Şimdi Ara

AYT Matematik netim artmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trigonometri hariç diğer konuları öğrendim testlerini çözdüm ama yok denemeye gelince(345 denemesi) 5-6 neti geçemiyorum yaptığım netlerde tyt benzeri sorular. ne yapmam gerekiyor şunu 10 nete sabitlemek için

• Hocam bende bu durumdayım acilin çoğu sorusunu çözebiliyorum fakat 345 ayt denemesinde 15netlerde geziyorum 24 rekorum ayt aşırı moralimi bozuyo artık ayt kelimesini duyunca korkmaya başladım
  • 345 fazla garip bi deneme.senin için fazla ağır.git başka kolay bişey cöz bilg isarmal filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadircan0650 K kullanıcısına yanıt
    her yerde gordum yok 345 en iyisi sınava en yakını o falan gittik aldık ben zor olduğunu bilmiyordum sınava yakın diye almıştım ama bilseydim alttaki arkadaşın dediği gibi bilgisarmal falan bakardım
    bazı konualrda görüyorum hocam her denememiz aynı geliyor rönesanta 25-30 aralığında geliyordu benim hatta 20-30 üstüne de deneme çözmedim moral bayağı 0 yani nasıl arttıracağım hiç bilmiyorum konu sahini kardeşim sende polinom parabol 2.derecedden denklem bak eminim yapabileceksindir başlangıçta 345 alıp 10 nete ulaşamaman normal bir durum konuları iyice oturtup öyle devam et 345 son adım benim gözümden maxıda apotemi sen direk maxla başlamışsın çöktürür seni ilk konuları tam hallet
  • pøyraz P kullanıcısına yanıt
    Hocam bu forumdaki çoğu kişinin kıyaslamaları farklı. ÖSYM kolay da sorar zor da sorar. Klasik de sorar yeni nesil de. Kek de sorar eleyici de. Ama denemelerde bu oranlar tutmuyor. Forumda dönen denemeler genelde özgün ve kaliteli soru barındırma acısından bir de zorluğa göre sıralanıyor. Oysa ÖSYM nin zor ve özgün sorusu sayılı olur. Tüm sorular öyle olmaz.

Bilgi sarmal ayarı denemeler size daha iyi gidecektir. Deneme simülasyonu acısından. 345i de kaliteli soru görmek için netlere çok takılmadan çözebilirsiniz. Eğer sorularla inatlasirsaniz fayda sağlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 13trance

bazı konualrda görüyorum hocam her denememiz aynı geliyor rönesanta 25-30 aralığında geliyordu benim hatta 20-30 üstüne de deneme çözmedim moral bayağı 0 yani nasıl arttıracağım hiç bilmiyorum konu sahini kardeşim sende polinom parabol 2.derecedden denklem bak eminim yapabileceksindir başlangıçta 345 alıp 10 nete ulaşamaman normal bir durum konuları iyice oturtup öyle devam et 345 son adım benim gözümden maxıda apotemi sen direk maxla başlamışsın çöktürür seni ilk konuları tam hallet
    Hocam 345 ten önce biraz daha kolay bi deneme öneriniz varmı bilgisarmal nasıl mesela rönesans daha mı kolay 345 ten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GEOMETRİ NETLERİM ARTMIYOR
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    aynen rönesans ile başlayabilirisn güzel soruları var sonra 345 rönesans bitti şimdi 345 çözeceğim bende ilk 3-4 testini sadece
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    hocam rica etsem bana bilgisarmal ayarında deneme önerir misiniz ? onun sorularını youtubedan biliyorum çünkü
  • pøyraz P kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çözmediğim için pek bilemiyorum ama rönesans olur sanirim. Sanki metin için de diyorlardı. Ama dediğim gibi ben daha yukaridakileri çözdüğüm için çok bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.