Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ee1122

Sagolun hocam bilgi icin. ben de burdan birşey çıkmayınca kore origin uzerinden aldim sayenizde.

Hatta almışken ronaldo edition alayim dedim; görelim bakalım çıkan paketler degecek mi

3 gün erken erişim olan sürümmü aldınız ne kadara aldınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddeddedde kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldım Kore üzerinden. 145 TL 'ye geldi standart edition. Çok hata verdi ilk başta ama EA profile üzerine gidip kredi kartınızı tanıtın sonra ödeme yapınca oldu. En ucuz Kore, ardından hindistan. Meksika Dolara geçtiği için artık ucuz değil. Brezilya'da pahalıydı 70 Dolara denk geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devulations

quote:

Orijinalden alıntı: ee1122

Sagolun hocam bilgi icin. ben de burdan birşey çıkmayınca kore origin uzerinden aldim sayenizde.

Hatta almışken ronaldo edition alayim dedim; görelim bakalım çıkan paketler degecek mi

3 gün erken erişim olan sürümmü aldınız ne kadara aldınız

10% Origin indirimim yoktu, 245tl ye gelmis oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dr oyundan parafın peşin alışverişlere 3 taksit kampanyasından yararlanarak aldım ****'den. 169 tl /3

arkadaşlar, origin access bir aylık üyelik alıp oyunu indirdim. 10 saat takılacağım.

Şimdi bana key gelince originden aktive ettiğimde tekrar indirmeme gerek yok değil mi 32 gb??

bir de originde ön siparişle alanlara erken erişim diyordu, çarşamba kod gelirse direkt oynamaya başlayabiliyor muyuz??
  • Gidin uygun fiyatlı yabancı sitelerden alın bence. Droyun gibi ticari ahlaktan uzak sitelerden uzak durun. 140 TL olan oyuna durup dururken zam yapılıyor. İlla taksitle alacaksanız kredi kartınızdan tek çekim yapın sonra bankanız onu taksitlendiriyor. İş bankası 6 taksite 10 TL gibi fark alır. Biraz araştırın arkadaşlar para kolay kazanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samura92000 -- 25 Eylül 2017; 12:18:12 >
  • naturklich kullanıcısına yanıt
    Hayır tekrar indirmene gerek yok . Hatta ultimate team de ve journey modda yaptıkların kayıt ediliyor key gelince devam edeceksin. Erken erişim ronaldo sürümlerinde var. Normal sürümde 29 Eylül VPN ile avustralya'dan bağlanırsan 28 Eylülde oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samura92000 -- 25 Eylül 2017; 12:17:27 >
  • DrOyun 165 TL yaptı... Yok mu arttıran ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samura92000

Gidin uygun fiyatlı yabancı sitelerden alın bence. Droyun gibi ticari ahlaktan uzak sitelerden uzak durun. 140 TL olan oyuna durup dururken zam yapılıyor. İlla taksitle alacaksanız kredi kartınızdan tek çekim yapın sonra bankanız onu taksitlendiriyor. İş bankası 6 taksite 10 TL gibi fark alır. Biraz araştıran arkadaşlar para kolay kazanılmıyor.

Yok hocam ben anlamıyorum bu bizim milleti..

• Hocam iptal edin. Tek cekimle alin sonra kredi kartinizin bankasini arayin taksitlendirin. En fazla 10 TL gelir 6 ay taksite.

• quote:

Hocam ben aldım Kore üzerinden. 145 TL 'ye geldi standart edition. Çok hata verdi ilk başta ama EA profile üzerine gidip kredi kartınızı tanıtın sonra ödeme yapınca oldu. En ucuz Kore, ardından hindistan. Meksika Dolara geçtiği için artık ucuz değil. Brezilya'da pahalıydı 70 Dolara denk geliyordu.

Hocam sonunda alabildim 239a geldi icon edition inşallah ban felan yemeyiz
  • quote:

Hocam iptal edin. Tek cekimle alin sonra kredi kartinizin bankasini arayin taksitlendirin. En fazla 10 TL gelir 6 ay taksite.

Deneyeceğim olmazsa da sorun değil ya böyle olsun bu seferlik ama normal değil tabi ki ahlaki değil en önce.. Ayrıca ben 160 liranın altında görmedim var mı bildiğiniz daha ucuz bir site ? En azından soranlara bilgi veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 25 Eylül 2017; 12:32:42 >
  • ddeddedde kullanıcısına yanıt
    Sanmiyorum ban olacagini hayirli olsun.

• Bildiğiniz 140-150 tl den satan bir site var mı ?
  • Hayırlı olsun.Ban yemezsiniz ancak oyun ıngilizce.Turkce yapma sansınız bu sene yok.
  • quote:

Hayır tekrar indirmene gerek yok . Hatta ultimate team de ve journey modda yaptıkların kayıt ediliyor key gelince devam edeceksin. Erken erişim ronaldo sürümlerinde var. Normal sürümde 29 Eylül VPN ile avustralya'dan bağlanırsan 28 Eylülde oynarsın

Çok teşekkürler. kasmam ya avustralya falan
    29 eylül gece mi açılıyor 2 gibi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranyilmaz

DrOyun 165 TL yaptı... Yok mu arttıran ?

Durmaplay da 179,50 yaptı..
    Lanet olsun bunlara biri arttırınca diğeri hemen yükseltiyor fiyatları...
    Üklemize tüm oyunlarda saçma fiyat politikası getirenlerin atası olan ARAL ve diğer aç gözlü firmaları KINIYORUM..
    Bundan sonra tüm alışverişlermi 3-5 fazla verip Yabancı sitelerden yaparım..
    İnşallah batarsınız beter olursunuz...
  • naturklich kullanıcısına yanıt
    EEST 1 yazıyor. Yani 29 Eylül gece 1'de.
  • fat33 kullanıcısına yanıt
    Hocam onlara sorsanız Euro yükseldi zart zurt diyecek. Halbuki onlar siparişleri önceden geçiyor. Oyunun fiyatı belli TL yüzde 2 değer kaybetse oyuna en fazla 5 - 10 TL arası zam yaparsın. Bunların yaptığı kurnazlık. 140'dan satarken 165 yapıyor. Bu tür sitelerin arttıkça fiyatların düşmesi gerekiyor normalde ama ticari ahlak pek olmadığı için bizde tersine fiyat yükseliyor.
  • alışkanlıktan her yıl ön sipariş veriyorduk ama fiyatlar öyle bir seviyeye geldi ki insanda en ufak alma isteği bırakmadılar zaten almayacağım da.
  • Mtc game 14.30 da fiyat verecek inş iyi bir fiyat verir alırız artık fiyatlar çok arttı

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.