Şimdi Ara

Fenerbahçe'de bir sistem varsa bunun mimarı Aykut Kocaman'dır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç tane hoca gelirse gelsin onun oynattığı sistemden vazgeçemeyeceklerdir. Bugün bu futboldan bu kadar verim alıyorsak bu Aykut Kocaman sayesindedir. Aykut Kocaman'ın tek hatası UEFA'da ki kompakt sistemi Türkiye'de de uygulaması. Eğer biraz daha ofansif oynatsaydı şuan çok farklı yerlerde olurduk. Tek futbolcu düzenine dayalı oyun felsefesi kangreninden bizi kurtarmış onu kesip atmıştır!

• yav he he
  • Haklılık payı çok. sonuçta Ersun yanalda, İsmail kartalda 4-3-3 oynattı oynatıyor. Kim ne derse desin Aykut kocamanın yeri bende farkı. Benim gibi düşünende renktaşlarım var biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçenin bir sistemi yok, belli başlı hücum planı ve takım uyumu var, ha bütün bunları bir başarı olarak görüyorsanız bilemem, aykut kocaman 2-3 sene çalıştı bu takımda, 3 senede neler yapan hocalar var..
  • Bu kadar da balık hafızalı olmayın arkadaş adam önce daumun sonra da kaptanın kuyusunu kazdı sonra da vizyonsuzlugun ezikliğin kitabını yazdı.Evet davadan sonra çok oyuncu gitti ama o dönem Fenerbahçe öyle bir futbol oynamamaliydi her şeye rağmen.

• Kesinlikle doğru bir tespit. Ama bizim forumdaki futbol ulemaları anlamıyor bu durumu. Aykut Hoca 3 senede adım adım işledi ve çok güzel bir sistem de oturttu. Aykut Hoca'nın yeri bende de çok ayrıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok doğru bir tespit ...
    Avrupada kupa gelecekte bu sistem ile gelecek yoksa oyuncu kalitesi yok.
    Zamanında Yunanistan ın yaptığı ile ayni sistem ve hala onun meyvelerini yiyoruz.

• Hangi sistem?

• [size=3] Tek futbolcu düzenine dayalı oyun felsefesi kangreninden bizi kurtarmış onu kesip atmıştır!
    Tek futbolcu düzenine dayalı oyun felsefesi kangreninden bizi kurtarmış onu kesip atmıştır!
    Tek futbolcu düzenine dayalı oyun felsefesi kangreninden bizi kurtarmış onu kesip atmıştır!

benim çocukluk kahramanım hi-man, takao veya ash değil. benim çocukluk kahramanım alex!
    aykut kocaman tek kazandığı şampiyonluğu alex'in ve stoch'un üstün performansı sayesinde kazanmıştır. aksini iddia eden nankördür.
    pasif, yeteneksiz ve korkak futbol adamı a.kocaman sonunda hak ettiği yeri buldu. konya torku spor ile yoluna devam ediyor. kümede kalma çabası içinde.
  • en büyük sistem sistemsizlik...

• DUVARDAKİ RESMİNLE AVUNUR GÖNLÜM..

• Bence açık ara Daum'dur...
  • Fenerbahce'nin bi sistemi yok

• Kalemine sağlık.
  • Maçları izlemesek yedireceksin sistem diye. Deli gibi sağa sola pas yap rakip bir tane hata yaparsa da golü at. O hatayı yapmazlarsa da kontradan ye kaybet. Böyle sistem mi olur?
  • Fenerin iskelet kadrosu var.3-4 senedir birlikte oynayan oyuncular. Aslında bu kadar istikrarsız takımın olduğu ligi silme goturmesı lazım Fenerin. Durumu kötü açıkçası bu ortama gore .
    Galatasaray ne oynadığını bilmiyor. Beşiktaşsa yetersiz. Trabzon saçma sapan bi takım olmuş. Zorlayacak başka takım yok. Normal şartlar olsa Fener silme goturur. Ama kendi kendinin ayağını kaydırmak ıcın herseyı yapıyor fener.
  • Sistemi kurup o sistemi isletemeyen tek adam Aykut Kocaman

• Aykut ne oynatti deplasmanda kaç maç kazandık aykutla he hesaplayın futbol fukaraları adam leş gibi tip oynattı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Kocamanın tek yanlışı avrupada oynattığı sistemi ligde de oynatmaya çalışması bunu başaramadı o yüzden çoğu kişi sevmiyor

ancak benim Aykut hocaya sevgim futbolculuk döneminden geliyor maçlarını canlı izleyemesemde...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.