Şimdi Ara

ferrari ye Türklerin cv si yetmedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ferrari'nin 60’ncı yılı nedeniyle yenileyerek sadece 60 adet ürettiği 612 Scaglietti modelinden Türk müşteriler, araç CV’leri beğenilmediği için alamadı. Fermas Genel Müdürü Orhan Ülgür, "612 Scaglietti için CV istediler, biz de birkaç müşterimizin CV’sini Ferrari’ye gönderdik, ancak onay çıkmadı" dedi. 612 Scaglietti’nin Türkiye fiyatı 750 bin Euro’yu buluyor.

İTALYAN Fiat Grubu bünyesindeki dünyanın en ünlü lüks spor otomobil markalarından biri olan Ferrari, 60’ıncı yılını üretim tesislerinin bulunduğu Maranello kasabasında kutladı. Kutlamalara tüm dünyadaki Ferrari distribütörlerinin yanısıra Türkiye dahil çeşitli ülkelerden 300’e yakın basın mensubu da katıldı. 60’ıncı yıl nedeniyle yenilenerek sadece 60 adet üretilen Ferrari’nin 612 Scaglietti Sessanta modeli de basına tanıtıldı. Törende Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo dahil, Genel Müdürü Amedeo Felisa, Ürün Geliştirme Direktörü Massimo Fumarola ve dünyanın sayılı mühendislerinin dahil olduğu teknik kadro da hazır bulundu. Pek çok yenilik taşıyan, tavanı açılmadan istenildiğinde aydınlatılıp karartılabilen 540 beygirlik 60 adet özel 612 Scaglietti’nin tamamı satıldı. Ancak genelde sınırlı sayıda üretilen bu tür özel yapım ürünleri alanlar arasında mutlaka bir Türk olmasına karşın, bu kez 60’ıncı yıl için özel üretilen Ferrari’lerden alan Türk çıkmadı. Özel yapım 612 Scaglietti’ye talip olan Türkler, olumlu yanıt alamadı.

KRİTERLER TUTMADI:

Ferrari’nin Türkiye Distribütörü Fermas’ın Genel Müdürü Orhan Ülgür, bu durumu şöyle açıkladı: "Bu özel yapım Ferrari’yi Türkiye’den bazı müşterilerimiz de istedi. Ferrari yönetimi, 60’ıncı yıla özel Ferrari’lerden isteyenlerin CV’lerini istedi. Türkiye’den de birkaç müşterimiz böyle bir talepte bulundu. Onların CV’lerini gönderdik. Müşteri CV’lerinde, ’Kaç yıldır Ferrari kullandıkları, kaç tane Ferrarileri olduğu" gibi ayrıntılar yeralıyordu. Ferrari merkez yönetimince bu CV’ler değerlendirildi. Türkiye’den özel yapım 612 Scaglietti alan olmadı."

BAŞKAN DA ALAMAMIŞ:

60’ncı yıl için üretilen 612 Scaglietti Sessanta’nın üzerindeki örtüyü tepe yöneticileri birlikte kaldırıp basına tanıtan Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo da, bu araçtan kendisi için bir tane istediğini, ancak tamamı satıldığı için alamadığını söyledi. Konuşmasında 16 yıl başkan olarak kendisinin yönettiği şirketin geçmişi ve önümüzdeki dönemine ilişkin bilgiler aktaran Montezemolo, "60 yılda sıra dışı olaylar, zor ve harika zamanlar, hepsi yaşandı. Tasarım, teknoloji, tutku ve hayal. İşte Ferrari bu" diye konuştu.

ferrari ye Türklerin cv si yetmedi!

• Bunların hepsi pazarlama yalanları, yok cv si yetmemiş, yok kendine istemiş de alamamış.

Yer mi Anadolu çocuğu?

daha evvel 3 adet ferrari kullanmamış olan kişiye ne kadar para dahi ödese enzoyu satmadılar.

bu tip araçları almak için garajında 20-30 ferrari olan adamlar sıraya giriyor.

öncelik bu kişilere veriliyor

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • Evet

boş işler
  • Başkan Luca kardeş istemiş te alamamış. Tam 'lık. Adam istiyecek te alamayacak, varmı böyle mantık??

• quote:

Orjinalden alıntı: cyber-shot

Yetmez olurmu Türkiye'de dunyada sadece 30 adet bulunan özel üretim enzo fxx var youtube da videosuda var. Aracı garajdan
    tahta takozlarla çıkarıyorlar .Bu aracı alabilen adam isterse 612 yide alabilir bence.

yok mu o video

Yetmez olurmu Türkiye'de dunyada sadece 30 adet bulunan özel üretim enzo fxx var youtube da videosuda var. Aracı garajdan
    tahta takozlarla çıkarıyorlar .Bu aracı alabilen adam isterse 612 yide alabilir bence.

Benim bildiğim enzo fxx sadece pistte kullanılabiliyor.

video yu gördüm ama o işte bir iş var

• bugatti veyron olsa anliycam ama bukadar modeli olan bir marka ilginc bir satis politikasi izliyor.

benim anlamadigim 750bin euro veren adam üstüne bir 750 daha yada daha fazla koyup veyron alabilir ama daha bir babayigit cikmadi su makineyi tr caddelerinde gezdirecek

o zaman satmadan önce başvuru alsınlar eski modellerden versinler yenisini alana kadar onu kullanalım. oldu olacak ferrari sürücü kursları açsınlar

Orjinalden alıntı: ccaparli

saçmalık. bi yerden başlayacaki ferrari kullanmaya 3 tane kullanmışlığımız olsun.

o zaman satmadan önce başvuru alsınlar eski modellerden versinler yenisini alana kadar onu kullanalım. oldu olacak ferrari sürücü kursları açsınlar

Enzo dan başlayamıyorsun .(artık sıfır km enzo da kalmadı yıllar önce 399 adetlik üretim bitti

yenisi bekleniyor)

diğer modellerde böyle birşey yok.

f430 almak isteyene git 3 tane eski model al gel demiyorlar.

yanlış anlamışsın

ayrıca ferrari müşterilerine özel sürüş eğitimi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 26 Haziran 2007; 18:09:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Benim bildiğim enzo fxx sadece pistte kullanılabiliyor.

video yu gördüm ama o işte bir iş var

e36 3,20yi e46 3,20 ye çeviren sevgili ustalarımız mutlaka bir ferrrari üzerinde oynama yapmışlardır keza 6 farklı arabadan ferrari türeten ustamızda buna dahildir...

edit: smiley

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForteVeloce -- 26 Haziran 2007; 19:42:53 >
    "11 Alfa Romen Giulietta-Sp2 Afl-bi-xenon White-_-'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm SP2 - Alfa Rosso -_- '05 Alfa Romeo 156 MK2 Distinctive - Jarama Black -_- '02 Alfa Romeo 156 MK1.5 - Alfa Rosso -_- '07 Honda Civic HB 1.8 I-Shift - Nighthawk Black Pearl -_- '08 Fiat G.Punto(dualogic) - Exotic Red -_- '97 Fiat Marea ELX - Sienna Red

• nası bir marka yarattılar zenginlerden zengin seçiyorlar adamlara bravo diyorum sadece.
    Ferrari sadece bir araba ve akılları sıra bu tip satış politikaları ile büyük izlenimi yaratmaya çalışıyorlar...

Ama aslında bu bir küçülme, haberleri yok..
    f/4 IS USM
  • +1 okadar para bayıldıktan sonra bir okadar para bayılıp dünyadaki son nokta olan otomabili alırım
    quote:

Orjinalden alıntı: GREvV

bugatti veyron olsa anliycam ama bukadar modeli olan bir marka ilginc bir satis politikasi izliyor.

benim anlamadigim 750bin euro veren adam üstüne bir 750 daha yada daha fazla koyup veyron alabilir ama daha bir babayigit cikmadi su makineyi tr caddelerinde gezdirecek

• ben CV mi göndereyim...beni işe alsınlar..çalışayım kazanayım arabayı...alnımın teriyle..hakederek! heralde bi 60 yaşına kadar çalışır alırım arabayı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.