Şimdi Ara

Ferrari Alev Alev Yandı .. & Takın Şu Emniyet Kemerini !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muhammedda

Belediye başkanının makam otosu pahalı geldi yav

Kendinde S600 vardı siyah haberlerde gördüm.
  • Geçtiğimiz günde bizim burda kemerde bir kaza oldu. 20li yaşlarda bir kız şarampole yuvarlandı tam o esnada oradan geçip eve gidiyorduk. Ambulans falan gelmişti . Mini Cooper la yaptı kazayı Haberide ertesi günü gazeteden aldık zaten kız emniyet kemeri takmadığından ağır yaralanmış. Annesi hastaneye yetiştirene kadar can vermiş. Annenin Piskolojik durumunu düşünemiyorum. Yanlız aklımı kurcalayan ailesi ( Anne ve Babası ) Dragosta kendi kemerburgazda oturuyor diye yazmışlardı peki annesi kazayı haber alıp nasıl hemen kızı kurtarmaya geldi ? Dragos nere kemer nere ... Bence annesi kızın evinde idi .. Allah korusun. Yeni ehliyet almışken böyle haberler üst üste geliyor gencecik kız dün mü idi bugun mü idi gazetede ölüm ilanı vardı .

Arkadaşlar belki sizden ufağım ama ne olur emniyet kemeri takın !

• Kıza üzüldüm ya haberlerde izleyince yazık olmuş...

Emniyet kemeri gerçekten önemli geçen pazar bir arkadaşımın arkadaşı kemer country yolunda (bilenler bilir berbat virajlı berbat ötesi bir yoldur bilmeyenler için tuzak) kaza yaptı camdan uçtu üstüne araba düştü kız vefat etti bu kazadada yine aynı şekilde emniyet kemeri yüzünden olmuş olanlar yazık çok yazık...

V8 POWER...
  • Araba niye yanmış yau ? Adamın ictigi alkoller mi tutuştu aceba

Bu arada normal arabalar neden yanmıyorda bu Ferrariler falan hemen yanıyor ?

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Geçtiğimiz günde bizim burda kemerde bir kaza oldu. 20li yaşlarda bir kız şarampole yuvarlandı tam o esnada oradan geçip eve gidiyorduk. Ambulans falan gelmişti . Mini Cooper la yaptı kazayı Haberide ertesi günü gazeteden aldık zaten kız emniyet kemeri takmadığından ağır yaralanmış. Annesi hastaneye yetiştirene kadar can vermiş. Annenin Piskolojik durumunu düşünemiyorum. Yanlız aklımı kurcalayan ailesi ( Anne ve Babası ) Dragosta kendi kemerburgazda oturuyor diye yazmışlardı peki annesi kazayı haber alıp nasıl hemen kızı kurtarmaya geldi ? Dragos nere kemer nere ... Bence annesi kızın evinde idi .. Allah korusun. Yeni ehliyet almışken böyle haberler üst üste geliyor gencecik kız dün mü idi bugun mü idi gazetede ölüm ilanı vardı .

Arkadaşlar belki sizden ufağım ama ne olur emniyet kemeri takın !

Çok doğru. Trafikte siz çok iyisinizdir ama başkaları iyi olmayabilir. 10 metrelik mesafede bile emniyet kemeri takalım lütfen. Hayatınız arabanızdan daha değerli değil.

• Yusuf aynı şeyi yazmışız salı cenazede varmıydın???

V8 POWER...
  • yanıyo be abi... sürtünmeden alev çıkıyor.. kaza anında... bizim şirketin kendi NCAP tarzında bi kaza denetleme tesisi var oradaki videolar ıizlemiştim... benzin dolu her araç patlamaya müsaittir...
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Araba niye yanmış yau ? Adamın ictigi alkoller mi tutuştu aceba

Bu arada normal arabalar neden yanmıyorda bu Ferrariler falan hemen yanıyor ?

Orjinalden alıntı: K@lken

Yusuf aynı şeyi yazmışız salı cenazede varmıydın???

Yok berk başınız sağolsun biz kaza anında ordaydık feci durum allah rahmet eylesin ...

Antalya-Kemer gibi anlaşılabilir diye...

V8 POWER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

biriniz kemerburgaz diğeriniz kemercountry diyonuz...

Kemer Country Sitemizin ismi. Kemerburgazda Eyüp e bağlı yer Sitenin bulunduğu yer aslında kemerburgaz diye geçsede Kemer country göktürktedir.

7 senedir burdayım ne kazalar gördüm . hele hele o çöp kamyonları birde en son harfiyatçıları bizim buraya verdiler .. Nasıl kullanacağım araba çok merak ediyorum

Ayrıca eklemek isterim Kemerburgaz ismi Şuradan geliyor :

Zamanında bulgaristan dan göçenlerin kaldığı selanik yunanistan göçmenlerinin kaldığı ve halende bu kişilerin bolca bulunduğu bir yer bu kişiler aralarında bulgarca konuşurlarmış. Kemerburgazın Burgaz ı Bulgar dan türetilmiştir. Bulgar zamanla burgaz olmuştur. Kemer kısmı ise kemerburgazda fazla su kemeri olduğundan su taşımacılığında başta gelen biryerdi halen duran su kemerlerinin başı KEMER bulgarla birleşip KEMERBURGAZ adını alıyor . Diye anlattılar bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 22 Mart 2007; 22:09:21 >

• arabanın içine edeyim o kızı o şekilde yerde yatarken gördüm ya kimse de ilgilenmiyordu.. koskoca e5 te ambulans yoktu ya allah belalarını verir inşallah

quote:

Yok berk başınız sağolsun biz kaza anında ordaydık feci durum allah rahmet eylesin ...

Gerçekten kötüydü cenazeden sonra emniyet kemeriyle ilgili bi konu açamak istedim ama elim resmen yazamıyodu gerçekten çok yazık oldu ya kız İngiltereden yeni gelmişti koça geçmek için baya çalışmıştı tabi ben yakinen tanımıyorum yüzyüze bir yada iki kere görüşmülüğüm var ama en mutlu zamanlarıymış yani sadece bi kemer yüzünden hayat bitiyo işte annesinin durumu çok kötüydü sakinleştirici vermemişler cenaze günü gerçekten çökmüş bitmiş bi insan orda gördüm çok şey dank etti bana bu olayla birlikte keşke gerçekten içimdekileri sizede aktarabilsemde anlık zevklerimizin yada bana bişey olmaz düşüncesinin ne kadar şaçma olduğunu anlatabilsem...

V8 POWER...

• yaaa benim aklım kumburgaza gitti yaw oofff... tmm şimdi oldu yusufcum...

quote:

quote:

Gerçekten kötüydü cenazeden sonra emniyet kemeriyle ilgili bi konu açamak istedim ama elim resmen yazamıyodu gerçekten çok yazık oldu ya kız İngiltereden yeni gelmişti koça geçmek için baya çalışmıştı tabi ben yakinen tanımıyorum yüzyüze bir yada iki kere görüşmülüğüm var ama en mutlu zamanlarıymış yani sadece bi kemer yüzünden hayat bitiyo işte annesinin durumu çok kötüydü sakinleştirici vermemişler cenaze günü gerçekten çökmüş bitmiş bi insan orda gördüm çok şey dank etti bana bu olayla birlikte keşke gerçekten içimdekileri sizede aktarabilsemde anlık zevklerimizin yada bana bişey olmaz düşüncesinin ne kadar şaçma olduğunu anlatabilsem...

Vallaha öyle berk ya ben nasıl kullanacak yanıbaşımda oluyor geçtiğimiz sene sonunda da bir kaza oldu ve ölenler oldu yine aynı yolda ..

ayrıca doğru yazdın kemeryolu dur orası . Ama bağlandığı yer göktürktür. Çoğu kişi Göktürk ve Kemerburgazı ayırt etmiyor. Kemer Country Göktürkte ..

isterse terletsin isterse acıtsın isterse eziyet etsin takacam o kemeri ne pahasına olursa olsun ..

• Aman kemer yalonu tam öğrenmeden gece kullanmada resmen gidiyosun bi anda yol yok keskin viraj aşşası uçurum bu kadar şaçma bi yol yok yaa adamlar trilyonluk ev satmayı biliyolar ama yol yapmayı beceremiyolar yazıklar olsun...

Bende şimdiye kadar açıkçası kemer takmazdım ama bu olay aklımı başıma getirdi canımdan daha önemli değil biraz sıkılmam...

V8 POWER...
  • quote:

Aman kemer yalonu tam öğrenmeden gece kullanmada resmen gidiyosun bi anda yol yok keskin viraj aşşası uçurum bu kadar şaçma bi yol yok yaa adamlar trilyonluk ev satmayı biliyolar ama yol yapmayı beceremiyolar yazıklar olsun...

Bende şimdiye kadar açıkçası kemer takmazdım ama bu olay aklımı başıma getirdi canımdan daha önemli değil biraz sıkılmam...

Ayazağa yolu var. Bomboş. Dümdüz. Keskin viraj çok yok. Asfalt desen tertemiz. Direk Maslak Boğaziçi kolejinin arkasına bağlıyor seni orayı kullanacağım ben . Bir süre..

V8 POWER...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.