Şimdi Ara

Fiat servisinde yapılan işlem ve ücret Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 punto aracım var sol amortisör takozu komple değişti bugün parça bilindiği üzere orjinal çakma vs olma şansı yok dışarda bu parça 90 tl gibi bi rakam sadece parça bugün serviste işçilik dahil 120lira ödedim işçilik rot balans dahil sizce Fiyat Nasıl dışarda yaptırsam ayrı ayrı uğraşacaktım bana uygun geldi bide sizden yorum almak istedim herkese kazasız günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 14 Ocak 2016; 20:28:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel fiyata yapılmış, servislerin işi hiç belli değil, ben geçen silecek su atmıyor diye ford servisine gittim baya uğraştı kablo kopmuş dedi yaptılar parada almadılar.

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Aynen şaşırtıcı en azından servis kaydıda oluşmuş oluyor

• Evet, servislerden korkmamak gerek, tabi bazen uçuk fiyatlar çıkmıyor değil ama bazen baya uygun fiyata yapıyorlar, yağımı alıp yetkili servise gittim 10 tl işçilik aldı sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_gs_91 -- 14 Ocak 2016; 20:41:26 >
    Alla alla oda iyiymiş ya yağı alıp gitsek değişim yapıyorlar mı öyle ilk kez duydum.

• Çok uygun fiyat. Hem rot balans hem işçilik hemde parça. Sanayide minimum 200 öderdiniz o işe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 14 Ocak 2016; 20:50:29 >
  • acr kullanıcısına yanıt
    Aynen acaba triger baskı Balata değişimi ne kadardır sorcam ilerde 🙂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resmen bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

Çok uygun fiyat. Hem rot balans hem işçilik hemde parça. Sanayide minimum 200 öderdiniz o işe.

Rıw marka Amörsitör üst takozu 35 TL.
    Kendi puntomda 2 senedir kullanıyorum ses yapmadı.
    Takmasıda (bizim serviste) 40 tl işçiliği var. (20 dk işçilik süresi) Sıradan bir usta 20 tl ye bile değiştirir.
    Amörsitör üst takozu değişince rot ayarına gerek duyulmaz, çünkü rot ayarını bozacak bir işlem değildir.
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Orjinal opardan başka marka kullanmam dostum ben ayrıca rot a Nasıl ihtiyaç yok ?? Sökmek kolay bişry değil burda Hangi ustaya gidersen git 40 50'den aşşa işçilik Alan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Orjinal opardan başka marka kullanmam dostum ben ayrıca rot a Nasıl ihtiyaç yok ?? Sökmek kolay bişry değil burda Hangi ustaya gidersen git 40 50'den aşşa işçilik Alan yok

Rot ayarına ihtiyaç yok?
    Varsa teknik bir açıklamanız buyrun yapın. Rot başı, rot kolu sökülmüyor. Eğri bir parçayıda değiştirmiyorsunuz?
    Puntonun amörsitör kafasını size 20 dk ben kendim değiştirip veririm. Başka arabanın zor olabilir ama puntonun kolay. 6 senedir evimde, altımda olan araba.
    Yedek parça meselesi tercih meselesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 14 Ocak 2016; 21:05:24 >
  • Kia aracımda motor dişlisi kırılmıştı sanırım.Yetkili servis bikaç kez işlem yaptı bulamadı sorunun kaynagını sonra merkezden muhendis yolladılar motor komple indi 2 gün sürdü parça değişti 130 lira tutmuştu.50 tane marka araç aldım Opel kadar pahalı Kia kadar ucuzunu görmedim.

• Rot ayarı gereklimi gereksiz mi bilmiyorum sırf para almak için yaptıklarını düşünmüyorum açıkcası

• Citroen de cift degisiyor. Sizin ki yine iyiymis. Sag arızalı sol saglam. İkisi birden degisiyor. Anlamadım bu işi

• K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    Onu özellikle bende sordum diğer kısımda kontrol edilmiş bir problem olmadığı için en ufak değişim söz konusu bile olmaz dediler

• Orjinal parça tanımadık usta ve rot balans nasıl tutmaz 200? Adam yapılan işlemleri yazmış, gayet açık anlama sorununuz mu var. halamın bıyıkları olsa amcam olurdu ama benim halamın bıyıkları yok kardeşim. O olsaydı şu olsaydıyla biyere varamayız. Yapılan iş gayet açık, fazla konuşmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 14 Ocak 2016; 21:22:50 >
  • acr kullanıcısına yanıt
    +10000

• quote:

Orjinal parça tanımadık usta ve rot balans nasıl tutmaz 200? Adam yapılan işlemleri yazmış, gayet açık anlama sorununuz mu var. halamın bıyıkları olsa amcam olurdu ama benim halamın bıyıkları yok kardeşim. O olsaydı şu olsaydıyla biyere varamayız. Yapılan iş gayet açık, fazla konuşmaya gerek yok.

Düzgün konuşta sen önce.
    250 e adamlar motor indirip bindiriyor. Boş yapmayın bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orjinal parça tanımadık usta ve rot balans nasıl tutmaz 200? Adam yapılan işlemleri yazmış, gayet açık anlama sorununuz mu var. halamın bıyıkları olsa amcam olurdu ama benim halamın bıyıkları yok kardeşim. O olsaydı şu olsaydıyla biyere varamayız. Yapılan iş gayet açık, fazla konuşmaya gerek yok.

Düzgün konuşta sen önce.
    250 e adamlar motor indirip bindiriyor. Boş yapmayın bi.

Yav tamam he he

Merhaba.
    Arabanın bir sorununu anlatmak istediğimde "Servisten 250 TL karşılığında randevu alın" diyen Toyata "yetkili" servisi benden uzak durdun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.