Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burda 300 kişi indirim beklerken oyun çıkışı yaklaştıkca zam yapıyorlar
    dr oyuna karşı bir sempatim vardı oda yok oldu
    artık fiyatlar normale dönünce alırız
    belkide crak çıkarda keyler firmaların elinde patlar
  • Ibrahim1984 I kullanıcısına yanıt
    Sırf bunu yazmak için mi üye oldun?Sen kimin adamısın?Milletin kızdığı tuzlu olmasından çok firmaların saçma sapan yükseltip birde normalmiş gibi konuşmaları.Pahalılaşırsa almayız bu kadar basit.O küçük beyniniz niye anlamıyo bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayWalker7

Arkadaşlar dr oyundan daha önce çok alışverişim oldu bir kere sorun yaşamadım. Adamlar şuan en uygun fiyattan satan şirket, fiyatlar artabilir dedikleri andan itibaren sadece türkiye icin değil global olarak fiyatlar arttı. Bu adamlar sizi daha önce dolandırdı mı? Sözlerinde mi durmadı? Her yere 160 170 civarındayken 145 tlden satıyorlardı oyunu daha ne yapsınlar? Abi adamlar satın aldıgımız yerler fiyatı arttırıyor diyor inanmiyorsunuz, fakat söyle bir durum var sizin gibi ölücüler son gunleri bekledikce son gunlerde keylere olan talep artiyor, key saticilari durumun farkinda ve talep arttiginda fiyati arttiriyorlar, sizin satin aldiginiz yerler de hayir kurumu degil bir isletme aldigi fiyattan size satamazlar. ÇIKIŞ TARİHİ YAKLAŞTIKÇA FİYATI DÜŞEN KAÇ OYUN GÖRDÜNÜZ ALLAH AŞKINA. Ucuza alamadiginiz icin ya da butcenizi aştığı icin suclamaniz gereken yer saticilar degil toptancilar. Bunu idrak etmeniz icin sanirim once ticaretle ugrasmaniz lazim.

şu forumdan çıkar mısın? boş yapıyorsunda.

• Şubat ayında Origin Access'e gelecek bir oyun için fazla stres'e girmiyor musunuz arkadaşlar?
  • droyun-yetkili :Selamlar,

Uzun süredir hakkımızda hiç bir deliliniz olmadan atıp tutup yalan yanlış bilgilerle insanların aklını bulandırıyorsunuz. Bunu tam olarak neden yapıyorsunuz anlayamıyorum. Oraya sizlere yardımcı olmak için geliyoruz.

Tam olarak beklentiniz nedir ? Daha ne yapılabilir ?

Bizi başka firmalarla çalışmakla suçluyorsunuz var mı bir kanıtınız ? Neye dayandırıyorsunuz biz daha 1 sene önce açılmış küçük bir firmayız. O kadar büyük firmalar yüksek fiyatla satarken, bizim gibi gelişmekte olan firmaları kötülüyorsunuz.

Kusura bakmayın ama biraz art niyet görüyorum.

Biraz ılımlı olmaya davet ediyorum , iyi günler.

ismailbbyigit : senin bir kaç mesaj önce gelipte buradaki insanlara atıp tuttuğunu gördükten sonra size itimadım kalmadı. yalan konuşuyorsunuz nasıl ki aral vatan vs kendi aralarında anlaşıp fiyat biçiyorsa sizde aynısını yapıyorsunuz key firmaları arasında. aksini sen idda ediyorsan keyleri kaça aldığınızın makbuzun vs resmini atın ben özür dilicem hadi buyur

droyun-yetkili : Kimseye atıp tuttuğumuz olmadı, sadece elinde kanıtın olmadan böyle bir şey yapman yersiz. Üstüne basa basa söylüyoruz böyle bir şey yapmadığımızı bir yerden destek olacağınıza köstek oluyorsunuz.

Ben bu sitenin sosyal medya çalışanıyım sahibi değilim, şirket sahibi de faturalarını forumda paylaşacak hali yok, hele sırf sen özür dile diye. Madem ortada bir fiyat belirleme işlemi var, sence neden diğer firmalardan hep daha ucuza satıyoruz? 10 lira bile olsa.

Daha ürünlerin ne kadar alındığı hakkında bir fikrin yok, belli ki çalıştığın komisyon aldığın yerler var. Daha fazla iletişim kurmak istemiyorum.

Yine de politikamızı ve sitemizi elimizden geldiği kadar ileri götürmeye çalışıyoruz.

İyi oyunlar dilerim.

ismailbbyigit : sizin neyinize destek olayım? işler kötüyü gidiyor olacak ki eski fiyat bandına çekelim alırsanız vs laflarla gelip buraya yazıyorsun buna mı destek olucam? aynen komisyon aldığım yerler var bak bakalım mesajlarıma hiç bir siteye yakınlığım var mı?

boş yapma atmıyorsan makbuzu

NOT : Bu adamların eğer 5-10-20 lira kar için bu işi yaptığına cidden inanan varsa acırım o kişiye. paranızı kaptıracaksanız buyurun kaptırın bu kan emicilere, işler kötü gidiyor olsa gerek ki gelip burada müşteri dileniyorlar eski fiyat bandına çeksek alır mısınız gibi vs laflar ederek. ulan terbiyesiz herif seni kim gönderdiyse git ona söyle buradan kimse almıyor sizden ve almayacakta. yapsaydınız şimdiye kadar adam gibi bir fiyat. sizin yaptığınız satışların çoğu bile burada 1 ay boyunca ilk mesajda isminizin yazmasından reklam olduğundan kaynaklı. hani söylüyorsunya 150ye falan alıyoruz diye at makbuzu ben 200 liraya sizden satın alıcam hadi buyur er meydanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 25 Eylül 2017; 17:35:21 >

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    140 160 bandinda satan yer varsa suan söyle siparişimi iptal ettireyim ordan alayım oyunu. Adamların daha once belirttigi durum yuzunden adamlara bok atiyorsunuz. Kendi konularinda ilk haftadan sonra fiyatta dusus bekliyoruz demisler. Eger durum hosuna gitmiyorsa oyun ciktiktan sonra fiyati dustugunde istedigin yerden alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya amma firmaya laf atmalar olmuş ya arkadaş 145 tl ye bulmuşsun daha da ucuza arıyorsun bulamayınca o fiyata satan adama sallıyorsunuz adam istediği fiyata satar 10 gün önce 145 den 159 a çektiler diye dünyanın lafını ettiler adamlara birader biz salakmıyız 1 ay önceden 20 lira ucuz olsun bizim olsun diye alıyoruz oyunu ben de bilirim paramı cebim de tutup sonra elime geçerse alırım demeyi keyfimizden 1 ay önceden para vermiyoruz herhalde alsaydınız önceden siz de yok böyle yaptılar burdan almam diyenleri bahaneleri aşırı komik bu kadar çocuk olmayın oyunun cıkmasına 3 4 gün kalmış adamlar da ne kadar sipariş aldıklarını iletip duruma göre geri dönüş alacaklar saat başı gelen siparişi mi güncellesinler gayet de mantıklı bir seçim olmuş siparişlerin kapanması
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: Adu87

Arkadaşlar, bu malum sitede oyun 145 tl iken ben bu konuyu açtım. Adamlar 145tl iken konumuza 1 kere gelip yazmadılar. 159tl ye çekip sonra yazdılar. Bir de utanmadan 'defalarca dedik pahalı olacak' diye. Neyse uzatmayalım. Demem şu ki 145 tl yi biz pahalı buluyorduk yıldırma çabası ile 140 tl-150 tl ye fit olacak değilim hele bu firma için hiç değilim. Başka firma olsa tamam ama bu firma gözümde 0. Ben 1 aydan fazla uğraşıyorum 5tl indirim için mi? Hadi ordan... Almak isteyen katılmak isteyen alabilir kimseyi kısıtlayamam saygım var ama ben yokum...

+1 işleri güçleri hikaye yalan dolan, yok aldıkları yer fiyat artırırmışta he yavrum he, alan alsın bu firma 130a versin yine almıcam buraya gelip millete zamanında alsaydınız fiyat artar almazsanız işte öyle diyen şahısların bulunduğu bir firmadan alışveriş yapmam ben

Droyun'a baktım şimdi hocam 181 TL yazıyor. Çüşünüz!

• Ön siparişin olayı bu değil mi arkadaşlar ne kadar erken alınırsa o kadar fiyat düşük olur. Oyun çıkmaya yaklaştıkcada fiyatını ufak ufak arttırırlar. Ben 145 liradan almadım. 170 liradanda almam. 1-2 hafta daha beklerim fazla birşey kaybedeceğimi düşünmüyorum. Firmalarda kendilerince kar kazanacaklar ki ayakta durabilsinler neyi tartışıyosunuz. Küçük firmaları eleştirmek yerine bu fiyatları belirleyen ana kaynakları eleştirin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

Herkese selam arkadaşlar,

Öncelikle provakatif konuları geride bırakalım, sizden bir fikir almak istiyoruz. Kısaca hemen konuya geçmeden önce

1- Hiç bir firma ile anlaşmamız yoktur, hiç bir zamanda olmamıştır. Fiyatları kafamıza göre yükseltmiyoruz.
    2- Alım yaptığımız yerler fiyat yükselttiği için yükseltiyoruz. Oyun çıkışı yaklaştıkça fiyatları arttırmaya devam ediyorlar. BU kodları biz önceden almıyoruz ya da fiyatını biz belirlemiyoruz.
    3- Artık stok temin edemiyoruz alım yaptığımız yerler TL fiyatından 175-180 Lira fiyat çekiyorlar.
    4- Yeni alınan kodların oyun çıkmadan önce gönderileceğinin teminini veremiyorlar.

Şimdi rica ediyorum bu postun altına elinizde bir kanıt olmadan, atıp tutmayın. Sizlere cevap olarak olanları anlatıyorum.

Şimdi kodlar üzerine görüştüğümüz bir firma daha var, kendileri 140-150 TL gibi bir ücretle oyunu sağlayabileceklerini söylüyorlar fakat ayın 1'inde teslim edeceklerini ve ön sipariş ekstralarından faydalanamayabileceğini (bir ihtimal) belirttiler.

Bu seneki verilen pre-order bonusları gerçekten değerli mi?

Bunun ön siparişini açabiliriz anlaşma yaparak, fakat elimizde fazla bir seçenek yok. Oyun açılana kadar sitemizde Fifa 18 satışı olmayacaktır. Sınırlara ulaştık çünkü, Ya da fiyatları 180 TL 'ye falan çekmemiz gerekiyor ki o fiyata da buradan alan çıkmaz diye düşünüyoruz.

Elimiz kolumuz bağlandı fikirlerinizi, gerçekten yapıcı bir şekilde iletirseniz seviniriz.

DrOyun Ekibi.

Neyse arkadaşlar belli ki rakip firmaya çalışanlar burada belli ediyor kendilerini. İnsan gibi iletişim kurmaya da çalıştık ama hiç bir fikirleri olmadan bilip bilmeden yermeye devam ediyorlar.

DonanımHaber'de olmak kendimizi tanıtmak bazen yorucu olabiliyor, herkesi aynı anda memnun edemezsin tabi ki.

Eğer talep artarsa eklemeyi düşünüyoruz lütfen talebinizi bu başlık altından bize bildirin, bu başlığa bundan sonra yazmak istemiyoruz.

Herkese şimdiden iyi oyunlar dileriz.

https://forum.donanimhaber.com/droyun-fifa-18-ile-ilgili-resmi-aciklama-ve-yaz-indirimlerinin-son-tarihi-15-ekim--120951805-216#129090663

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 25 Eylül 2017; 18:1:5 >

• Olay resmen ne tutturursam kârdir mantığına dönmüş. Bizim çakal key satan türk siteleri baktılar ki millet sabırsız artırdılar da arttırdılar. Anlamadığım Yabacı siteler hala global keyleri 160 tl den satıyor ve kaç aydır fiyatları sabit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • redtoblack kullanıcısına yanıt
    Ön sipariş mantığı sadece extra hediyedir.
    Fiyatta oynama olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Origin rusya da kredi karti bilgisi girilmiypr paypal a tiklayinca da hata veriyor. Ödeme ekranı çıkınca vpn i kapatıyorum ama sonuç aynı

Sürekli hata veriyor.

Ulen memlette paypal zaten yasaklı kabül gören ödeme sistemimiz kalmadı. Uk de açtığım paypal bazen işe yarıyor ama origin hesapta paypala hiç girmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim1984

Firma DROYUNa sesleniyorum, eger fiyatı 140 dan 200e yükseltmessen vallahide billahide tallahide adam degilsin, cünki bu asosyal kan emicilere insanlik yaramiyor.öylede böylede alacak, cek oyunu 200e vak nasil dizlerini bagi cözülüyor. Insanlik yaramaz bunlara.

• quote:

Firma DROYUNa sesleniyorum, eger fiyatı 140 dan 200e yükseltmessen vallahide billahide tallahide adam degilsin, cünki bu asosyal kan emicilere insanlik yaramiyor.öylede böylede alacak, cek oyunu 200e vak nasil dizlerini bagi cözülüyor. Insanlik yaramaz bunlara.

bir sen eksiktin :D merak etme 181 tl yapmış fiyatı mutlu olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provezza.

Arkadaşlar şimdi ben oyunu trial olarak indirdim ve oynuyorum henüz satın almadım ip değiştirip koreden satın alsam sizce oyunu yeniden indirmem mi gerekir tabi Türkçe dili de kaybederiz yoksa oyun mevcut indirme üzerinden tam sürüm olarak devam mı eder eğer böyle olursa Türkçe dil seçeneği kalmış olacak.

Bu konu hakkında fikri olan var mı ?
  • hala bu zottirik yerden almayı düşünen varsa geçmiş mesajlara bir baksınlar. yemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Vitamine -- 25 Eylül 2017; 18:43:8 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar şimdi ben oyunu trial olarak indirdim ve oynuyorum henüz satın almadım ip değiştirip koreden satın alsam sizce oyunu yeniden indirmem mi gerekir tabi Türkçe dili de kaybederiz yoksa oyun mevcut indirme üzerinden tam sürüm olarak devam mı eder eğer böyle olursa Türkçe dil seçeneği kalmış olacak.

Bu konu hakkında fikri olan var mı ?

origin access ile indirdiğiniz oyun full oyunun aynısıdır yani keyiniz alıp girdiğinizde oyununuz full olarak açılacak tekrar indirme yapmayacak.
  • bende almıyorum, fifa 17, 18 çıktı diye hemen çöp olmuyor nasılsa. oynamaya devam. neredeyse 200tl.. nerede kaldı bunun kutusuz, extra maliyetsiz fiyat avantajı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 25 Eylül 2017; 18:56:18 >
  • quote:

Yurt insanın özetisin yemin ediyorum ki. Ekmeği 100 lira yapsalar Yarabbi şükür diyecek adamlarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.