Şimdi Ara

Ferrari F430 F1 Edition'la Pistte Yarış Heyecanı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
26.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bazılarınızı sanırım seçip yolluyorlar:D akıl fikir var 99 tl için seni hiç ferrari de dip gaz yaptırırlarmı? belli bir hızda kattiyen seni 100 ü geçtirmezler dalgamı geçiorsunuz 350milyarlık arabayı 99 tl ye tur attıracaklar mahhallemi burası:D

ne hayal perestsiniz gülmekten ayırldım:D
  • Beyler bu rezarvasyon numarası cevap vermıyor. Bugun 100 kez denedım. Sanırım bunlar bizi dolandırıyor.

Beyler o arabada dip gaz yapılmaz gercekçi olun. Benim Ferrrariye gore dandik denebilecek arabamda bile klay kolay dip gaz gidemessiz. ( benimkininde 270nm torku var :D )
  • heriflere bir türlü ulaşamıyoruz. var mı böyle bir şey ya???
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3l1h

heriflere bir türlü ulaşamıyoruz. var mı böyle bir şey ya???

Bunlar dolandırıcı, ne telefonlara bakıyorlar nede maillere !!!!!!!!!!!!!
  • şimdi birer mail geliyomuş kampanyaya katılanların mağduriyetini gidermek için birer avuç fındık yollanacakmış diye
  • Beyler 30 kişi toplanalım, kiralayım kendi aramızda.

Herkes yarım saat sürebilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-ferrari-kiralik-f430-f1-34249903/detay?

kişi başı 100 TL versek 3000 TL eder.

1250 TL de benzin atarız. Herkes yarım saat boyunca istediği gibi sürebilir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Beyler 30 kişi toplanalım, kiralayım kendi aramızda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-ferrari-kiralik-f430-f1-34249903/detay?

Elin adamını zengin etmek yerine, herkes keyfince sürer işte :)

• quote:

kasko dahil mi ?

• son 25
  • bence ilk binen makineyi PERT e çıkarır

Kalanlara paralarını iade ederler
  • quote:

Vallaha haklısınız,bende ara ara bir türlü düşüremedim bu elemanları telefonla,şehirfırsatını arayarak iptal ettirdim aldıgım fırsatı..Bir daha o siteden bedava angelina jolie verseler almam

• quote:

Orijinalden alıntı: wuc

quote:

kasko dahil mi ?

Full Kaskolu

Ama arabanın başına bir şey gelirse, tamir süresince yattığı günün parasını bizden alırlar. Ferrari parçası da kolay bulunmaz heralde, 1 ay gelmezse b.ku yeriz

Aslında çok mantıklı da, yakın çevrenizden insanlarla yapmak gerekiyo, arabaya zarar gelme ihtimali çok yüksek. Güvebileceğiniz kişilerle girmek gerekiyor böyle bir işe

• Dostlar eğer bu promosyondan alıp da sonradan vazgeçen varsa ben talibim. Hatta Kasım ayı içinde rezervasyon yaptıran varsa promosyon fiyatından daha fazla da verebilirim.
  • pm attım master 149
  • Arkadaşlar;

size daha önce rezervasyon yaptırdığımı söylemiştim 19 Kasım için. bugün de rent a car firmasından arayıp fırsat çeki numaralarını aldılar.
    rezervasyonumuz teyid edildi.
    Eğer hala rezervasyon yaptıramıyorsanız önce şehirfırsatı'na email atarak rezervasyon için onlardan telefon beklediğinizi iletin. eğer bu da sonuç vermezse bence tüketici hakem heyetine başvurun.

Şöyle bir salaklık yapıyorlar, millete numara verip aratana kadar 3000 kişiyi bir planlama ile kendileri arayıp randevu verseler daha mantıklı olurmus. 3 kişilik bir ekiple günde en az 300 kişiyi ararlardı ve 10 günde tüm rezervasyonlar tamamlanırdı. neyse artık çok geç malesef...
  • evet beyler az önce beni de aradılar ve rezervasyon hakkında teyid aldılar.
    kısmetse 19 kasım saat 14:00'da pistteyiz :)
  • Mail atıp fırsatın iptalini istedim ... umarım ulaşırlar...
  • süren arkadaşlardan yorum bekliyoruz
  • Süren arkadaşlarımızın facebook'ta fotoğraflarını görmeye başladık.

Fotoğraftan gördüğüm üzere birden fazla araç varmış. Kırmızı ferrarinin arkasında siyah renkli bir ferrari gördüm mesela.

Bakalım videosunu paylaşırsa sizler için koyarım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Süren arkadaşlarımızın facebook'ta fotoğraflarını görmeye başladık.

Fotoğraftan gördüğüm üzere birden fazla araç varmış. Kırmızı ferrarinin arkasında siyah renkli bir ferrari gördüm mesela.

Bakalım videosunu paylaşırsa sizler için koyarım buraya.

süren arkadaşlardan bide yorumları görsek burda benimki 12 aralıkta eğer nöbetçi olmazsam 13 aralıkta buraya resim ve yorumları koyarım slmlr :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.