Şimdi Ara

Ferdi Tayfur mu Müslüm Gürses mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ara bu karşılaştırmaya çok şahit oluyorum.

Müslüm de güzeldir ama Ferdi baba bence bir yaşam tarzıdır. 2000 model şarkıları bile 70'leri ile aynı kalitede ve çizgidedir. O sıra MG nilüfer ve sigara gibi şarkılar yapıyordu bence faciaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 4 Mart 2025; 15:20:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • müslümün şarkıları bana daha çok hitap ediyor bilmiyom.

ferdi tayfur dinlemedim hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • AZER BÜLBÜL

bunlar hayatinda aci mi görmüş omg bir elleri yağda bir elleri balda yaşamış adamlar

Orhan Gencebayı pek sevmem ama onun bile parcalari ikisinden de iyi nokta net

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.