Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saatten sonra yerli firmalar gözümde bitmiştir acgozlulukten savaş zamanı 20 kat fazlaya ekmek satan tipler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat33

quote:

Orijinalden alıntı: baranyilmaz

DrOyun 165 TL yaptı... Yok mu arttıran ?

Durmaplay da 179,50 yaptı..
    Lanet olsun bunlara biri arttırınca diğeri hemen yükseltiyor fiyatları...
    Üklemize tüm oyunlarda saçma fiyat politikası getirenlerin atası olan ARAL ve diğer aç gözlü firmaları KINIYORUM..
    Bundan sonra tüm alışverişlermi 3-5 fazla verip Yabancı sitelerden yaparım..
    İnşallah batarsınız beter olursunuz...

tek bir açıklaması var ; aralarında anlaşmaları var. başka türlü olacak iş değil bu yaptıkları. şahsen almıcam oyunu pes 2018 alsam mı diye düşünüyordum oda kırılmış şimdi onu indiriyorum.

keşke fifayı da kırsalar şu kan emicilerden almasa kimse...

• MTC GAME İLE KONUŞMAM BENCE ALALIM BEYLER ARTIK BUNDAN DAHİ İYİSİ OLAMAZ :

Merhaba. Size nasıl yardımcı olabilirim?
    emre
    merhaba
    14.30 gibi yazın demiştiniz donanım haber için fifa 18 key
    Destek 3
    en az 100 kişi olmalı ve 150 tl olarak bakiye yüklenmeli ve yarın için fiyat değişecektir
    emre
    key teslimi ne zaman peki
    Destek 3
    oyun çıktığında mail yolu ile
    emre
    peki 100 kişi olmazsa yüklediğimiz para ne olacak ???
    Destek 3
    2:38 pm
    100 kişi olmazsa malesef site fiyatından satışlarımız anlaşmayı bu şekılde yapmıştık daha once sizinle mi konuştuk bılmıyorum
    emre
    Tamamdır ben iletiyorum foruma teşekkürler çalışmanız için
    Gönderildi
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bence de alalım ben 3 adet alacam ama 100 kişi çıkaramayız sanki şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: 19enes05

Hocam bence de alalım ben 3 adet alacam ama 100 kişi çıkaramayız sanki şuan

Oda var hocam doğru

• Arkadaş ben anlamıyorum adamlara toptan satış yaptıracağız yarın fiyat değişir diyo sen kimsin?Piyasada adın duyulmamış hala hava cıva peşindesin bana hiç güven vermediler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

MTC GAME İLE KONUŞMAM BENCE ALALIM BEYLER ARTIK BUNDAN DAHİ İYİSİ OLAMAZ :

Merhaba. Size nasıl yardımcı olabilirim?
    emre
    merhaba
    14.30 gibi yazın demiştiniz donanım haber için fifa 18 key
    Destek 3
    en az 100 kişi olmalı ve 150 tl olarak bakiye yüklenmeli ve yarın için fiyat değişecektir
    emre
    key teslimi ne zaman peki
    Destek 3
    oyun çıktığında mail yolu ile
    emre
    peki 100 kişi olmazsa yüklediğimiz para ne olacak ???
    Destek 3
    2:38 pm
    100 kişi olmazsa malesef site fiyatından satışlarımız anlaşmayı bu şekılde yapmıştık daha once sizinle mi konuştuk bılmıyorum
    emre
    Tamamdır ben iletiyorum foruma teşekkürler çalışmanız için
    Gönderildi

150 TL'den alacak kişiler için bir liste hazırlanacaksa beni de yazın dostum. En iyi fiyat bu alalım bence. Ancak bu gün içinde 100 kişi toplayamayız gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spontaneously -- 25 Eylül 2017; 14:57:20 >

• ee1122 E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Bende %10+%10 indirim olunca icon edition aldım. Ön sipariş verdiğiniz için ilk hafta paketleri tanımlanmıştır. Ben şiparişi verdikten sonra webapp tan baktım paketler gelmişti. İlk paketler ne yazık ki hüsran :D
  • Bugün nasıl toplanacak bu liste peki

• quote:

Bugün nasıl toplanacak bu liste peki

Malesef bugün toplanmaz bu liste hocam. Bunlarda ne sapkın firmaymış yok yarın fiyat değişecek falan. Alalım g2a'dan falan bari.
  • Her yerde fiyatlar yükseldi anlaşmalı gibi biz düşmesini beklerken, 1 2 gün daha ses çıkmazsa kendi başımızın çaresine bakacağız maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emoshean

quote:

Bugün nasıl toplanacak bu liste peki

Malesef bugün toplanmaz bu liste hocam. Bunlarda ne sapkın firmaymış yok yarın fiyat değişecek falan. Alalım g2a'dan falan bari.

Bizi bu hale düşüren aç gözlü firmalar utansın en son playstoreden alırım liste toplanmazsa en azından taksit olur bu kan emicilere para vermem

• Olur kardeşim 100 kişi 150 lira bakiye yükleyelim. Hem de bir gün içinde yapalım bunu. Sanki fiyatta çok çok aşağı veriyorlar ya bir de yarın fiyat değişebilir yazmış. 120 altına düşmediği sürece gider kinguinden alırım ben 177'ye. Adı duyulmamış firma 10 lira indirim yapmış bir de sanki onlara mecbur kalmışız gibi cevaplar felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorposioN

Olur kardeşim 100 kişi 150 lira bakiye yükleyelim. Hem de bir gün içinde yapalım bunu. Sanki fiyatta çok çok aşağı veriyorlar ya bir de yarın fiyat değişebilir yazmış. 120 altına düşmediği sürece gider kinguinden alırım ben 177'ye. Adı duyulmamış firma 10 lira indirim yapmış bir de sanki onlara mecbur kalmışız gibi cevaplar felan.

Nokta aynen öyle

• oyun çıktıktan 1 2 hafta sonra fiyatlar 150 yada daha altına düşer muhtemelen o zamanda alınabilir. Şuan en uygun 168 tlye var ama bu çok yüksek bi rakam.
  • Ps4 te bile fifa 18 kutulu 144 tl biz bir key alacağız en az 180 tl oha yani adalete bak

• Yani çoğu kişiye ticaret dışı ahlak dışı gelebiliyor bu durum fakat durumun aslı şu, bende ticaret ile uğraşıyorum, araç lastiği jantı satıyorum. Kış lastiğini temmuz ayında alıyorum ve eylül ayında eylül listesinden satıyorum, ama temmuz ağustos ayında temmuz ağustos listesinden satıyorum. Adamların bir piyasası var tabiki. Şu an ben 160 tl nin altında satan bir yer görmedim sizlere sordum sizde bilmiyorum dediniz. Bu rekabet yani en nihayetinde, insanlar almak isteyecek ve fiyat yukarda olacak, çünkü mecburen bu oyun alınacak şeklinde bakılıyor. Bu durum Türkiyede de aynı İngiltere de kaldım bir dönem orada da aynıydı kimse kızmasın gücenmesin
  • Son durum nedir ben varsa 160 a razıyım valla
  • Bir arkadaş Kore'den 145 e aldım yazmış eğer fiyat buysa Kore'den almak daha mantıklı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Son durum nedir ben varsa 160 a razıyım valla

Çoğu yer o fiyatlara satıyor, dr oyun da 165 tl şu an
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.