Şimdi Ara

Fen Neti Arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fen netlerim +15 civarında gelip gidiyor.8'i kimya geri kalanı fizikten geliyor.bu son 2 hafta biyoloji ve fizikten döneme çözüp +25 e çekme şansım var mı? fizikten konu eksiğim yok aslında ama uzun süredir tekrar yapmıyorum türkçe ve mat yüzünden.biyolojide ekolojiye kadar sorunsuz ama soru gelince ufak ayrıntılardan kaçırıyorum.

• iki haftadır uğraşıyorum ama giderek düşüyor
  • Deneyimli bir abiniz olarak bol bol soru çözmeni tavsiye ederim. Ve sınavda önemli olan konsantrasyon onu da deneme sınavına girerek sağlayabilirsin.
  • Tekrar yap ve konu eksiklerini kapamaya bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saddam Hüseyin S kullanıcısına yanıt
    fizik ve biyolojide tavsiyen nedir?
  • combo003 C kullanıcısına yanıt
    Fizikte seri denemeye başladım bugün ve kazanım testlerini çözüyorum.Netim bi 8 gelirken 3-2 bile geldiği oluyor. Bunu düzeltmenin yöntemi ne çok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam öncelikle yanlış yaptığın soruları (boş bırakmadığını düşünüyorum boş bırakıyorsa zatem sorun konu eksiği olduğudur) neden yanlış yaptığını incele, dikkatsizlik mi,yanlış okuma mi,işlem hatası mı, bilgi eksikliği midir ?

dikkatsizlik, yanlış okuma gibi sorunlarda biraz daha soruya dikkatini vermelisin bence,işlem hatasında da bol bol soru çözüp işlem pratik yapman gerekir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam benimde 30-25 arası gidip geliyor artık bu saatten sonra full deneme asılıp yanlış boş tarayıp konu çalışmaktan ziyade konunun direk sorusunu öğrenmeye çalışıyorum kendimce önemli yerleri not alıyorum.Bence bu şekil daha verimli oluyor.Birde fundamentalsin biyoloji tekrar videoları var onlarıda seyredebilirsin.
  • artar hocam denemelerden öğrendiklerine bakar , kimyadan biyolojiden konuları hızlı hızlı bitirip 2 tane bölüm deneme kitabı bitirdim şu an ikisinden de 10-11 yapıyorum çok yüksek değil belki ama yetiyor bana
  • şu 1 hafta kimya fizikten seri deneme gideyim diyorum,biyolojiyide son 1 haftada bitireyim diyorum mantıklımı sizce?biyolojide 9 netten - nete düşmüşlüğüm var doğruyu söylemek gerekirse çok unutkanım o yüzden son haftaya bırakmak mantıklı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo003

hocam öncelikle yanlış yaptığın soruları (boş bırakmadığını düşünüyorum boş bırakıyorsa zatem sorun konu eksiği olduğudur) neden yanlış yaptığını incele, dikkatsizlik mi,yanlış okuma mi,işlem hatası mı, bilgi eksikliği midir ?

dikkatsizlik, yanlış okuma gibi sorunlarda biraz daha soruya dikkatini vermelisin bence,işlem hatasında da bol bol soru çözüp işlem pratik yapman gerekir...

konu eksiği değilde konu tekrarı yapmam gerekiyor aslında.çünkü denemelerde genelde nasılda unutmuşum falan diyorum
  • hocam fizik-kimya denemelerinden arta kalan vakitte biyoloji çalışabilirsin , zaten seri seri deneme atacağın için unutacağını sanmıyorum , ardarda 7-8 tane çözersin 2 günde 1 bölüm denemesi kitabı bitirirsin imkanı yok unutmanın ondan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayisaldaokuyantmci

hocam fizik-kimya denemelerinden arta kalan vakitte biyoloji çalışabilirsin , zaten seri seri deneme atacağın için unutacağını sanmıyorum , ardarda 7-8 tane çözersin 2 günde 1 bölüm denemesi kitabı bitirirsin imkanı yok unutmanın ondan sonra

fizik kimyada deneme tavsiyen nedir peki? ikisindede karekök kullanıyorum kimya netim sabit 6+ geliyor da fizik bi 2 bi 8 geliyo çok garip bi deneme
  • hocam benim fizik berbat ya :D 5-6 tane anca yapıyorum , ama tm olduğum için yeterli bana .

kimyada deneme olarak ben de karekök kullanıyorum piyasadaki en güncel ve en kaliteli deneme şu an , zafer de baktım ama beğenmedim onu . bir de akıllı adam çözmüştüm 30'lu yeni bitti o da , ama güncel sorular yoktu içinde . piyasada en iyisi şu an karekök kimyada bana kalırsa .

fizikten deneme çözmüyorum , çözemiyorum daha doğrusu , kapasite belli :D sadece çıkma olabilitesi olan konuları çalıştım dalgalar , ısı sıcaklık vs . gibi oralardan geliyor işte netlerim
  • Sağolasın kardeşim başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar343

fizik ve biyolojide tavsiyen nedir?

Fizikte umut öncül dinleyip tekrar yapıyorum. Biylojide ise denemelerde ki yapamadığın soruları bol bol tekrar et. Bu vakitten aonra sb çözmeye kalkmak adamı gerer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saddam Hüseyin S kullanıcısına yanıt
    Sağolasın umut öncü çok başarılı gerçekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.