Bildirim
Ferrari F430 F1 Edition'la Pistte Yarış Heyecanı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
süper ya ama limit yok :)yarına kalırsa alırım. -
Ferrarimizin olması gerekiyormu yani 99 tl veren kişiye al bu ferrariyi turlamı diyorlar pistte :D
Arkadaslar azıcık bakındım DVD 'ye kayıt yaptırabiliyormuşsunuz sürüşünüzü bunuda siteden satın almak gerekiyor 29 tl ye.
Bence güzel bir aktivite.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 3 Kasım 2010; 2:25:57 > -
3 tur, 1 tur kaç metre acaba -
bende onu soracaktım pist kaç km? saatte 250km ye çıksam 5dk lık olaya 100 lira vermem + dvd kaydı 130 lira...
BBI Rent A Car - Autodrom Pisti
Atatürk Cad. Orhanlı 5
Tuzla İstanbul
http://www.auto-drom.com
Resimdeki daire karting pistleri uzunluğu 950m. Bütün pist en babası heralde 2km. 3 Tur 6km falan sanırım.
20dk pisti tanıtıyorlarmış ama altımızda araç YOK henüz. 20 dakka neyini tanıtıyolar bunun anlamadım
Sonra koltuğa geçiyormuşuz.
Altımızda Ferroyla 5 dk bile süreceğini sanmam olayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 3 Kasım 2010; 6:00:25 >
-
Bu tarz organizasyonlarda önünüze bir araç koyarlar onu geçmemeniz gerekir, o da uyuz uyuz gider, büyük ihtimalle bu brifing kısmında da bunları anlatacaklar. Yoksa 500binlik arabayı her 100 lira veren 250 yapsın diye vermezler.
quote:
Orijinalden alıntı: sioux
bende onu soracaktım pist kaç km? saatte 250km ye çıksam 5dk lık olaya 100 lira vermem + dvd kaydı 130 lira...
BBI Rent A Car - Autodrom Pisti
Atatürk Cad. Orhanlı 5
Tuzla İstanbul
http://www.auto-drom.com
Resimdeki daire karting pistleri uzunluğu 950m. Bütün pist en babası heralde 2km. 3 Tur 6km falan sanırım.
20dk pisti tanıtıyorlarmış ama altımızda araç YOK henüz. 20 dakka neyini tanıtıyolar bunun anlamadım
Sonra koltuğa geçiyormuşuz.
Altımızda Ferroyla 5 dk bile süreceğini sanmam olayın
-
Bende fırsatı okudum ama sürekli ilanda Ferrarinizi demişler.. kıllandım biraz pek güven olmuyo bu sitelere -
Yanınızda bi yetkili oturuyo olacaktır ne 250 si 150 geçmenize müsade ederse sevinin.Ama yinede iyi bir anı olur.İstanbulda yaşasaydım değerlendirmeyi düşünürdüm. -
Nasıl yani ciddi ciddi 100 TL'ye Ferrari mi kullanıyoruz? Gerçekten öyleyse hemen gidiyorum istanbula -
bence bu ciddi ciddi bir firsattır sıkışık olmasam kesinlikle değerlendirirdim enazından ayağının altında o gücü hissetmeye değer 3 dk 5 dk farketmez...
-
Telefonla ulaşamadım. Pistin kaç km olduğunu ve hız limiti koyup koymayacaklarını birisi öğrenebilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
Telefonla ulaşamadım. Pistin kaç km olduğunu ve hız limiti koyup koymayacaklarını birisi öğrenebilir mi?
hocam pist uzun olsa bu fiyata olmaz zaten :) istanbulparkta 1 tur atsan 30lira benzin yakar zaten ferrari :) benzin parasına bu işi yapmazlar ehehe.. onun için gazlamaya izin vermezler pistte çok uzun olmaz kanımca, ama ferrari deneyimi iyi bir şey olsa gerek. dünyaya bir defa geliyoruz beyler!!! :) -
Fırsat saf üçkağıt kokuyor.. Ferrarinizi yakından tanıma şansı filan diyor.. Öpecek adam arıyorlar.. -
çok teşekkürler :)
güzel fırsat -
valla arkadaşlar,kucuk çim biçme motorlu kartıng arabalarıyla 20 dk turluyosunuz 30 tl para verıyosunuz,hayallerımızın aracıyla 3 tur atıp,dıledıgınız gıbı arabayı kullanıcaz,bagırtıcaz,pati cekıcez fıyat 99tl gayet sıcak.Haa belki belli kurallar vardır ama buda olmalı.küçük pist dıyen arkadaslar var,ne yapıcaz 99 tl ye adamlar caddeye gıtmemıze mı ızın verıcekler :)) hayatı boyunca ferrarisi olmayacak insanlar ıcın nefs köreltmek ıcın guzel fırsat -
Ben arayıp sordum arkadaşlar, pist uzunluğu 1 km ve toplamda 3 km yol yapacaksınız -
quote:
Orijinalden alıntı: bluecafeblue
valla arkadaşlar,kucuk çim biçme motorlu kartıng arabalarıyla 20 dk turluyosunuz 30 tl para verıyosunuz,hayallerımızın aracıyla 3 tur atıp,dıledıgınız gıbı arabayı kullanıcaz,bagırtıcaz,pati cekıcez fıyat 99tl gayet sıcak.Haa belki belli kurallar vardır ama buda olmalı.küçük pist dıyen arkadaslar var,ne yapıcaz 99 tl ye adamlar caddeye gıtmemıze mı ızın verıcekler :)) hayatı boyunca ferrarisi olmayacak insanlar ıcın nefs köreltmek ıcın guzel fırsat
aynenn güzel yorum :)
yok 5 dk yok 10 dk -
yetmez ama EVET sıcak bir fırsat 200 kadar bir sınırı bile olsa yeter nasılsa 100 km 4 sn civarındadır bu aracın ama kasıtlı olarak ne dolanbaçlı yerden pist açarlarsa 120 140 falan yapılabilir ki önemli olanda o hazzı almak bence sıcak bir fırsat her ne olursa olsun bir blu ray 50 tl 2 film alacağına hayatının macerasını yaşayabilirsin...
-
arkadaşlar sizin ferrarinizden bahsediyor olamaz bence çünkü sitede ferrarinizi yakından inceleme fırsatı diyor.. kendi arabamı niye yakından inceleyeyim? 250'ye falan izin verirler mi o muamma cidden..çünkü yakacağı benzin bile uçurur yani.1.000 küsür insan da fırsatı yakaladı diyor.sanmam izin vereceklerini. olsun ferrarinin gaz pedalına basmak yeter :) aldım ve pişman olmam umarım -
quote:
Orijinalden alıntı: johannes_es
arkadaşlar sizin ferrarinizden bahsediyor olamaz bence çünkü sitede ferrarinizi yakından inceleme fırsatı diyor.. kendi arabamı niye yakından inceleyeyim? 250'ye falan izin verirler mi o muamma cidden..çünkü yakacağı benzin bile uçurur yani.1.000 küsür insan da fırsatı yakaladı diyor.sanmam izin vereceklerini. olsun ferrarinin gaz pedalına basmak yeter :) aldım ve pişman olmam umarım
Sadece Ferrari'nin start engine butonuna bastığın zaman arkadanda kükreyen bi aslan oldugunu düşün bu bile sana yeteri gelir. Şimdi sen neden gidip basmıyorsun diyeceksin çünkü korkuyorum üç tur sonunda beni o araçtan pardon Ferrari'den uzaklaştıramazlar direksiyondan inmem adamlar döver filan ne gerek var şimdi peşinden koşarım valla Ferrari'nin. Bütün dört tekerlekliler arabadır, Ferrari otomobil.
Benzer içerikler
- amazon indirimleri
- doğum gününde hediye veren markalar
- feza torpil 120 adet
- algida ile kazan kod hilesi
- gnç sinema bileti nasıl kullanılır
- yandex s****
- letgo komisyon var mı
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X