Şimdi Ara

Fiber Altyapı Sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl önce sokakta yapılan çalışmalarda fiber altyapısı yapıldı sokağımıza. Fakat 1 yıl önce Türk Telekom ile paketler hakkında konuşurken 16Mbit hızın bizim burada desteklenmediğini söyledi. En fazla 8Mbit destekleniyormuş dediğine göre. Fakat 2 yıl önce altyapı sokağımıza yapılmıştı. Bu fiberi sorgulamanın bir yolu var mı? fibernerede.com'dan adres numaramı yazıp sorguluyorum hiçbir şey olmuyor ne başka bir sayfaya gidiyorum ne de sorguluyor. Sorgulamanın başka bir yolu var mı bilmiyorum. Türk Telekom'u arasam yardımcı olurlar mı?

Telekomun kapsama haritasindan bakin.

Hat sokaginizdan geciyor olabilir.

Kabine gitmiş olabilir yada baz istasyonu icin çekilmiş olabilir. Gittigi kabinden hizmet almıyor olabilirsiniz.

Yan binalarda var mi kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 20 Haziran 2017; 18:45:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahallenıze dolap konuldumu ? konulmadıysa o hat başka bir şey için cekılmış olabilir
  • eğer etrafınızda beyaz internet dolaplarından görmüyorsanız hiçbir yerde büyük ihtimal sadece 1 yere gidiyor internet okula vs benimki gibi etrafa internet dolabı koyulmadı nedenide santralden direk okula fiber kablo çekilmesi kablo çekilen yollara internet hizmeti verilmeyecekmiş öyle dedi arkadaş telekomda çalışan yani kablo geçmesinle bitmiyor işlem internet kabinlerinden koyması gerekiyor dağitmasi için interneti
    Superonline altyapı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.