Şimdi Ara

megane 3 coupe 1.5 dci hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aralar 2010 2011 model megane coupelerle ilgileniyorum piyasası çok değişken 36-45bin arası güzel araçlar var ancak genelde 1-2 senede araç değiştiren biriyim bu yüzden ikinci eli benim için önemli az zararla ve hızlı satabilirmiyim acaba piyasası nasıldır

araç hakkında genel bilgi veriseniz sevinirim 1.6 tdci focus ghia dan sonra memnuun eder mi yakıt konfor sürüş zevki vb. olarak

• 2. el önemliyse hb alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar ölü mü ikinci eli tamam coupe arabanın ikinci eli yavaş olur ama 1 haftada olmazda 2-3 haftada satılır eyvallah
  • Bende gunbatimi kirmizisi var impresor donanim, 1.5 sene once 97.000 km de iken aldim, suan 147.000 km de, keyifle biniyorum.Ufacik bir sikinti bile yasatmadi bana sukur,yakit ortalamam 5.2 lt sehir ici, yazilim,downpipe ve kw 2 cm yay var aracimda.Bakim maliyetleri de oldukca uygun. Kusur olarak soyleyebilecegim tek sey; kemer yerlerinden ve kapi tutma kolundan gelen gicirtilar, o da anca bozuk ve cukurlu yollarda oluyor.

Esas demek istedigim gonlunuzden geciyorsa alin ben araba alirken bi sonraki sahibi icin degil kendim icin alirim, 2 3 bin degeri altinda satarim ama yine de satarim, maksat bana keyif versin kullandigim sure boyunca.

• peki 2008 dizel focustan sonra memnun edermi çünkü zevk için değiştirmiş olucam focustan çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevo16

peki 2008 dizel focustan sonra memnun edermi çünkü zevk için değiştirmiş olucam focustan çok memnunum

Sizin aracinizdan daha once kullanmadigim icin bu konuda yorum yapamam, ama cevrenizde gorebileceginiz varsa inceleyebilirsiniz, veya bir galeride bakabilirsiniz.

• Bakımı ucuz, yakıtı iyi, modifiye için uygun motor ve yürür ve daha birçoğu iyi şey var. Benimde megane coupe var 1.6 dci çok memnunum ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu aralar 2010 2011 model megane coupelerle ilgileniyorum piyasası çok değişken 36-45bin arası güzel araçlar var ancak genelde 1-2 senede araç değiştiren biriyim bu yüzden ikinci eli benim için önemli az zararla ve hızlı satabilirmiyim acaba piyasası nasıldır

araç hakkında genel bilgi veriseniz sevinirim 1.6 tdci focus ghia dan sonra memnuun eder mi yakıt konfor sürüş zevki vb. olarak

Hocam 2010 2011 alma .Megane coupe piyasasını yaklaşık 5 aydır takip ediyorum sana tavsiyem 2012 edc düşük km aracı 45 e yakalaman ayrıca 105 bg olanlara 40 üstü verme hele 1.4 140 olanlara hiç bulaşma.Gt-line donanım olanlar dışında araba 1-2 ay içinde satılıyor.Gt line olanının satmama sebebide aptal aptal fiyat biçmeleridir . Sana tavsiyem makyajlı 45-50 arası 1.5dci dynamique düşürmen.Araba seni kesinlikle tatmin eder çok beğeneceğine adım gibi eminim.

• SemBerk7 S kullanıcısına yanıt
    Bütçem maalesef 45 50 lere çıkmıyor max 40 41 ve otomatik düşünmüyorum bütçeme de 2010 2011 ler uyuyor sanırım 1.5 dizel 105likler makyajda kasa dan başka değişiklik oldu mu motor şanjıman v.b. Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevo16 -- 3 Ekim 2015; 2:46:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bütçem maalesef 45 50 lere çıkmıyor max 40 41 ve otomatik düşünmüyorum bütçeme de 2010 2011 ler uyuyor sanırım 1.5 dizel 105likler makyajda kasa dan başka değişiklik oldu mu motor şanjıman v.b. Gibi

2012 üstü Dynamique donanımlara Euro 5 motor 110 bg ayrıca edc desteği ve gündüz ledleri geldi.Bence yıl sonu alın arabayı 1 ay önce 37 ye arabayı koyan adam 40-41 yapmış şuan . 37 ye satamadığı arabayı 42-43'e deniyorlar.Coupeleri hor kullanabiliyorlar kesinlikle servise götürüp baktırmalısınız. Sizin yerinizde olsam şu arabayı alırdım diyebilirim 1.4 140 olduğundan biraz yakacaktır fakat aracın full paketi ayrıca 46.500km .

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Coupe'lerin ikinci eli gayet hızlı, forum yine arabadan ve piyasadan anlamayanlarla dolmuş. Galeriye koyuyoruz haftada 1 tane banko giden bir araç.

Sırf motoru için 40 yaş üstü kişilerin bile tercih ettiği bir araba.

Hayatının çoğunu bilgisayar oyunları ve youtube videoları ile geçiren, BU FORUMA BAKIP ARABA ALINMAZ!

2010 dan beri Coupe ye biniyorum dediğiniz gibi satarken hiç zorlanmadım.

Yorumunuz güzel eksi verenlerin amacı neydi ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 3 Ekim 2015; 10:43:16 >

• 2012'de 110'luk oldu motor.
    Manuel 110'luk HB kullandım 300-400km kadar, babamın arabası.
    Çok beğendim, motor çok çabuk devirleniyor.
    2012 manuel bulmaya bak bence. 110'luk Euro 5 motor olsun.
  • 2010 105 bg manuel dynamic alsak 200 bin km de onlar 2012 110 bg olan modellere göre çok mu kötü led gündüz farı ve euro 5 motor dışında ne fark var ?
  • güncel fiyat ne oldu bu araçların

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.