Şimdi Ara

Ferrari Alev Alev Yandı .. & Takın Şu Emniyet Kemerini !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen Açarsınız TV8 de gösterecek . Adam Aşırı hız yapmış bariyere çarpmış ve araba alev alev yanıyodu. Unutmadan bu olay bizim E5 te oluyor .. Adamın ağzı burnu kanıyordu.

İzleyince Detay Veririm.

Haberi Buldum :

Gürbüz Çapan’ın oğlu Ferrari'yle kaza yaptı
    Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın oğlu ölümden döndü. Feci kazada Erdem Çapan’ın sevgilisi hayatını kaybetti

22.03.2007 11:57
    İSTANBUL Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın oğlu 28 yaşındaki Ali Erdem Çapan, Ferrari marka otomobiliyle Mecidiyeköy'de kaza yaptı. Bariyerlere çarparak takla atan otomobilden fırlayan 27 yaşındaki Avukat Ayşe Yamiç yaşamını yitirirken, alev alan lüks otomobilden son anda çıkarılan Ali Erdem Çapan ağır yaralı olarak Metropolitan Hastanesi’ne kaldırıldı.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

O - 1 Otoyolu Mecidiyeköy mevkiindeki kaza saat 02.30 sıralarında meydana geldi. 34 KK 017 plakalı Ferrari marka otomobille aşırı hızla seyrettiği öne sürülen Ali Erdem Çapan, direksiyon kontrolünü kaybetti. Bariyerlere çarpan otomobil takla atmaya başladı.

Bu sırada Çapan’ın yanında bulunan kız arkadaşı Avukat Ayşe Yamiç emniyet kemeri takmadığı için camdan fırlayarak karşı şeride düştü ve ağır yaralandı. Ağır yaralanan Ali Erdem Çapan ise alev alan otomobilden çevredekiler tarafından son anda çıkarıldı. Alev topuna dönen lüks otomobilden zaman zaman patlamalar meydana geldi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kesti. Öldüğü sanılan Ayşe Yamiç kaza yerinde bekletilirken, alevlerden son anta kurtarılan Ali Erdem Çapan yoldan geçen bir vatandaş tarafından otomobille Metropolitan Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaklaşık 15 dakika sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, öldüğü zannedilerek kimsenin müdahale etmediği genç kadının yaşadığını belirledi.
    Hemen müdahale yapılan ve hastaneye kaldırılan Ayşe Yamiç kurtarılamadı. Yaklaşık 500 bin YTL değerinde olduğu ifade edilen otomobil itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Hurda yığınına dönen otomobilden Çapan’a ait bir tabanca çıktı.

GÜRBÜZ ÇAPAN HASTANEYE GELDİ

Alkollü olduğu öne sürülen Ali Erdem Çapan'ın kaburgalarının kırıldığı ve başından ağır darbe aldığı, yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi. Kazayı öğrenen Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan hemen Metropolitan Hastanesi'ne geldi ve doktorlardan oğlunun sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Çapan, daha sonra Kuştepe Polis Merkezi’ne giderek kazayla ilgili bilgi aldı.
    Motor sporlarına ilgi duyan Ali Erdem Çapan’ın çok sayıda yarışmaya katıldığı iddia edildi.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=18128&cat=110&dt=2007/03/22

Buda Videosu :

http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=15246&k_A=haberturk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 22 Mart 2007; 22:11:10 >

• İzledim. Ferrari'nin F'sinden eser kalmamıştı. İçim cız etti bea.
  • Videoda herşeyi gösteriyor yanlız kızcağız zavallı yerde yatıyor kanlar içinde..

Polisin elindede arabanın plakası ve adamın silahı ( Erdem Çapanın) duruyor..

Yazık vallahi yazık
  • babanın günahlarını evlatları çeker. Babası esenyurt'u parsel parsel sattı.
  • Jantları hala sapasağlam.. Bu aracın kasko şirketi ayvayı yedi
  • Yazık olmuş kadıncağıza, Allah rahmet eylesin. Bence sürücü alkollüydü, tanığın söylediğine göre bariyerlere bodoslama vurmuş. Gürbüz bey de çökmüştü, belki de "Nerden aldık şunu?" demiştir kendi kendine..

Ha bu arada aktemur kaça toplarsın bunu? Jantlar filan sağlam
  • Millet nasıl anlamaış kızın halen yaşadığını belki erken farkedilse kurtarılabilirdi kesin iç kanamadan gitmiştir ,ülkemiz ilk yardım konusunda bu kadarmı mı bilinçsiz ya,ayrıca trafik kuralları konusundada çok bilinçsisiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Ha bu arada aktemur kaça toplarsın bunu? Jantlar filan sağlam

Benimde aklıma ilk aktemur geldi nedense.. En yakın zamanda aktemurun bu konudaki yorumlarını bekliyoruz..
  • 500bin ytl değerinde !!! haberde illa bir abartı olacak yaa...!!!!

imzam anlatıyor olanları yazık....
  • kazayı yapan muhtemelen alkollüydü ve çok büyük bir hızla bariyerlere bindirmiş..ölen kişiye yazık olmuş..ferrarilerin böyle gece klüplerinde gezen adamların altında çoğalmasıyla beraber bu tip haberler de çoğalmaya başlayacaktır bu gidişle..
  • Kıza üzüldüm ya.Adi herif kesin alkollüydü.Düz yolda bariyerlere girmeyi başka türlü başaramaz herhalde.Yazık
  • ben de haberi izleyenlerdenim,gerçekten çok yazık,önce kıza,sonra arabaya
  • Ben kıza üzüldüm.. Arabanın zaten kaskosu wardır yenisi alınır.. Allah ailesine sabır versin..
  • Belediye başkanının makam otosu pahalı geldi yav
  • walla onunkini bilmiyom ama hakan bilal kutlu alp'in f430 anadoludan kaskolu...

bu arada bunların kaskosuna baktım.. hiç bi şirketten çıkmadı ilginç...
    quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

Jantları hala sapasağlam.. Bu aracın kasko şirketi ayvayı yedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

İzledim. Ferrari'nin F'sinden eser kalmamıştı. İçim cız etti bea.

adamamı yoksa arabaya mı
  • bu arda arkadaşlar galiba 250 kmnin üzerinde bariyerlere girmiş araç.. görgü tanıkları öle sölüdu tv de
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

İzledim. Ferrari'nin F'sinden eser kalmamıştı. İçim cız etti bea.

adamamı yoksa arabaya mı

Arabaya tabiki. Alkollü kullandıysa arabayı niye acıyım adama. İçmeden kullanacak. Ya da içeceği dozu bilecek. İçiyosa da ağzıyla içecek. Trafik kurallarının belirlediği miktarı geçmeyecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: Chino

walla onunkini bilmiyom ama hakan bilal kutlu alp'in f430 anadoludan kaskolu...

bu arada bunların kaskosuna baktım.. hiç bi şirketten çıkmadı ilginç...
    quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

Jantları hala sapasağlam.. Bu aracın kasko şirketi ayvayı yedi

Olsa Ne yazar adam alkolluymus siz de takdir edersiniz ki , Alkol olunca isin icinde Sigorta ya da kasko pek tinlamiyor.

Yukarida Babalar ve Ogullar Dusuncesine katiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_1

bu arda arkadaşlar galiba 250 kmnin üzerinde bariyerlere girmiş araç.. görgü tanıkları öle sölüdu tv de

Yuh 250 km ve Türkiye yolları öylemi. Görgü tanıkları bunu söylüyosa eğer onlarda 250 km ile gidiyolardı demekki.

250 ile girseydi bariyerlere o adam o arabadan sağ çıkamazdı kanımca. Bunun emniyet kemeri takılıymış sanırsam.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.