Şimdi Ara

FIAT MARKASININ TORPİDO AİRBAĞ ŞİŞMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
13.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2009 model 47000 km Fiat araç sahibiyim Fiat punto sıfır seviyesinde aracın airbağ yani torpidoda bariz şişme meydana geldi defaten müşteri temsilcilerine ve Fiat yetkili servisine başvurdum.Tüketici hatası olmadığını belirtildi.Fıat markası İsteğine göre bazı araçları ücretsiz torpido değişimi yapmış örnek 2007 model 200000 km olmuş araçları bunu müşteri temsilciside kabul ediyor Benim araca değişim onayı çıkmadı o şirketin Aldığı kararmış kullanım ömrü 10 yıl olmasına rağmen bunun gibi örnekleri çok yani sattığı ayıplı malın arkasında deyil kesinlikle Fıat markası çifte sıtandart uygulayan tam bir Türk markası olmuş arkadaşlar nerdeyse bu sorun araştırmalarıma göre çoğu modelde olmuş sizde benim gibi Fıat markası maduru olmayın.Benim gibi 14 yıl Fıat sahibini marka silmiştir.Bu nu bütün form sitelerinde düzenli paylaşacağım benim gibi mağdur olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Ilhan -- 5 Temmuz 2017; 0:16:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yaşadığınız sorun kronik.

birde bu puntolarda en meşhur city mod arızasıdır.

bu iki sorunu servis 10 yaşına kadar olan araçlarda ücretsiz çözüyor diye biliyorum.

Fiat aracında kronik sorun bitmez hocam

Aklımdakiler;

-Kapı kolları gergileri.
    -Cam krikolarının bozulması,
    -Yakıt depo kapağının kilitlenmemesi.
    -Ayna kapaklarının kopması.
    -City Mod Arızası
    -Airbag çatlağı,
    -Konsol Tuşlarının silinmesi.
  • Whatsapp'taki Giulietta grubumuzda da hemen hemen herkeste aynı sorun var. Bende de ufak fak şişme başladı Dediğiniz gibi bir kısım için ücretsiz değişim yapılmış ama başka bir kısım için değişime onay çıkmamış.
  • Taner saraç bunu beğendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aşkına noktalama kullanın artık, beynim kamaştı okuyup anlayana kadar.
  • Geçen ay 2006 grande puntomuzun yolcu airbag şişme sorunu serviste ücretsiz olarak değiştirdik

• Nasıl bir şişme bu, merak ettim foto var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 5 Temmuz 2017; 0:59:4 >
  • aynı sıkıntı bravolarda da var.bir çok aracınki ücretsiz değiştirildi diye biliyorum.2008 bravo aracım için bende değişim için başvuru yapmıştım.onay çıktı,fakat bir kaç aydır italya dan parça gelmesini bekliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Whatsapp'taki Giulietta grubumuzda da hemen hemen herkeste aynı sorun var. Bende de ufak fak şişme başladı Dediğiniz gibi bir kısım için ücretsiz değişim yapılmış ama başka bir kısım için değişime onay çıkmamış.

Hocam aynı sıkıntı bende de var benim araç da giulietta. Grubunuzdaki arkadaşların nasıl çözümler bulduğunu paylaşır mısınız? Benim şişme artık nerdeyse patlama seviyesinde. Özelden numaramı da verebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • alfalardaki şişme 156 lar da da var.
  • Bende 2006 Marea var , şükür böyle bir sorun yok, marea sahiplerinde de duymadım.Galiba belirli yıllarda kullanılan airbagler aynı ve bu sorun var

• teneke bu her yerinden şişer
  • Hocam kimse bir çözüm bulamamış bu probleme. Özellikle güneşte kalınca şişliğin arttığında hemfikiriz. Bahsettiğim gibi bir kısım (sanıyorum garantisi devam eden ve garanti bittikten sonrada bakımları yetkili serviste yaptıranlar) yetkili serviste ücretsiz değişim görmüş. Diğer kısımdan da serviste bu iş için 3.000 TL gibi bir ücret talep edildiğini duydum. Benim aracımın garantisi bittikten sonra bakımları özel serviste yapıldığı için şansımı bile denemek istemedim. Ayrıca binamızın kapalı garajı olduğundan aşırı bir şişme yok bende. Bazı araçlar fazla şiştiği için kenarlarından çatlama yapmaya bile başlamışlar. Mümkün olduğunca güneş altında bırakmamak gerek. Eğer bırakılacaksa da güneşlik ya da bir bezle göğüsü özellikle torpidonun üzerini kapatmak gerek Hocam. Bu arada whatsapp grubuna katılmak isterseniz numaranızı özelden yazın davet isteği yollatayım

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Geçen ay 2006 grande puntomuzun yolcu airbag şişme sorunu serviste ücretsiz olarak değiştirdik

Araçlarınız yetkili servis bakımlı mıydı ? Bir de hangi servislerde kabul ettiler değişim işini ? Adyınlatırsanız çok sevinirim. Ben ve benim gibi bu işten muzdarip olmuş kullanıcılara çok faydanız dokunur
  • Bende 2010 model fiat bravo var. Adana mici fiat yetkili servisine basvurdum red cevabi geldi. Bravocu bazi arkadaslarimizin bazilari ucretsiz degisim yapmis ama benim gibi bazilarida bu konudan dertli.

Simdi adana birmota basvuru yapacagim sonuc ne olur bilinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: TSY

teneke bu her yerinden şişer

şu saatte yazdığı mesaja bak.hala çalışmıyormusun

• yaşadığınız sorun kronik.

birde bu puntolarda en meşhur city mod arızasıdır.

bu iki sorunu servis 10 yaşına kadar olan araçlarda ücretsiz çözüyor diye biliyorum.

Fiat aracında kronik sorun bitmez hocam

Aklımdakiler;

-Kapı kolları gergileri.
    -Cam krikolarının bozulması,
    -Yakıt depo kapağının kilitlenmemesi.
    -Ayna kapaklarının kopması.
    -City Mod Arızası
    -Airbag çatlağı,
    -Konsol Tuşlarının silinmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Geçen ay 2006 grande puntomuzun yolcu airbag şişme sorunu serviste ücretsiz olarak değiştirdik

Araçlarınız yetkili servis bakımlı mıydı ? Bir de hangi servislerde kabul ettiler değişim işini ? Adyınlatırsanız çok sevinirim. Ben ve benim gibi bu işten muzdarip olmuş kullanıcılara çok faydanız dokunur

Hayır servis bakımlı değildi. 2 ah önce de city arızası değişti ücretsiz. İzmir'de yapıldı fakat birmot mu merkez mi bilmiyorum. Sorarım kardeşime

• Servis bakımlı 2011 evo aracımda başıma gelmişti. 3 kez reddettiler, dava açtım, %50 dediler o şekildeyken alıcıya söyleyip 100-1500 lira düşüğe verdim aracı %50 fiyata değişim yapılacağını belirterek. 5 sene fiat kullandım ama bu olayla benim için bitti. :)
  • Zaten alınabilirlik olarak 0 olan marka rksilere düştü gözümde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aracın başvurusu Ankara Kavaklıdere Fiat servisine yapıldı.serviste göğüsün fotoları çekildi,fotoların genel merkeze yollanacağı,onlardan gelen yanıta göre işlem yapılacağı söylemişti.bana olumlu yanıt geldi.aynı durumda olupta red yanıtı alanlarda var bildiğim kadarıyla.arac çok düzenli servise girmemiş eski sahibinde.bir kaç kere kaydı görünüyordu.yanlız yeni göğüs halen gelmedi.adamlar vazgecip yollamıyacak diye tırsmıyor da değilim :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.