Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yandex üzerinden kart bilgisi giriliyor. Ben tam alıyordum son anda iptal ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuanda en ucuz nerede ve kaç TL satılıyor?
  • Beyler konusu değil ama sırf fifa 18 için xbox 360 kontroller aldım.Demo oyun kolu tanımıyor.Var mı bilgisi olan?
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    yalnız key girme söz konusu değil origin üzerinden alınan oyunlar otomatik olarak ekleniyor kore üzerinden alırsam trial olarak indirdiğim oyunun dili değişir mi onu merak ediyorum gerçi silip yeniden yükleme söz konusu olduğunda gene patlayacak neyse boşverelim en iyisi
  • DurmaOyna'da 179.50. En ucuzu nerde şu an? 2-3 güne almayı planlıyorum 15-20 lira yüzünden bir sene boyunca dolu dolu yaşanacak bir keyfi kaybetmek istemiyorum.

NOT:BursaGb'De şu an 168 lira.Güvenilir midir key zamanında teslim edilir mi bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenkuloglu -- 25 Eylül 2017; 19:32:34 >
  • en ucuz bursa gb de 168 tl
  • alperenkuloglu A kullanıcısına yanıt
    Bursagb den çok alan oldu geçen yıl.Ama bu fiyatlara bu sitelere para kaptırmayın derim.Hepsi kesinlikle anlaşıyo birbiriyle bakıyolar herkes istekli çekiyolar fiyatları yukarı.Az daha bekleyin yada g2a ya falan bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronades

Beyler konusu değil ama sırf fifa 18 için xbox 360 kontroller aldım.Demo oyun kolu tanımıyor.Var mı bilgisi olan?

Bende aldım dostum sipariş verdim gelmedi xbox 360 kontroller kablolu driverleri kurdun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foxngame 159 lira şu an. Daha önce oradan alışveriş yapmadım ama bilmiyorum güvenli mi değil mi
  • arkadaşlar naciazane fikrim böyle bir konu açılması yerli firmaların iştahını kabarttı.konunun hit olması fiyatların yükselmesine zemin hazırladı.kanaatimce bu oyuna 120-130 tl den yukarı para verilecek bir oyun değil.sonuçta standart sürüm ve dijital key, bir nevi fifa 17,5 da diyebiliriz . ama aç gözlülük yapan firmaların keyler ellerinde patlayacak görün.bu sene oyunlar çok daha çabuk çatlıyor.geçen sene f12016 1 yıl uğraşı sonucunda çatlak oluştu.bu sene 10 gün bile sürmedi.keza pes 2018 de öyle.bence firmalarında düşünmesi gereken bir durum.sonra siz müşterinin kapısını aşındırmak zorunda kalacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenkuloglu

DurmaOyna'da 179.50. En ucuzu nerde şu an? 2-3 güne almayı planlıyorum 15-20 lira yüzünden bir sene boyunca dolu dolu yaşanacak bir keyfi kaybetmek istemiyorum.

NOT:BursaGb'De şu an 168 lira.Güvenilir midir key zamanında teslim edilir mi bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim.

geçen sene aldım ordan sorun çıkmamıştı bu sene de bu gidişle ordan alacağım, geçen seneki birlik olmadı forumda, droyun fiyat yükseltti bari tekrar eski fiyata çekin bari diyenler oldu, başkası başka bir şey dedi ben burdan alcam şurdan alcam felan dendi olmadı. Çoğu arkadaş yardımcı olmaya çalıştı ama malesef bu sene indirimi alamadık, ben de bursagbden alabilirim artık indirim zor zaten malesef
  • sebofann kullanıcısına yanıt
    Foxngame güvenilir midir? Bilen varsa aydınlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenkuloglu

Foxngame güvenilir midir? Bilen varsa aydınlatabilir mi?

1 ay kadar önce pubg aldım 5 dakika içinde oyunu yolladı
  • alperenkuloglu A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben görüştüm keyi oyun çıktığı gün yada sonrasında verilecekmiş bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

quote:

Beyler konusu değil ama sırf fifa 18 için xbox 360 kontroller aldım.Demo oyun kolu tanımıyor.Var mı bilgisi olan?

Bende aldım dostum sipariş verdim gelmedi xbox 360 kontroller kablolu driverleri kurdun mu?

Tak çalıştır özellikli değil miydi hocam bunlar?
  • evet az önce ilk bağlantı koparma hilesi ile karşılaştım geçtiğimiz yıllara göre kendilerini epey geliştirmişler oyun çıkmadan hilesi çıkıyor PC'de oynayacaklar bir daha düşünsün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

quote:

Tak çalıştır özellikli değil miydi hocam bunlar?

Bir konuda gördüm bazı pclerde sorun çıkabiliyomuş onun için driveri indirip öyle takın diyor pc ye

• Arkadaşlar acele etmeyin illaki indirim yapan olacaktır geçen sene de böyle olmuştu. Her şeyi geçtim bizim tedarikçilerin bu tutumuna ve çakallığına inat 10 TL daha verin alacaksanız bilindik bir site olan g2a'dan alın.https://www.g2a.com/fifa-18-origin-key-global-i10000068248001
  • Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    win 10 için driver bulamadım hocam yardımcı olur musun?
  • quote:

win 10 için driver bulamadım hocam yardımcı olur musun?

Aygıt yöneticisine baksana aygıt tanımlı mı?

Win 7 driver indirsen de çalışır 64 bitse 64 bit indir

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.