Şimdi Ara

Astra hava yastığı üretim hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2016 astra sedan aracımda böyle bir sorun varmış aracı servise çağırdılar. Türkiye genelinde 30 bin civarı araçta hata olduğu söyleniyor. Sol taraf yani sürücü koltuğu hava yastıkları komple değişecekmiş.
    Şimdi gelelim işin karmaşıklığına ;

    soru 1 - aracın serviste hava yastıkları değişse servise girdiği için değer kaybına yol açar mı ?
    soru 2- aracın 0 ı ile değişimini istesek, kabul etmeyecekler yada arada ki farkı isteyecekler. Servis kayıtlarına işlenirken kayıtta fabrika hatası veya imalat hatası gibi birşey ekletmek mümkün mü ? Astra hava yastığı üretim hatası
    soru 3- aracın hava yastıkları değişti diyelim, 'değer kaybı konusunda yargıtay kararı var.' bende değiştikten sonra gittim arabayla kaza oldu, kusurlu karşı taraf çıktı. ben değer kaybı davası açtım, 'yargıtay kararında diyor ki değer kaybı isteyebilmen için parçanın orjinal olması,daha önce işlem görmemiş olması, daha önce yenilenmiş olmaması gerekir ' benim burada hukuki olarak hak kaybım olacak bu hak kaybını daha sonra işletmeden rücu edebilir miyim ?







  • Soruların cevabını bilmiyorum hocam ancak bu olay astra k için geçerli mi?
  • Hocam ne yaptiniz sorununuz ve sorularınız çözüldü mü acaba. Bende de 2016 astra edition Plus var herhangi bir bildirim gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mltya44 kullanıcısına yanıt
    Sol koltuktaki hava yastıkları garanti kapsamında değişti,kayıtlara garanti kapsamında üretim hatası olarak işlendi. bayiden evrağıda aldım hocam.
  • Bişey olmaz arkadaşlar. Garantiden arızalı parça değişimi ile değer kayıbı mı olur? Benimde vites topuzu değişti garantiden myopelde çıkıyor. Kusurlu tutup kusurlu mu satacaksınız aracı. Hiç bişey olmaz. Sürücü tarafındaki hava yastığı değişimi zaten çok basit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 1 Mayıs 2017; 12:42:35 >
  • Benim de aracım 2016 Astra Sedan, bu yazı size nasıl ulaştı ? Benim aracımda böyle bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.