< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Abi fiat sonuçta en kalitesiz en ucuz marka beklenti olmaması lazım..
|
daha 30 bindeydi dediğin araba geçen sene mayıs ayında satışa sunuldu. Maksimum 1 senelik desek nasıl kullanıldığını sen düşün.
|
of gene egea yerme konusu yuzkere binkere yazildi cizildi. istersen bi tarafini yirt değisen birsey olmayacak. bu araba iyi satiyor hatta peynir ekmek gibi satiyor arkadaş.
madem begenmiyorsun almazsin başka arac bakarsin bu kadar basit. |
Ben aşırı bir kalitesizlik görmemiştim, fiyatına paralel bir kalite sunuyor. Baz versiyon diğerlerine göre malzeme kalitesi olarak daha geride. Cla'yı ilk incelediğimde ben de şaşırmıştım, fiyatına göre çok düşük bir iç mekan kalitesi var, kullanıcıların şikayet ettiği trim sesleri de cabası. A ve b serileri de Mercedes kalitesinde değil.
|
aşırı demek fazla iddialı olmuş, bizim bindiğimiz test ettiğimiz egea başka bir egea mı kalitesizliği göremedik.. linea bile aşırı kalitesiz değil, sallamayın.
|
Aslında arabalar gerçekten kalitesiz ama asıl sorun bu araçlara dair alım gücünüzün malum nedenlerden dolayı düşük kalması ve kalitesizliğin bu nedenle çok daha fazla göze batması.
Bir Avrupalı gidip Tipo'ya (yani Egea) 15-17 bin Euro verince zaten şikayet etmez. Bizde ise servet gibi görünüyor bu tenekeler. Not: Cla için yorum yapamayacağım ama her araç gibi o da fiyat olarak iyice zıvanadan çıktı. |
Fiyati 130 yada 160 bin olsa sana hak veririm de 95 binlik fiyatına göre egea kaliteli bende bunu anlatamıyorum f/p oranına bak. Illa kalite istiyorsan mercedes bmw masareti gibi gibi firmlar var onlarin ürettiği hepsinden kaliteli ama fiyatları bir o kadar yüksek. Sen gelmişsin burada kuru kuru vw fanatikligi yapıyorsun ancak. Nerede kaldı forumun yüksek f/p oranı arayan ölücü ruhu
Adım gibi eminim ki lounge paket egea sw veya hb modelinin içini gidip canli canli gormemissindir. |
Egea 1.4 urban sahibiyim. 2015 executive Honda accord almak istiyorum param yetmiyor destek çıkın egeaya binilmez diyen forumdaşlar.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Haziran 2017; 20:8:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|