Şimdi Ara

ferrari ye Türklerin cv si yetmedi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: GREvV

ferrari gereksiz pahali,araci carpinca kagit gibi yariliyor.okadar parayi arabanin neresine istiyorlar anlamis degilim

İnanamıyorum yav bunu bize nasıl yaparlar!..

quote:

Orjinalden alıntı: Eveready

Ferrari'ye tepki olarak Shell'den verdikleri oyuncak Ferrari arabaları çöpe attım ve kazanamadıkları her Formula 1 şampiyonluğu için özellikle mutlu oldum.

Ayrıca herkesi duyarlı olmaya ve tepki olarak CV'lerini Modena'daki Ferrari merkezine fakslamaya davet ediyorum. Neye uğradıklarını şaşırsınlar.

Faks için :Paolo Maldini, Ferrari Spa Sales Manager and Recruitment Chief
    +39- 355 -3377274 (yani 355 - FERRARI)

Sarılın fakslara.

italya mallarida fransiz mallarida don lastigimize kadar girmis durumdayken hic bir mok yapamayiz.onun icin kendimizi kandirmayalim,balik bastan kokar

Kendi ürettiğimizi kullanmaktan çekinmezsek yaparız

Gurbetçi vatandaşlarımızı evlerinde diri diri yakan nazilerin alman mallarını da unutmayalım lütfen.

balık baştan kokar.
  • bu kadar tepki nedendir anlamadım,bu arabadan 50 amerikalı istek yapmışdırda 25 nin cvsi yetmiştir mesalaama ülkede o kadar tepki koyulacak şey var ki saymakla bitmez!sabah çöplükten sebze meyve artığı taplamağa giderken bir arabanın çarpması sonucu ölen çocuklar,acil ameliyat olması gerekirken 6 ay sonrasına gün verilen hastalar,orta şiddette bir yağmurda evlerine sel giren garibanlar,otobanda emniyet şeridini tıkayıp ambulansın itfaiyenin geçmesine engel olan yobazlar daha çok bunları kafaya takalım .

MECLISINDE TÜRKLERI KASAP ILAN EDEN ÜLKEDE FRANSA

BALIK BASTAN KOKAR

goben ve breslav ı unutmayalım

balık baştan kokar

edit:gavurun malına protesto yapıcaksan hepsine yapıcaksın.

öyle almanyadan selam yollamayla olmuyor bu işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 28 Haziran 2007; 18:02:12 >
  • boykotculara da bir iki şey yazayım biz onları boykot edersek onlar bunu çok fazla hisstmezler! bizim ihracatımızın yüzde sekzeni avrupa birliğinedir.avrupa birliğinin ihracatının yüzde dördü türkiyeyedir.zannedildiği gibi türkiyenin cari açığı avrupa birliğine ve batı ülkelerine değildir türkiyenin dış ticaretinde en fazla açık verdiği üç ülke sırasıyle rusya,çin ve irandır bilindiği gibi rusya ve irandan petrol ve doğal gaz alıyoruz yaklaşık enarji ithalatımız 28 milyar dolardır bu ülkelerede doğru dürüst ihracatımız yoktur çin dende incik boncuk her türlü mal alıyoruz toplam dış ticaret açıgımızın yüzde yetmişi bu üç ülkedendir. kısacası avrupaya boykot yaparsak onlar da bize yapar neticede üretip ihraş ettiğimizin yüzde sekzeni elimizde kalır.

• İpleri alman uşakları zamanında vermişler.

isim vermeye gerek yok.

açarsınız tarih kitaplarını okursunuz.

ülkenin turizmine yillardir almanlarin katkisi olmustur,endüstri yönden fazla agirlik göstermemisse bile turizim yönünden halki destek olmustur bu 1.

2.yillardan beride almanyada 3 milyon türke ekmek veren yine almanya bunlari kulagina küpe yap

fiati savunmakla is bitmiyor

Vericek tabiki.yok bir de bedavaya çalışsınlar.

gurbetçi çalışıyor.yan gelip yatmıyor.alın teri döküyor.

ev yakmalar, tecavüzler.solingen faciaları

pislik alman nazilerini mi savunuyorsun.

aman turistleri geliyormuş.gelsinler gelmesinler mi dedik.

bu ülkeye çivi bile çakmayan vw ni mi savunalım.

fiat-tofaş babasının hayrına olmasa da en azından yatırım yapıyor.binlerce vatandaşımıza ekmek veriyor.vermesin di mi.

vw gibi kazıkçı doğuşla anlaşsın.ithal edelim di mi

ALLAH TOPUNUN BELASINI VERSİN.

benim diyeceğim budur.

uzatmak istersen de pm den yaz.

sen vasifsizsan gurbetede cikmissan madene indigin zaman aglama sansin yok,bide böyle düsün,genel müdür yapacak degiller herhalde,bende agir islerde calistim kendimi biraz gelistirdim daha iyi is imkani buldum devam ediyorum.almanyada 10 milyon yabanci var arkadasim bir istanbul kadar yani

akinci seninle konusacak biseyim yokgereksiz küfürlesmek istemiyorum yolun acik olsun.

senin de yolun açık olsun.

gönül ister ki %100 yerli arabamız,uçağımız vs olsun.

işsizlik olmasa ne işi var vatandaşın gurbette.

hangisi memnun.hepsinin gözü kulağı vatanda

gönül ister ki gavura boyun eymeyelim ama dediğimi gibi ipleri uşaklar zamanında vermişler.

neyse

herkese iyi akşamlar.

quote:

italya mallarida fransiz mallarida don lastigimize kadar girmis durumdayken hic bir mok yapamayiz.onun icin kendimizi kandirmayalim,balik bastan kokar

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Kendini kandıran sensin

Vericek tabiki.yok bir de bedavaya çalışsınlar.

gurbetçi çalışıyor.yan gelip yatmıyor.alın teri döküyor.

ev yakmalar, tecavüzler.solingen faciaları

pislik alman nazilerini mi savunuyorsun.

aman turistleri geliyormuş.gelsinler gelmesinler mi dedik.

bu ülkeye çivi bile çakmayan vw ni mi savunalım.

fiat-tofaş babasının hayrına olmasa da en azından yatırım yapıyor.binlerce vatandaşımıza ekmek veriyor.vermesin di mi.

vw gibi kazıkçı doğuşla anlaşsın.ithal edelim di mi

ALLAH TOPUNUN BELASINI VERSİN.

benim diyeceğim budur.

uzatmak istersen de pm den yaz.

• Bundan sonra Ferrari alırsam nağmerdim.

Varsa yoksa Veyron. Bi daa Veyron'dan şaşmam. Uyardığın iyi oldu arkadaş.

quote:

ferrari gereksiz pahali,araci carpinca kagit gibi yariliyor.okadar parayi arabanin neresine istiyorlar anlamis degilim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.