oyunu sağlayabileceklerini söylüyorlar fakat ayın 1'inde teslim edeceklerini ve ön sipariş ekstralarından faydalanamayabileceğini (bir ihtimal) belirttiler.

Bunun ön siparişini açabiliriz anlaşma yaparak, fakat elimizde fazla bir seçenek yok. Oyun açılana kadar sitemizde Fifa 18 satışı olmayacaktır. Sınırlara ulaştık çünkü, Ya da fiyatları 180 TL 'ye falan çekmemiz gerekiyor ki o fiyata da buradan alan çıkmaz diye düşünüyoruz.

Elimiz kolumuz bağlandı fikirlerinizi, gerçekten yapıcı bir şekilde iletirseniz seviniriz.

DrOyun Ekibi.

Bana bonus falan gerekmiyor oyuna gireyim yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• droyun-yetkili kullanıcısına yanıt
    1-2 sinde satın alsınlar sanmıyorum problem edeceklerini ama fiyat 140-150 bandında olsun burada indirim kovalayan arkadaşlar için o fark önemli demek ki bu kadar bekliyorlar, çabalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unchange

1-2 sinde satın alsınlar sanmıyorum problem edeceklerini ama fiyat 140-150 bandında olsun burada indirim kovalayan arkadaşlar için o fark önemli demek ki bu kadar bekliyorlar, çabalıyorlar.

Aynen öyle kasımda askerim oynayacağım sadece 1 ay mesela ondada ancak alex hunter modunu bitiririm

Şahsen bonus falan istemiyorum, dediğiniz tarih ve fiyatta uygun.

Söylediğiniz fiyat aralığında olursa ayın 1 inde teslim olacak şekilde bonussuz alırım ve beklerim. Ancak olup olmayacağının kesin bilgisini almamız gerek, boşuna oyalanmak istemem kendi adıma.
  • quote:

DrOyun Ekibi.

güzel yalanlar...

Keyleri ne zaman yollayacaksınız ? 1-2 gün önceden Pre Load yapabilecek miyiz ?
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Ben üzülerek de olsa ikna oldum. Yapacak bir şey yok, PC platformunda 13-14-15-16-17 serilerini oynadığım Fifa'nın 18 serisini oynamayacağım fiyatlardan dolayı.
    Arkadaşlar, bu malum sitede oyun 145 tl iken ben bu konuyu açtım. Adamlar 145tl iken konumuza 1 kere gelip yazmadılar. 159tl ye çekip sonra yazdılar. Bir de utanmadan 'defalarca dedik pahalı olacak' diye. Neyse uzatmayalım. Almak isteyen katılmak isteyen alabilir kimseyi kısıtlayamam saygım var ama ben yokum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerProfessor -- 28 Eylül 2017; 20:57:36 >
  • Arkadaşlar şimdi ben oyunu trial olarak indirdim ve oynuyorum henüz satın almadım ip değiştirip koreden satın alsam sizce oyunu yeniden indirmem mi gerekir tabi Türkçe dili de kaybederiz yoksa oyun mevcut indirme üzerinden tam sürüm olarak devam mı eder eğer böyle olursa Türkçe dil seçeneği kalmış olacak.
  • İyiki ön siparişten 145 e aldık millet şimdi arıyor bulamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunoo -- 25 Eylül 2017; 16:53:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adu87

Arkadaşlar, bu malum sitede oyun 145 tl iken ben bu konuyu açtım. Adamlar 145tl iken konumuza 1 kere gelip yazmadılar. 159tl ye çekip sonra yazdılar. Bir de utanmadan 'defalarca dedik pahalı olacak' diye. Neyse uzatmayalım. Demem şu ki 145 tl yi biz pahalı buluyorduk yıldırma çabası ile 140 tl-150 tl ye fit olacak değilim hele bu firma için hiç değilim. Başka firma olsa tamam ama bu firma gözümde 0. Ben 1 aydan fazla uğraşıyorum 5tl indirim için mi? Hadi ordan... Almak isteyen katılmak isteyen alabilir kimseyi kısıtlayamam saygım var ama ben yokum...

+1 işleri güçleri hikaye yalan dolan, yok aldıkları yer fiyat artırırmışta he yavrum he, alan alsın bu firma 130a versin yine almıcam buraya gelip millete zamanında alsaydınız fiyat artar almazsanız işte öyle diyen şahısların bulunduğu bir firmadan alışveriş yapmam ben

• işler kesatladı heralde

geçen sene 98 e mal ediyorlarmış keyi yersek, bu sene 175 e mal ediyorlarmış yersek.
  • quote:

DrOyun Ekibi.

Neyse arkadaşlar belli ki rakip firmaya çalışanlar burada belli ediyor kendilerini. İnsan gibi iletişim kurmaya da çalıştık ama hiç bir fikirleri olmadan bilip bilmeden yermeye devam ediyorlar.

DonanımHaber'de olmak kendimizi tanıtmak bazen yorucu olabiliyor, herkesi aynı anda memnun edemezsin tabi ki.

Eğer talep artarsa eklemeyi düşünüyoruz lütfen talebinizi bu başlık altından bize bildirin, bu başlığa bundan sonra yazmak istemiyoruz.

Herkese şimdiden iyi oyunlar dileriz.

https://forum.donanimhaber.com/droyun-fifa-18-ile-ilgili-resmi-aciklama-ve-yaz-indirimlerinin-son-tarihi-15-ekim--120951805-216#129090663

sizin kendi reklam başlığınız yok mu? Orada yazsana. Hala buradan sabırsız olan kişileri fahiş fiyatlara kapmaya çalışıyorsun.
  • Arkadaşlar dr oyundan daha önce çok alışverişim oldu bir kere sorun yaşamadım. Adamlar şuan en uygun fiyattan satan şirket, fiyatlar artabilir dedikleri andan itibaren sadece türkiye icin değil global olarak fiyatlar arttı. Bu adamlar sizi daha önce dolandırdı mı? Sözlerinde mi durmadı? Her yere 160 170 civarındayken 145 tlden satıyorlardı oyunu daha ne yapsınlar? Abi adamlar satın aldıgımız yerler fiyatı arttırıyor diyor inanmiyorsunuz, fakat söyle bir durum var sizin gibi ölücüler son gunleri bekledikce son gunlerde keylere olan talep artiyor, key saticilari durumun farkinda ve talep arttiginda fiyati arttiriyorlar, sizin satin aldiginiz yerler de hayir kurumu degil bir isletme aldigi fiyattan size satamazlar. ÇIKIŞ TARİHİ YAKLAŞTIKÇA FİYATI DÜŞEN KAÇ OYUN GÖRDÜNÜZ ALLAH AŞKINA. Ucuza alamadiginiz icin ya da butcenizi aştığı icin suclamaniz gereken yer saticilar degil toptancilar. Bunu idrak etmeniz icin sanirim once ticaretle ugrasmaniz lazim.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.