Şimdi Ara

fiat stilo 1.9 jtd nasıldır?Aracı aldım resimler p.tesi eklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi arkadaşın tanıdıgı fiat stilosunu satıyormus 1.9 jtd dizel almayı planlıyorum ama araba hakkında bi bilgim yok galiba yıllık vergiside 1100 ytl civarındaymıs gümüş renkte 70000 kmde 20 milyara veriyor sizce nasıl ve o fiyata degermi? yakıtı nasıldır fazla yakarmı 1.9 motor korkutuyor beni açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrance -- 28 Temmuz 2007; 12:49:32 >

• Her ne kadar vergisi yüksek olsada bence değer... Çünkü o bir Stilo... Donanım olarak dynamic versiyonsa bence kaçırılmayacak bir araba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Her ne kadar vergisi yüksek olsada bence değer... Çünkü o bir Stilo... Donanım olarak dynamic versiyonsa bence kaçırılmayacak bir araba...
    arabaya onca para verdikten sonra parasızlık yüzünden kapında yatırıp tatilden tatile bineceksen değmez...yok param çok bana koymay diyosan ve araba sana hitap ediyosa değer...kararı sen vereceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadeniz2_0

arabaya onca para verdikten sonra parasızlık yüzünden kapında yatırıp tatilden tatile bineceksen değmez...yok param çok bana koymay diyosan ve araba sana hitap ediyosa değer...kararı sen vereceksin...

Alıntıları Göster
    motor seni sadece vergiden korkutsun baska bir sorun yok ortada ortalama 7-7.5 litre yakarsin preformansida iyidir ,birde motor sesi TDI ler gibi baskada bisey yok,o motoru alfadan ve bravodan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: LethaLMissioN

motor seni sadece vergiden korkutsun baska bir sorun yok ortada ortalama 7-7.5 litre yakarsin preformansida iyidir ,birde motor sesi TDI ler gibi baskada bisey yok,o motoru alfadan ve bravodan biliyorum

Alıntıları Göster
    sadece vergiz dezavantajı vardır;1.9 olmasından dolayı
    bundan başka her bakımdan artıları daha çoktur.
    donanım olarak yok yoktur.
    motor zaten doblo'yu bile uşuracak gibiydi;stilo'da ise daha iyi bir performans sunar diye düşünüyorum.
    uygun fiyata alabileceğin,en donanımlı,en konforlu,en performanslı ve en ekonomik araç diyebilirim stilo jtd için.

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

sadece vergiz dezavantajı vardır;1.9 olmasından dolayı
    bundan başka her bakımdan artıları daha çoktur.
    donanım olarak yok yoktur.
    motor zaten doblo'yu bile uşuracak gibiydi;stilo'da ise daha iyi bir performans sunar diye düşünüyorum.
    uygun fiyata alabileceğin,en donanımlı,en konforlu,en performanslı ve en ekonomik araç diyebilirim stilo jtd için.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler şuana kadar olumsuz bi yanıt gelmedi saolun arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: labrance

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler şuana kadar olumsuz bi yanıt gelmedi saolun arkadaşlar

Alıntıları Göster
    sanırım 115bg oluyor bu 1,9jtd'ler.
    saab 9-3
    alfa 159
    vectra gibi modellerde kullanılıyor bu motor.
    donanımı söylemeye gerek yok sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

saab 9-3
    alfa 159

Alıntıları Göster
    bu eski dizellerinden yani saablarda opellerde bu motorlar kullanılmadı. 120likler vede 150likler vardı.dediğin araç sanırsam nettede olan 1.9jtd 20bin liraya satılan stilo. inceledim bende bu aracı fakat gerek yok bu aracı almaya gibi düşündüm aynı paraya daha yeni stilolar bulabiliyosun daha temiz vede son zamandaki klasik deyimle bastımmı tüpü güzel güzel kullanabilirsin diye düşünüyorum

quote:

Orjinalden alıntı: stilll

saab 9-3
    alfa 159

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

bu eski dizellerinden yani saablarda opellerde bu motorlar kullanılmadı. 120likler vede 150likler vardı.dediğin araç sanırsam nettede olan 1.9jtd 20bin liraya satılan stilo. inceledim bende bu aracı fakat gerek yok bu aracı almaya gibi düşündüm aynı paraya daha yeni stilolar bulabiliyosun daha temiz vede son zamandaki klasik deyimle bastımmı tüpü güzel güzel kullanabilirsin diye düşünüyorum

quote:

Orjinalden alıntı: stilll

saab 9-3
    alfa 159

Alıntıları Göster
    @desiya

ewet kardeşim o araba imiş aradım arkadası o dedi benim haberim yoktu internette oldugundan alırsam eğer arabayı tek zoruma giden şey yıllık vergisi olur devlete verilecek para haraç gibi

• quote:

@desiya

ewet kardeşim o araba imiş aradım arkadası o dedi benim haberim yoktu internette oldugundan alırsam eğer arabayı tek zoruma giden şey yıllık vergisi olur devlete verilecek para haraç gibi

Alıntıları Göster
    vergi hakkaten yüksek ama bu seneden sonra araç 3seneyi geçeceği için biraz olsun düşer fiyatıda ama buna rağmen boş yere seneleik 600-700lira fazla vermeye değeceğini sanmıyorum gerçi tüketimle dengeleyebilirsin bunu ama nebiyelim burası türkiye olduğu için o sınıf okadar motor gereksiz diye düşünüyorum

quote:

Orjinalden alıntı: macapapazi

@desiya

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

vergi hakkaten yüksek ama bu seneden sonra araç 3seneyi geçeceği için biraz olsun düşer fiyatıda ama buna rağmen boş yere seneleik 600-700lira fazla vermeye değeceğini sanmıyorum gerçi tüketimle dengeleyebilirsin bunu ama nebiyelim burası türkiye olduğu için o sınıf okadar motor gereksiz diye düşünüyorum

quote:

@desiya

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aracı aldım stilo 1,9 jtd dynamic 19.500 e o paraya alınacak en iyi araba hakketen daha fazlasını hakediyor bence araba kıçı kırık 1,3 dizel arabalara absi olmayan cdsi olmayan v.s gibi bir sürü özelligi olmayan araçlara 20 fiyat çekenlere göre çok ucuz iyiki almışım diyorum aracında garantisi devam ediyor 1 sene daha uzatılmıs özellikleri kısaca anlatayım dual digital klima abs far sensörü park sensörü yağmur sensörü esb hız sabitleme soğutmalı torpido gözü ...........sunrof hariç full+full daha ne olsun piyasada tutulmuyormus çokta tın galerici değilim alıp satmayla işim zaten yok türkiyede rover satılıyorssa bu araba havada satılır kıçımız bi araba görsün 200 km hıza çıkıyor daha gidecek daha ne olsun allah daha iyilerini siz dh kardeşlerime nasip etsin yarın yola gidiyorum hafta içi resimleri eklerim iyi geceler

• quote:

arkadaşlar aracı aldım stilo 1,9 jtd dynamic 19.500 e o paraya alınacak en iyi araba hakketen daha fazlasını hakediyor bence araba kıçı kırık 1,3 dizel arabalara absi olmayan cdsi olmayan v.s gibi bir sürü özelligi olmayan araçlara 20 fiyat çekenlere göre çok ucuz iyiki almışım diyorum aracında garantisi devam ediyor 1 sene daha uzatılmıs özellikleri kısaca anlatayım dual digital klima abs far sensörü park sensörü yağmur sensörü esb hız sabitleme soğutmalı torpido gözü ...........sunrof hariç full+full daha ne olsun piyasada tutulmuyormus çokta tın galerici değilim alıp satmayla işim zaten yok türkiyede rover satılıyorssa bu araba havada satılır kıçımız bi araba görsün 200 km hıza çıkıyor daha gidecek daha ne olsun allah daha iyilerini siz dh kardeşlerime nasip etsin yarın yola gidiyorum hafta içi resimleri eklerim iyi geceler

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah...

Alıntıları Göster
    @Orcunsau

saol kardeşim topik açıncada ilk sen yazdın ilk tebrik edende sensin daha iyileri senin ve dh ailesinin olsun
  • quote:

@Orcunsau

saol kardeşim topik açıncada ilk sen yazdın ilk tebrik edende sensin daha iyileri senin ve dh ailesinin olsun

Alıntıları Göster
    Hocam hayırlı uğurlu olsun..Allah kaza bela ceza vs. göstermeden binmeyi nasip etsin..Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Hocam hayırlı uğurlu olsun..Allah kaza bela ceza vs. göstermeden binmeyi nasip etsin..Güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    Motor 150 hp değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Motor 150 hp değil mi?

Alıntıları Göster
    hayırlı uğurlu olsun;gerçekten parasının karşılığını tam veren bir araçtır stilo.
    aldığın için pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

hayırlı uğurlu olsun;gerçekten parasının karşılığını tam veren bir araçtır stilo.
    aldığın için pişman olmazsın.

Alıntıları Göster
    hayirli ugurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Motor 150 hp değil mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Motor 150 hp değil mi?

kardeşlerim allah daha iyilerini sizlere nasip etsin saolun 115 hp 150 değil
  • quote:

quote:

Motor 150 hp değil mi?

Alıntıları Göster
    Dostum hayırlı olsun , imzamdaki araç ile aynı fiyata çok daha iyi bir araba almışsın güle güle bin

• quote:

quote:

Motor 150 hp değil mi?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Motor 150 hp değil mi?

ChipTuning ile 140-150 HP arası olur o motor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.