Şimdi Ara

Ferrari F430 F1 Edition'la Pistte Yarış Heyecanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
26.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sehirfırsatından az önce aldıgım bır fırsatı paylaşmak ıstıyorum autodrom pıstınde 3 turluk
    Ferrari F430 F1 Edition'la Pistte Yarış Heyecanı sadece 99 tl,üstelik kart finansa 2 taksit :)) fırsat 31 ocağa kadar geçerli

• süper ya ama limit yok :)yarına kalırsa alırım.
  • Ferrarimizin olması gerekiyormu yani 99 tl veren kişiye al bu ferrariyi turlamı diyorlar pistte :D

Arkadaslar azıcık bakındım DVD 'ye kayıt yaptırabiliyormuşsunuz sürüşünüzü bunuda siteden satın almak gerekiyor 29 tl ye.

Bence güzel bir aktivite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 3 Kasım 2010; 2:25:57 >
  • 3 tur, 1 tur kaç metre acaba
  • bende onu soracaktım pist kaç km? saatte 250km ye çıksam 5dk lık olaya 100 lira vermem + dvd kaydı 130 lira...

BBI Rent A Car - Autodrom Pisti
    Atatürk Cad. Orhanlı 5
    Tuzla İstanbul
    http://www.auto-drom.com

Resimdeki daire karting pistleri uzunluğu 950m. Bütün pist en babası heralde 2km. 3 Tur 6km falan sanırım.

20dk pisti tanıtıyorlarmış ama altımızda araç YOK henüz. 20 dakka neyini tanıtıyolar bunun anlamadım

Sonra koltuğa geçiyormuşuz.

Altımızda Ferroyla 5 dk bile süreceğini sanmam olayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 3 Kasım 2010; 6:00:25 >

• Bu tarz organizasyonlarda önünüze bir araç koyarlar onu geçmemeniz gerekir, o da uyuz uyuz gider, büyük ihtimalle bu brifing kısmında da bunları anlatacaklar. Yoksa 500binlik arabayı her 100 lira veren 250 yapsın diye vermezler.

quote:

Orijinalden alıntı: sioux

bende onu soracaktım pist kaç km? saatte 250km ye çıksam 5dk lık olaya 100 lira vermem + dvd kaydı 130 lira...

BBI Rent A Car - Autodrom Pisti
    Atatürk Cad. Orhanlı 5
    Tuzla İstanbul
    http://www.auto-drom.com

Resimdeki daire karting pistleri uzunluğu 950m. Bütün pist en babası heralde 2km. 3 Tur 6km falan sanırım.

20dk pisti tanıtıyorlarmış ama altımızda araç YOK henüz. 20 dakka neyini tanıtıyolar bunun anlamadım

Sonra koltuğa geçiyormuşuz.

Altımızda Ferroyla 5 dk bile süreceğini sanmam olayın

• Bende fırsatı okudum ama sürekli ilanda Ferrarinizi demişler.. kıllandım biraz pek güven olmuyo bu sitelere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs underground 2 arabalar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanınızda bi yetkili oturuyo olacaktır ne 250 si 150 geçmenize müsade ederse sevinin.Ama yinede iyi bir anı olur.İstanbulda yaşasaydım değerlendirmeyi düşünürdüm.
  • Nasıl yani ciddi ciddi 100 TL'ye Ferrari mi kullanıyoruz? Gerçekten öyleyse hemen gidiyorum istanbula
  • bence bu ciddi ciddi bir firsattır sıkışık olmasam kesinlikle değerlendirirdim enazından ayağının altında o gücü hissetmeye değer 3 dk 5 dk farketmez...
  • Telefonla ulaşamadım. Pistin kaç km olduğunu ve hız limiti koyup koymayacaklarını birisi öğrenebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Telefonla ulaşamadım. Pistin kaç km olduğunu ve hız limiti koyup koymayacaklarını birisi öğrenebilir mi?

hocam pist uzun olsa bu fiyata olmaz zaten :) istanbulparkta 1 tur atsan 30lira benzin yakar zaten ferrari :) benzin parasına bu işi yapmazlar ehehe.. onun için gazlamaya izin vermezler pistte çok uzun olmaz kanımca, ama ferrari deneyimi iyi bir şey olsa gerek. dünyaya bir defa geliyoruz beyler!!! :)
  • Fırsat saf üçkağıt kokuyor.. Ferrarinizi yakından tanıma şansı filan diyor.. Öpecek adam arıyorlar..
  • çok teşekkürler :)

güzel fırsat
  • valla arkadaşlar,kucuk çim biçme motorlu kartıng arabalarıyla 20 dk turluyosunuz 30 tl para verıyosunuz,hayallerımızın aracıyla 3 tur atıp,dıledıgınız gıbı arabayı kullanıcaz,bagırtıcaz,pati cekıcez fıyat 99tl gayet sıcak.Haa belki belli kurallar vardır ama buda olmalı.küçük pist dıyen arkadaslar var,ne yapıcaz 99 tl ye adamlar caddeye gıtmemıze mı ızın verıcekler :)) hayatı boyunca ferrarisi olmayacak insanlar ıcın nefs köreltmek ıcın guzel fırsat
  • Ben arayıp sordum arkadaşlar, pist uzunluğu 1 km ve toplamda 3 km yol yapacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

valla arkadaşlar,kucuk çim biçme motorlu kartıng arabalarıyla 20 dk turluyosunuz 30 tl para verıyosunuz,hayallerımızın aracıyla 3 tur atıp,dıledıgınız gıbı arabayı kullanıcaz,bagırtıcaz,pati cekıcez fıyat 99tl gayet sıcak.Haa belki belli kurallar vardır ama buda olmalı.küçük pist dıyen arkadaslar var,ne yapıcaz 99 tl ye adamlar caddeye gıtmemıze mı ızın verıcekler :)) hayatı boyunca ferrarisi olmayacak insanlar ıcın nefs köreltmek ıcın guzel fırsat

aynenn güzel yorum :)

yok 5 dk yok 10 dk
  • yetmez ama EVET sıcak bir fırsat 200 kadar bir sınırı bile olsa yeter nasılsa 100 km 4 sn civarındadır bu aracın ama kasıtlı olarak ne dolanbaçlı yerden pist açarlarsa 120 140 falan yapılabilir ki önemli olanda o hazzı almak bence sıcak bir fırsat her ne olursa olsun bir blu ray 50 tl 2 film alacağına hayatının macerasını yaşayabilirsin...
  • arkadaşlar sizin ferrarinizden bahsediyor olamaz bence çünkü sitede ferrarinizi yakından inceleme fırsatı diyor.. kendi arabamı niye yakından inceleyeyim? 250'ye falan izin verirler mi o muamma cidden..çünkü yakacağı benzin bile uçurur yani.1.000 küsür insan da fırsatı yakaladı diyor.sanmam izin vereceklerini. olsun ferrarinin gaz pedalına basmak yeter :) aldım ve pişman olmam umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: johannes_es
    arkadaşlar sizin ferrarinizden bahsediyor olamaz bence çünkü sitede ferrarinizi yakından inceleme fırsatı diyor.. kendi arabamı niye yakından inceleyeyim? 250'ye falan izin verirler mi o muamma cidden..çünkü yakacağı benzin bile uçurur yani.1.000 küsür insan da fırsatı yakaladı diyor.sanmam izin vereceklerini. olsun ferrarinin gaz pedalına basmak yeter :) aldım ve pişman olmam umarım

Sadece Ferrari'nin start engine butonuna bastığın zaman arkadanda kükreyen bi aslan oldugunu düşün bu bile sana yeteri gelir. Şimdi sen neden gidip basmıyorsun diyeceksin çünkü korkuyorum üç tur sonunda beni o araçtan pardon Ferrari'den uzaklaştıramazlar direksiyondan inmem adamlar döver filan ne gerek var şimdi peşinden koşarım valla Ferrari'nin. Bütün dört tekerlekliler arabadır, Ferrari otomobil.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.