Şimdi Ara

Ferrari F430 F1 Edition'la Pistte Yarış Heyecanı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
26.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pisti görmüyor musunuz_? Kaçyüzbinliralık arabayı altınıza verip "hadi göster kendini" mi demelerini bekliyorsunuz_? Maksat o motorun sesini duymak koltuga oturmak ve direksiyonu tutmak..maksat aracın atmosferini solumak yani..siz de tutturmuş 300yaparım 500 yaparım diyorsunuz yani elinizi vicdanınıza koyun.kaçınız ileri seviye sürüş egitimi aldı.
    diger arkadaşın dedigi gibi herkes kendini en ii şöfor sanır hesabı arabayı ve organizasyonu sorgulamadan önce kendinizi sorgulayın ona göre yorumunuzu yapın.isteyen gider istemeyen gitmez.kaprise gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Bu tür fırsat sitelerine aldanmayın arkadaşlar, taklaya getiriyorlar adamı. Biz de Nispet 1 kişi herşey dahil 120 TL yerine %50 indirimli 60 TL ye gittik güya Çelik çıkacaktı, çıka çıka Aldo çıktı o da 1 saat durdu gitti. İçkiler rezalet, tuvalete girdim kadın 5 lira para istedi. Mont ile giremiyorsunuz, montu bırak ceketinizi bile zorla alıyorlar ve vestiyerden isteyince 10 TL para istiyorlar. Böyle ballandıra ballandıra anlatıp paso taklaya getiriyorlar arkadaşlar, var mıydı sitede 70 km hız limiti olacak diye yazı ? Yoktu.. Paranızı geri isteyin arkadaşlar

O vestiyer işini iyi buldu bunlar. her gelenden 10 lira vestiyer. 10 lira otopark. 20 lira ayak takımına bi kere borçlusun kafadan. Sanki koç un oğluyuz veya paşa torunuyuz. Ben vestiyer sorunca ceketimi vermek istemiyorum diyorum uzatırsa uzatma kardeşim alın arayın bişey var mı yoksa vermiyorum diyorum bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: johannes_es

arkadaşlar biz de satın aldık bu fırsattan.geçen çarşambaya randevumuz vardı.eşim istanbulun öbür ucundan tuzlaya gitti.bir de ne öğrensin.. arabaya en fazla 70 km/h yapılmasını sağlayan bi çip benzeri bişey takmışlar.yanında da bir eğitmen.o tamam da 70 nedir ya?eğitim sürüşü gibi.hatta tartışmalar falan yaşanmış birçok kişiyle çocuk mu kandırıyosunuz vs diye.eşim parasının iadesini talep etmiş.onlar da mümkün olduğunu söylemiş.yani gidecek olan arkadaşlara haber vereyim ona göre dedim.o yolu bari boşa çekmeyin paranızı da kurtarın.bi jest yapalım dedik fiyasko çıktı

hasssss.....r diyorum bu duruma.70 kere......töbe töbe

• adam arabanın parasını çıkardı yarı fiyatına satsa bile kar kar dır :)
    Sanırım toplam 3500 kişi var şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

arkadaşlar pisti görmüyor musunuz_? Kaçyüzbinliralık arabayı altınıza verip "hadi göster kendini" mi demelerini bekliyorsunuz_? Maksat o motorun sesini duymak koltuga oturmak ve direksiyonu tutmak..maksat aracın atmosferini solumak yani..siz de tutturmuş 300yaparım 500 yaparım diyorsunuz yani elinizi vicdanınıza koyun.kaçınız ileri seviye sürüş egitimi aldı.
    diger arkadaşın dedigi gibi herkes kendini en ii şöfor sanır hesabı arabayı ve organizasyonu sorgulamadan önce kendinizi sorgulayın ona göre yorumunuzu yapın.isteyen gider istemeyen gitmez.kaprise gerek yok.

70 le 1-2 vites değişir hatta 2. vitese bile gerek yok. İnsan en azından 3. cü vitese kadar değiştirmek ister yani bari 120 falan olsaymış. Ayrıca sitede ibare olması lazım bilmem kaç senelik ehliyeti olanlar yararlanabilir..vs diye şimdi benim 4 senedir kendi aracım var(dı) 10 senedir de ehliyetim var, 1 senelik acemi şoför için 70 km/h e mahkum mu olacam mesela. Gerçi ben alacaktım da pistin yeri uzak diye almadım hususi aracım olmadığı için

• 900 metrelik Carting pistinde f430 sürdürtmek bize özgü bişey olsa gerek. Aynı Ferrariye tüp bağlayan almancı gibi. Veya indi bindiye 100 lira vermek gibi. 3 dünya ülkesi şaklabanlıklar.
  • Bu imkan otomobil sevdalıları için bir imkandır. Normal şartlarda bırakın kullanmayı içine bile bindirmiyorlar Ferrari'nin. Hatta fuarda bile içine binemiyorsunuz.
    Oysa burada yavaş gitmiş hızlı gitmiş kimin umrunda.
    Sürücü koltuğuna ben oturacağım, ben gazına bastığım için gidecek, ben frene bastığım için duracak. Arkamda güldür güldür Ferrari motoru sesi iliklerime işleyecek. Gerçek bir otomobilsever için bunlar yeterli.

Sizler bu fırsatı satın alırken en iyi tur zamanını yapacağınızı mı düşünüyordunuz ki?
  • arkadaşlar bende alanlardan biriydim. bayram tatilinde kullandım. aldığıma alacağıma pişman oldum.

1. satış ilanında sigortalı ve kaskolu yazıyor ancak araca binmeden önce araca gelecek hasarı karşılayacağım diye sözleşme imzalatıyorlar. imzalamadan binemiyorsun.

2. pist zaten ufak ancak bazı yerlerinde hızlanmak mümkün. ama onları da arkadaşlar kukalar koyarak hızlanmayı engellemişler.

3. araç f1 vites ama vitesi ayarlamanıza izin vermiyorlar. aracı 1 e alıyorsunuz ve geri kalanını araç kendi hallediyor. ama arkadaşlar aracın ayarlarıyla oynamışlar. 70 km hıza çıktığınızda araç 4. vitese geliyor. yani araçla istesenizde hızlanamıyorsunuz.

4. dvd çekimi dedikleri şey aracın içine dandik bir fotoğraf makinası koymuşlar, onla suratınızı çekiyorlar. olay bu.

benim tavsiyem henüz kullanmadıysanız iptal ettirip paranızı geri almanızdır.

ama yok ben bir daha ferrariye binemem derseniz, ortalama 50 km hızla 3 tur atabilirsiniz. buda ortalama 6 dk civarı sürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

arkadaşlar pisti görmüyor musunuz_? Kaçyüzbinliralık arabayı altınıza verip "hadi göster kendini" mi demelerini bekliyorsunuz_? Maksat o motorun sesini duymak koltuga oturmak ve direksiyonu tutmak..maksat aracın atmosferini solumak yani..siz de tutturmuş 300yaparım 500 yaparım diyorsunuz yani elinizi vicdanınıza koyun.kaçınız ileri seviye sürüş egitimi aldı.

arkadaşım olay 300-500 yapmak falan değil.forumda öyle bi iddiası olanı da görmedim zaten.olay çocuk gibi kandırılmak..ben telde de özellikle sordum hız yapma imkanı olacak mı diye.ve bana evet denildi.hız derken 300-500 den bahsetmiyorum.bari 100'e müsaade edilseydi.ve evet bi arkadaşın dediği gibi şart konulsaydı en az şu kadar yıldır ehliyet sahibi olanlar katılabilir vs diye.ha tabi öyle yazınca 3500 kişiyi toplayamazlardı.dikkat ederseniz 2000küsürlü bir sayıya düştüler bir süre sonra.
    organizasyonu sorgulamaya hiç gerek yok arkadaşım,bomboş bir arazide dışarı park edebilecekken bilmeden içeri giriyorsun anında fiş kesip eline veriyorlar,10 tl park parası.30 tllık dvd çekiminin maliyeti 1 tl değil.nasıl şerefsizce gelir edecek bir organizasyon düzenleriz diye oturup düşünmüşler belli ki ve çok da başarılı olmuşlar.Bunun adı kapris değil tepki! belli ki kandırılan insanları anlamamışsın, söyleyeyim dedim.

• Aslında 2 ucu b*klu değnek dedikleri durum tam da bu olsa gerek..

Misal ben ağır 1 lamborghini hayranı olarak, bırak 99 TL'yi, 199 Tl'ye aynı kampanyayı yapsalar arkama bakmadan koşardım, değil 70 km, 10 km ile o orgazmik atmosferi solurdum, bence tutku ve sevgi ile alakalı 1 tatmin durumu bu. Diğer yandan bu araçlara tutkusu olmayan 1 arkadaş sadece tork'u ve adrenalini yaşayabilmek için de almış olabilir. Bu durumda kampanya detaylarında 70 km. sınırının belirtilmemesi çok büyük ayıp. Diğer yandan ultra pahalı bu araçla kafamıza göre hız yapamayacağımız da aracın sağlığı açısından aşikar.. Dediğim gibi karışık ama araç tutkunlarına özel & güzel 1 kampanya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: johannes_es

arkadaşım olay 300-500 yapmak falan değil.forumda öyle bi iddiası olanı da görmedim zaten.olay çocuk gibi kandırılmak..ben telde de özellikle sordum hız yapma imkanı olacak mı diye.ve bana evet denildi.hız derken 300-500 den bahsetmiyorum.bari 100'e müsaade edilseydi.ve evet bi arkadaşın dediği gibi şart konulsaydı en az şu kadar yıldır ehliyet sahibi olanlar katılabilir vs diye.ha tabi öyle yazınca 3500 kişiyi toplayamazlardı.dikkat ederseniz 2000küsürlü bir sayıya düştüler bir süre sonra.
    organizasyonu sorgulamaya hiç gerek yok arkadaşım,bomboş bir arazide dışarı park edebilecekken bilmeden içeri giriyorsun anında fiş kesip eline veriyorlar,10 tl park parası.30 tllık dvd çekiminin maliyeti 1 tl değil.nasıl şerefsizce gelir edecek bir organizasyon düzenleriz diye oturup düşünmüşler belli ki ve çok da başarılı olmuşlar.Bunun adı kapris değil tepki! belli ki kandırılan insanları anlamamışsın, söyleyeyim dedim.

Şu üç sayfaya bakın gazlama muhabbetleri için bence.
    Şu konuda haklısınız hız limiti en azından 90-100km gibi olabilirdi. Belirtilmesi olayına gelirsek etik tartışmasını bir kenara bırakırsak bu tip organizasyonlarda bunlar bilerek belirtilmiyor elbette. Park parasını organizasyonun aldığına emin misiniz?
    DVD olayına gelirsek 1 Lira maliyeti nasıl hesapladınız? DVD maliyetine göre hizmet bedeli hesaplarsak yandık yani. Yamaç paraşütüydü, Bungee Jumpingiydi, Parasailingti hiç 1 Lira vb rakamlara video çekimini vermiyorlar. Ücretsiz veren organizasyonlar bir elin parmaklarını geçmez. Diğerleri de benzer rakamlar hep.

Bence genel olarak bu kampanyayı alanların birçoğunun beklentisi ütopik derecede fazla. Otomobil fuarına 20-30 Lira ve vb rakamlara giriyorsunuz aracın yanına yaklaştırmıyorlar neredeyse değil marş basmayı. Bu tip sürüşler ciddi organizasyonlar hariç hep böyledir maalesef. Biraz araştırsaydınız keşke. Bu forumla sınırlı kalmasaydınız. İstanbulda yapsalardı düşünürdüm işin açıkçası. Nihayetinde bir supercar kullanmış oluyorsunuz. Ama MV Agusta F4 gibi bir motor olsaydı arabalardan pek hazetmeyen biri olarak 199 da veririm. Limitasyon falan bakmadan.

• Yahu hakikaten ilginç bir toplumuz. :D

Şöyle olsaydı, böyle olsaydı diyenlerin acaba kaçta kaçı bir Ferrarinin içine bindi, aracı kullandı, daha da önemlisi, gelecekte kullanabilme şansına bir kez daha erişebilecek?

Hadi bu organizasyonu beğenmediniz diyelim, Ferrari kiralanabilecek bir çok yer var, o kadar para ayıracak mısınız? (Az para da değil.)
    @:::Banner::: linkini vermiş, günlük ne kadara kiralandığını göstermiş.

Günümüzde kuş serisi arabaları bile günlüğü kabaca 100 TL civarına kiralarken, 99 TL'ye Ferrari'nin direksiyonuna geçmişsiniz kötü mü?
    Şu var; 70 Km/h belki biraz az olmuş keşke en az 99 km/h yapsalarmış. Anlamlı olurmuş.

Şu ehliyet süresine bakılarak hız yaptırılma fikrine de karşıyım. Çok affedersiniz ne dingiller var kaç senedir trafikte bir arpa boyu yol alamamışlar.
    Artı bu tarz araçları yüksek hızlarda kullanmak için özel eğitimden filan geçmeniz gerekiyor. O kadar basit değildir.
    En basitinden arkadaşınızın sahip olduğu Ferrari'nin koltuğuna geçtiğinizde bile hemen gazı kökleyebilir misiniz? Doğal olarak çekinirsiniz.

Organizasyona deveye binmek gibi bakın derim. Yani cüzzi bir rakama (Ferrarinin parasına göre) aracın koltuğuna oturmuş, sürmüş olmanın keyfine bakın.

Yoksa sizleri Ferrarinin koltuğuna oturtacak başka teklifler, organizasyonlar filan varsa paylaşın bizlerde bilelim, değerlendirelim.

99 TL'ye bindiğiniz o aracın kapı kolunu bile alamazsınız. Gerçek olan bu.

• Bizde 4-5 gün önce gittik piste arkadaşım kullandı. Bize söylediklerine göre bir gün önce biri pistte spin atmış o yüzdende aracı kar moduna almışlar o yüzden araç çok fazla tork üretmiyo ve 70km yi geçmenizi engelliyo. Valla bence haklılarda bunu yapmakta. Yoksa o araba orda 1 gün dayanmazdı. Tabi sitedede bunu belirtmeleri lazımdı ama zaten birazcık mantıklı düşünen insan bunun böyle olacağını tahmin edebilirdi.

Ek: Birde bu organizasyondan sonra başka bir ferrari modeli veya lamborghini nin bir modeli ile başka bir organizasyon daha yapacaklarmış. Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherokee -- 22 Kasım 2010; 17:35:49 >
  • avantaja katılan arkadaşlardan bir tanesi gidemediği için veya gitmek istemediği için veyahut da aldığı fırsatı kendi lehine çevirmek için kiralamış. hem de bilet başı 200 TL üzerinden...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ferrari-430-ferrari-f430-kullanmak-istemez-misiniz-34784306/detay
  • 2977 kişi ilana bakmış 3500 kişi de önceden almıştı valla pes diyorum. Sosyologların şu olayı bir incelemesi lazım enine boyuna enteresan sonuçlar çıkacaktır.

Yabancı bir ingiliz oto forumuna uzunca bir süredir üyeyim orda konu başlığı açtım cevaplar gelmeye başladı yakında derleyip buraya yazacam
  • Arkadaşlar organizasyon adı altındaki bu rezalete katılmak için Ankara'dan İstanbul'a gitmiş biri olarak diyebileceğim tek birşey var:
    PARANIZI GERİ İSTEYİN!!!

Diğer arkadaşların belirttiği gibi, aracı kar moduna almışlar; bazıları diyebilir "eee ne fark eder?" diye fakat;
    Araç kar modunda 2000 civarı devirlerde vites değiştiriyor, böylece aracın torku minimuma iniyor ve kesinlikle ivmelenme diye bir şansı yok. Araçla beşinci vitese kadar çıktım fakat yapılan hız yaklaşık 70 di.
    Tanıtımlarda üfürülen güya 25 dakikalık brifing vs. yerine de autodromun 3 dakikalık reklamını izletip, ağır şartları olan bir sözleşme imzalatmadan ibaret.
    Yanınıza güya eğitmen diye verilen kişinin bırakın eğitimi, araçtan haberi yok. Daha kornanın nerede olduğunu, vitesin tam otomatikten yarı otomatiğe nereden alındığını bile bilmiyor. Sürüş boyunca ağzını bile açmıyor, viraja nasıl gireceğinizi anlatmasını bekleyenler hayal kurmasın...
    Pist diye yutturulan asfalt ise viraj denilebilecek tek bir noktaya sahip. turlar yaklaşık 40 saniye sürüyor ( Araç 2000 devirle gitmese daha da kısa olacaktı herhalde).

İşin AHLAKSIZCA kısmı ise; telefonda verilen bilgilerde tüm bunların tam tersi yönde bilgi verilmesi. Verilen bilgilerde kesinlikle bir kısıtlama getirilmediği, yanlızca eğitmenin direktiflerine tabi olunduğu belirtilmiş ve aracın kesinlikle kısıtlanmadığı ısrarla söylenmişti. Yıllardır spor araçlara gönül veren ve yakından ilgilenen biri olarak ne yazık ki bu organizasyon sadece insanların ufak hayallerinden para kazanmayı amaçlamış bir ali cengiz oyunu...

DVD konusuna değinmek bile istemiyorum. Webcam ile içinde kimin olduğunu bile belli olmayan bir kaskın sağa sola oynamasına 30tl istemek çok acımasızca.

Eğer halen bu hayal kırıklığına 100TL ödemiş ve gitmeyi düşünenler için çok daha iyi bir önerim var;
    PARANIZI GERİ İSTEYİN!

Gidin bir eşiniz dostunuzdan tanıdık bir galerici bulup ona 100tl yi verin ve karşılığında 10dk sizi gezdirmesini isteyin. İnanın çok daha tatmin olacaksınız.

• Tavsiyeniz için teşekkürler; sürüşü yaptığım için parayı geri alma şansım hukuki olarak var mı bilmiyorum. İşin açığı uğraşmayı da düşünmüyorum.
    Bu olaydaki can sıkıcı kısım işin maddi boyutu değil; daha çok verilen emek...
    Bayram tatilinde günü birlik akşam 9 da yollara düşüp 1000km yolu bir hiç için yapmışım. Üzüldüğüm tek yön bu.
    Halen teklifi olan arkadaşların da benimle aynı duruma düşmesini istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

2977 kişi ilana bakmış 3500 kişi de önceden almıştı valla pes diyorum. Sosyologların şu olayı bir incelemesi lazım enine boyuna enteresan sonuçlar çıkacaktır.

Yabancı bir ingiliz oto forumuna uzunca bir süredir üyeyim orda konu başlığı açtım cevaplar gelmeye başladı yakında derleyip buraya yazacam

Hocam neden incelenmeli ki?
    Ben hangi arkadaşıma söylesem dalga geçme dediler. Bu fiyata gayet uygun ötesi.

Sonuçta Türkiye'de bir çok çalışan insan doğduğu andan ölümüne kadar çalışsa 400.000 € 'yu bir araya getiremeyeceği için güzel hoş bir sürpriz.

Bu arada konuyla ilgili güzel bir yazı buldum.
    Kırmızı ile işaretlediğim yerleri okumanız dileğiyle.

quote:

"Bir Günlük Ferrari'nin Fiyatı Ne Kadar?
    Bir günlüğüne lüks otomobile binmek bakın ne kadara mal oluyor.
    Oto kiralama sektörü, Ferrari, Lamborghini gibi otomobilleri kış sezonunun gelmesiyle birlikte yüzde 50'ye varan indirimlerle sunuyor.

İstanbul'da faaliyet gösteren Yeşiller Turizm Oto Kiralama Merkezi Sahibi Oktay Yeşil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fiyatların çok yüksek olması nedeniyle ultra lüks ve lüks araçlara binemeyen vatandaşlar için fiyatların yarı yarıya düştüğü kış sezonunda araç kiralamanın tam zamanı olduğunu belirtti.

Yaz sezonunda 4 bin avroya kiralanan ultra lüks grubundaki Ferrarilerin fiyatlarının 2 bin 500 avroya kadar düştüğünü vurgulayan Yeşil, ultra lüks grubundaki araçların kiralama fiyatlarının yüzde 50'ye, lüks araçların fiyatlarının da yüzde 30 düştüğünü bildirdi.

Günümüzde adı bile çok az duyulan türdeki lüks araçları kiraya verebilir hale geldiklerini dile getiren Yeşil, şunları kaydetti:

''Şirketlere olana talepler her geçen gün biraz daha artıyor. Şu an elimizdeki en ekonomik araç günlük kirası 130 lira olan Mini Cooper. En pahalı araç ise 4 bin avro günlük kiralama bedeliyle Ferrari. Rakamlar çok gibi görünse de, aracın konforu ile bu fiyatların çok olmadığı görülüyor. Ülkemizde birçok vatandaşımız hayal bile edemediği araçlara bir kaç günlüğüne bile olsa sahip olabiliyor. Vatandaşlarımız lüks araçları kiraya vermemizden çok memnun. Araçları görenler kiralık olduğuna inanamıyor. Her kesimden vatandaşımıza lüks araç kiralıyoruz. Normal bir araç kiralarken sadece ehliyetinin olması yeterli ancak ultra lüks bir araç kiralarken ehliyetin yanında kredi kartının olması ve teminat göstermesi gerekiyor.''

LÜKS ARAÇ FİYATLARI

Lüks araçların fiyatlarının ultra lüks araçlara göre daha fazla düştüğünü vurgulayan Yeşil, fiyatları şöyle sıraladı:

''Ferrari F430 günlük 2 bin 500 avro, Lamborghini Gallardo günlük 2 bin 400 avro, Audi Q7 günlük 200 avro, BMW 320d 90 avro, BMW 520 günlük 110 avro, BMW X6 günlük 250 avro, Mercedes S320 günlük 310 avro, Mercedes Sprinter VIP günlük 250 avro, Mercedes Vito VIP günlük 170 avro, Mercedes C220 günlük 110 avro, Porsche Cayenne günlük 185 avro, Range Rover Sport günlük 185 avro, Range Rover Vogue günlük 185 avroya kiralanıyor. Şu anda indirimli fiyatlar uygulanıyor. Yaz sezonunda bu araçları bu fiyatlara kiralamak mümkün değil. Yaz sezonunda tatilcilerin gelmesi nedeniyle piyasada lüks araç kalmıyor.''

ULTRA LÜKS ARAÇLAR HAVA DURUMUNA GÖRE KİRAYA VERİLİYOR

İstanbul'da faaliyet gösteren Autovip Satış ve Pazarlama Müdürü Osman Ekmen de ultra lüks araçların fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı hava durumuna göre kiraya verildiğini, karlı ve yağışlı günlerde kaza riskine karşı bu araçları kiraya vermediklerini söyledi.

Ultra lüks araç sınıfına giren Ferrari, Lamborghini gibi araçların fiyatları 400 bin avrodan başladığını kaydeden Ekmen, ''Lüks araçları kiralamak isteyen vatandaşlarımızın öncelikle teminat göstermeleri gerekiyor. Bu tür araçlarımızı herkes istediği zaman kiralayamaz'' dedi.

Ekmen, alkol ve aşırı hızdan kaynaklanan kazalarda da kullanıcının tüm masrafı karşılamak zorunda kaldığını vurgulayarak, araçların tamamında GPRS sistemi olduğunu, bu sayede de araçları sürekli takip edebildiklerini bildirdi.

Özellikle hız konusunda çok dikkat ettiklerini dile getiren Ekmen, ''Öyle ki, mevcut sistemden takip ettiğimiz araçta hız sınırı ihlali belirlediğimiz an, kullanıcıyı uyarıyoruz. Buna rağmen hızlı kullanmaya devam etmesi halinde ise anlaşmayı feshederek, aracımızı yakalatıp geri teslim alıyoruz'' diye konuştu. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 23 Kasım 2010; 2:38:51 >

• Ferrari F430 F1 Edition ile araba kullanma keyfi nasıldı? Kimse bundan bahsetmiyor. KEyif alınmadığı mı için mi diyeceğim ama sanmıyorum...
    Kullananlar birazcıkta bundan bahsederse güzel olur diye düşünüyorum.
  • bir hız sınırı bencede olmalı ama kar modu olayı çok saçma çünkü normal arabalarda kar moduna aldığınızda sürünüyomuş gibi ilerliyor. Çünkü amaç patinaj çekmemek. 2. hatta 3. vitesle kalkıyor. Ferraride de kar modu olduğunu öğrenmiş olduk bu arada ama 70 de hakkaten çok komik. Ben bi 120 fln olurdu diye düşünüyordum. Aslında benim ferraride merak ettiğim tek şey dip gaz yapınca koltuğa nasıl yapıştırdığı görmek onada izin vermiolardır heralde değil mi?

Burdaki yorumlara göre bidaki kampanyadan bende alıcam ama kimseden iyi bir yorum gelmicek sanırım.

muccio:

arkadaşım eğer 3 dakka ferrari kullanmak için 1000 km yol almayı göze almışsan buda senin ferrari hastası olduğunu gösterir. Normalde yanına bile yaklaştırmayacakları bi aracın içine oturup çalıştırıp gitmiş olman seni memnun etmeliydi diye düşünüyorum. Sonuçta "al koçum tepe tepe kullan" demiceklerini biliyordun heralde. Yani hiç mi güzel bi tarafı yoktu?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.