Şimdi Ara

Fiat Freemont Aliyorum. Baska oneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
1
Favori
18.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun Fiat bayiisine ugradik. Araci cok begendik. Ancak forumdaki "Fiat Freemont aldim." baslikli konuda bu fiyata cok daha iyi arabalar alinacagi soyleniyor. Bu fiyata siz hangi araci alirsiniz? Benim icin markanin onemi yok. Ha Fiat olmus, ha Mercedes. Ben aracin konforuna, performansina, yakit tasarrufuna bakarim. Onerilerinizi bu dogrultuda yaparsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• resimlerden gördüm yorum yapamayacağım ama o büyüklükte ki aynı suv'u 200 den aşağı alamazsınız sanırım. D sınıfı otomobilde olur diyorsanız çok seçenek var
  • Mazda CX5 i görmenizi tavsiye ediyorum, 2,0 sky active yeni teknolojili az yakıt tüketen ve verimli bir motoru var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-peugeot-haldizlar-plaza-guvencesi-ile-mazda-cx-5-2.0i-power-0km-112602535/detay

dopdolu ve kaliteli bir araç merakımdan gidip bizzat incelemiştim.
  • Highline passat diyebilirim ama suv tarzinda freemont iyi gibi.

• 2-3 sene kullanıp inanılmaz bir değer kaybıyla satmak istiyorsanız ve Fiat a 110 bin tl vermenin değişik duygusunu yaşamayı istiyorsanız elbette alın derim :)

Aynı sınıf değil ancak aynı fiyatlara 3 serisi , C180k gibi alternatiflerin olduğunu da unutmayın.
  • Neticede fiat freemont diye sattıkları dodge değilmi ? Fiat markası altında olması jeep ve muadil markalara nazaran yaygın servis ağı avantajı getiriyor. İkinci elede güven verir. Diğer başlıktada aynısını suvunmuştum; fiyat+performans konusunda liderliğe oynar bir araç. O fiyat bandına çıkacak olsam gidip ilk bakacağım muhtemelende alacağım araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 29 Ocak 2013; 0:11:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın sadece adı Fiat.Yani gayet kaliteli,donanımlı ve geniş bir araç.Dodge Journey'nin ikiz kardeşi.
    Ama ikinci elini düşünüyorsanız ne olur bilinmez.
    Alternatiflerinin çoğu ikinci el.
    Q5,XC60,X3 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 29 Ocak 2013; 0:12:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

2-3 sene kullanıp inanılmaz bir değer kaybıyla satmak istiyorsanız ve Fiat a 110 bin tl vermenin değişik duygusunu yaşamayı istiyorsanız elbette alın derim :)

Aynı sınıf değil ancak aynı fiyatlara 3 serisi , C180k gibi alternatiflerin olduğunu da unutmayın.

Dediğiniz gibi aynı sınıfta değiller muadil olmaları imkansız, dolayısıyla kafa karıştıracak araçlar olamazlar.
  • uzun süre rahat rahat kullanabileceğin bir araç. hayırlı ugurlu olsun.
  • Eger tercihiniz suv olacaksa yanlis bir tercih olmaz.Satarken kayip yaşatır biraz.Onun haricinde guzel Arac.

Mazda Cx-5 paylaşılmış ama onunda dezavantajı benzinli olması.Yoksa incelemiştim Oda hoşuma gitti.
    Yinede freemont bir tık daha tercih edilesi bir model.

• 0 km araç düşünüyorsanız, galiba 2-3 ay sonra yeni Sorento ve yeni Santa Fe gelecek. 2.0 lt 150 bg ve 2.2 lt 194 bg dizel motor seçenekleri olacak. Ve fiyatları da sırasıyla 120 bin ve 160 bin TL olabilir.
    Freemont'ta gayet güzel bir araç. Tercih tamamen size kalmış.

2.el düşünüyorsanız da X3 ve Q5 modellerine bakılabilir.

• Arkadaslar herkes arac dodge diyor ama kesin mi? Ben araci gordum cokta hosuma gitti. Ancak gorevli bana 2 litre multijet motor ve tam otomatik tork konvertorlu sanzuman var dedi. Bildigim kadariyla journeyde 2 litre vw tdi motoru ve getrag 6 ileri cift kavrama sanzuman var.

• ix35 parasına kocaman ve daha kaliteli bir araca sahip olacaksınız. Santa Fe'nin yeni kasası güzel bir SUV ama Freemont kadar geniş değil. Fuarda epey incelemiştim. Ayrıca minimum 150 bin lira olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

0 km araç düşünüyorsanız, galiba 2-3 ay sonra yeni Sorento ve yeni Santa Fe gelecek. 2.0 lt 150 bg ve 2.2 lt 194 bg dizel motor seçenekleri olacak. Ve fiyatları da sırasıyla 120 bin ve 160 bin TL olabilir.

sorento değil de santa fe güzel araç ama 2 litre geleceğini sanmıyorum.
  • kriter nedir mutlaka 7 kişilik ve 4x4 mü olmalı?
  • Geçen gün inceleme fırsatı buldum.Araba oldukça kaliteli.Bir şey dikkatimi çekti.Tavana havalandırma koymuşlar.Çok güzel düşünülmüş bir özellik.Kesinlikle alınır.2.0 170 beygir motor var.Süspansiyonların ayarlanabilir olduğunu satış danışmanı belitti ancak emin değilim.Varsa çok güzel bir özellik daha....Gayet güzel yeter....
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

0 km araç düşünüyorsanız, galiba 2-3 ay sonra yeni Sorento ve yeni Santa Fe gelecek. 2.0 lt 150 bg ve 2.2 lt 194 bg dizel motor seçenekleri olacak. Ve fiyatları da sırasıyla 120 bin ve 160 bin TL olabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=tNX5lke2i2w

ENGINES

Three powertrain options will be available to European buyers, including a new, super-efficient, Euro 6- compliant 2,0-litre 'R' VGT diesel engine. Producing 150 ps, 383 Nm, this powerplant emits just 159 g/km of CO2. The 2,2-litre diesel(on video) unit has been tuned for greater efficiency, making it the cleanest powertrain unit in the segment with CO2 emissions of only 147 g/km. This all-aluminium, powerplant generates 197 ps and 421 Nm of torque, with one of the lowest CO2 emissions in the segment. With this powerful engine, the new Santa Fe delivers strong performance, accelerating from 0 to 100 kph in 9,4 seconds (manual transmission, 2WD).
    The variable geometry turbocharger fitted to both diesel engines, New Generation Santa Fe offers 100% of torque from low revs -- from 1.800 to 2500 rpm.
    A 'Theta II' 2,4-litre GDI engine will offer European customers a gasoline alternative. Its maximum power of 192 ps and modest CO2 emissions of 202 g/km.

Açıklama kısımında Avrupa pazarına, bahsi geçen 2.0 litre dizel motorun (Euro6) sunulacağı belirtilmiş.

Ayrıca Hyundai ana internet sitesinde bu motor yer alıyor.

Esas mesele,bu motor seçeneğinin ne zaman geleceği. Hyundai Türkiye getirmezse bu motor seçeneğini,bence yanlış yaparlar.

• quote:

Fuarda yeni Santa Feyi çok beğenmiştim. 2.0 Lt için 140.000 TL fiyatı olacak denmişti. Almanya sitesinde baktım 2.0 Lt düz vites dizel var, otomatik vites 2.2 ltlerde mevcut. Onun için 2.0 Lt otomatiği yapana kadar bekletiyorlar getirmeyi diye düşünüyorum. Bu arada Aralık'ta XC60 kısmet oldu, D4 motor 6 ileri otomatik. Çok şükür memnunum.

Bu arada Freemont boyutları, motor hacmi, 4x4 olması bakımından en alınası SUV'lar arasında. Bir arkadaşım aldı memnun. Fuarda biraz işçilik daha iyi olabilirmiş gibi gelmişti ama yine de fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 29 Ocak 2013; 1:00:38 >

• quote:

quote:

quote:

ENGINES

Three powertrain options will be available to European buyers, including a new, super-efficient, Euro 6- compliant 2,0-litre 'R' VGT diesel engine. Producing 150 ps, 383 Nm, this powerplant emits just 159 g/km of CO2. The 2,2-litre diesel(on video) unit has been tuned for greater efficiency, making it the cleanest powertrain unit in the segment with CO2 emissions of only 147 g/km. This all-aluminium, powerplant generates 197 ps and 421 Nm of torque, with one of the lowest CO2 emissions in the segment. With this powerful engine, the new Santa Fe delivers strong performance, accelerating from 0 to 100 kph in 9,4 seconds (manual transmission, 2WD).
    The variable geometry turbocharger fitted to both diesel engines, New Generation Santa Fe offers 100% of torque from low revs -- from 1.800 to 2500 rpm.
    A 'Theta II' 2,4-litre GDI engine will offer European customers a gasoline alternative. Its maximum power of 192 ps and modest CO2 emissions of 202 g/km.

Açıklama kısımında Avrupa pazarına, bahsi geçen 2.0 litre dizel motorun (Euro6) sunulacağı belirtilmiş.

Esas mesele,bu motor seçeneğinin ne zaman geleceği. Hyundai Türkiye getirmezse bu motor seçeneğini,bence yanlış yaparlar.

zaten 4x4 değilmiş bir işe yaramaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ENGINES

zaten 4x4 değilmiş bir işe yaramaz.

Sağlık olsun. Yakıt tüketimi ekonomik olsun diye uğraşıyorlar sanırım. Düz vites standart olarak sunulmuş zaten.
    Bekleyip görelim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.