Şimdi Ara

Ferrari Alev Alev Yandı .. & Takın Şu Emniyet Kemerini !!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi kusura bakma ama olay anlatımına gore bir anlık zevkle alakası yok maalesef butun suc cocukta.
    Ayrıca ben boyle memleketin seviim gozunu yaa kızcagız orda yatıyo kanlar icinde ve kimse yok.
    Bırak yardım etmeyi onun icin telaslanan ne biliim bi yardım cagıralım falan diyende yok be abi.
    Nasıl insanlarız yaa burda oturup seyrederken agladım serefsizim agladım yaa.
    Icim parcalandı dayanamıyorum abi bu memleketteki bu insanların hali nedir yaa soruyorum size nedir.
    Bu insanlar bu memleket nereye gidiyo.
    Orada gezinenler nasıl insan evladı nasıl dayanabiliyolar inanamıyorum.

Bu arada ferrari ye uzulen arkadaslar size de diyecek bi şey bulamıyorum helal olsun yani

• Çok Feci bir görüntü var burda bakın :

Kız Yaralı Yerde Yatıyor Akabinde Arkada Sireni açık Bekleyen Ambülans. Ve Etraftaki Polis dahil kişilerin Suratlarına Bakın Yanan Arabayı Seyrediyor. Arkadan Başka polislerden şu ses duyuluyor

- Abi açın burayı bi ?!

İşte O Feci An :

Ferrari Alev Alev Yandı .. & Takın Şu Emniyet Kemerini !!!!

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Çok Feci bir görüntü var burda bakın :

Kız Yaralı Yerde Yatıyor Akabinde Arkada Sireni açık Bekleyen Ambülans. Ve Etraftaki Polis dahil kişilerin Suratlarına Bakın Yanan Arabayı Seyrediyor. Arkadan Başka polislerden şu ses duyuluyor

- Abi açın burayı bi ?!

İşte O Feci An :

Burası Türkiye ,

Burda en ucuz şey İnsan hayatı ,

Yollara açılan çukura düşen ölüp insanlar mı duymadık , yarısı olmayan yoldan aşağı uçanlar mı ...

• Forumdakilerin arabaya üzüldüğü kadar arabanın sahibi üzülmüyordur heralde.

Burda en çok üzülecek şey varsa oda kızcağızın ailesidir. Ne haldedirler şimdi allah bilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 23 Mart 2007; 13:51:17 >

Orjinalden alıntı: SLMBIR

Abi kusura bakma ama olay anlatımına gore bir anlık zevkle alakası yok maalesef butun suc cocukta.
    Ayrıca ben boyle memleketin seviim gozunu yaa kızcagız orda yatıyo kanlar icinde ve kimse yok.
    Bırak yardım etmeyi onun icin telaslanan ne biliim bi yardım cagıralım falan diyende yok be abi.
    Icim parcalandı dayanamıyorum abi bu memleketteki bu insanların hali nedir yaa soruyorum size nedir.

Bu arada ferrari ye uzulen arkadaslar size de diyecek bi şey bulamıyorum helal olsun yani

benim demek istedigim alkollu bir sekilde yapilan hiz ... o sirada bu hizi yapan adam bir anlik zevk icin yapmistir

• quote:

Orjinalden alıntı: Vwgolff

altında zaten ferrari var hız için alınmış bir araç alkollu olmasa yavaşmı gidicek
    quote:

Orjinalden alıntı: Power Of The Renault

quote:

Orjinalden alıntı: SLMBIR

Abi kusura bakma ama olay anlatımına gore bir anlık zevkle alakası yok maalesef butun suc cocukta.

benim demek istedigim alkollu bir sekilde yapilan hiz ... o sirada bu hizi yapan adam bir anlik zevk icin yapmistir

belki yavas gidebilir o da ancak hava atmak icin

• videoyu bastan sona kadar izledim.

o kadar cok sey yazmak istiyorum ki buraya, gerci yazmama gerek yok her sey ortada, ferrariler, belediye baskanlari, s600ler, esenkentler, tabancalar, vs vs.

ve bunlarin yaninda yolun ortasinda yerde yatan avukat bi kiz..

tek uzuldugum o yerde yatan kiz...
  • Gazeteden biraz önce okudum.Araba onun değilmiş.Bir arkadaşı galerici imiş satması için vermiş buna.Arabayıda kız kullanıyormuş ne kadar doğru bilemiyorum tabi.Bana hiç inandırıcı gelmedi
  • hiçte inandırıcı deil, araba emanetmiş , araba emanet madem kıza ne veriyon , ve ne alkol alıyon ve 250 km hızı kız nası yapıyo

Orjinalden alıntı: 10ur_1

bu arda arkadaşlar galiba 250 kmnin üzerinde bariyerlere girmiş araç.. görgü tanıkları öle sölüdu tv de

250kmylen carparsan kiyma olursun kiyma...! her duyduguna inanma.

Hadi kemer taksalardi acirdim...

Ferrariye üzülecem tabi, kazaya karışanlar arasında en suçsuzu ferrari...

Orjinalden alıntı: djoz

Muhahah bide ban çekmişler...

Herkes Öyle yapıyor zaten ...

a.q nerden biliyon sanki ordamıydın? bir erkeğin o aracı o hızda bir bayana kullandıracağını hiç sanmıyorum. adamların yaptığı apaçık ortada, bütün suçu kıza atıp işin içinden sıyrılmak, hiç şaşırmam doğrusu. adalet işte naaparsın!
    Allah bilir arabayı kızın kullandığı gibi bir de beyefendimiz yolcu koltuğunda kemeri bağlı oturuyordur. haa bir de kız alkollü ya...
    bak Allah'ın işine.

Kız nasıl olsa öldü, kendini savunamıyor ya..çamur atın durun..
    Ulan bu kadar şerefsiz olmuş insanlar yaaa.
    "charcot-marie-tooth"
  • gerizekalılar kızın yaşadığını anlayamamışlar. Belki zamanında müdahale edilseydi kurtarılırdı. Türkiyenin hali işte

Türkiye işte deyim anlayın.

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

quote:

Orjinalden alıntı: bLuE_bErRy

Yaw Peki Şimdi Dünya da Kaç tane Kalmıştır Ferrariden ?
    Yandı Gitti Kazada Biri Daha :(

yazdıklarımı 1 defa göz ucuyla okusan bu salak soruyu sormassın.. allah kimseye vermesin trafik kazası berbat bişey ama neyse sinirliyim devam etmiyim yazmaya

Yazılanları Çok İİ Okudum.
    Benim Düşündüğüm Ferrari .
    Şimdi Ben Ölsem Sen Üzülecekmisin ?!?!?
    Baazı Kişiler Var Ki Otomobillerini Ailenin Bir Ferdi Gibi Görüyorlar. Otomobilim Gideceğine Canım Gitsin Düşüncesine Kapılıyorlar.
    Bööle İnsanlar var !!!!.
    Aynı Havacı Askerlerin F-16 Uçaklarında Fırlatma Koltuğunu Kullanmayıp Uçağı Kurtarmaya Çalışması Gibi......
    Tabiiki Bu Kaza Hakkında Demiyorum !!!

Ama Maalesef Ki Bu Dünyada İnsan Hayatından Daha Değerli Şeyler de Var :(:(:(:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLuE_bErRy -- 24 Mart 2007; 3:23:57 >

KARARLAR, YILAN BALIĞINA BENZER. KOLAYCA YAKALANIR, AMA TUTULMASI ZORDUR.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: djoz

Muhahah bide ban çekmişler...

Herkes Öyle yapıyor zaten ...

Bak Benim Gibi Düşünenler de Var.....

KARARLAR, YILAN BALIĞINA BENZER. KOLAYCA YAKALANIR, AMA TUTULMASI ZORDUR.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.