Şimdi Ara

3 ayda tyt matematik (ve fen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben dil öğrencisiyim şu an ydtde netlerim 75-80 arasında, ama TYT matematiğim 0 ve aynı şekilde fenimi 2-3ten 9a felan yükseltmek istiyorum. 3 ayda TYT matematikten 0 temelle 10 nete yakın bir net çıkma şansı var mı?

Türkçe netlerim 30+

Sosyal 15+

Matematik 0-1

Fen 2-3

YDT- 75+

İstediğim netler

Türkçe 35+

Sosyal 17+

Matematik 10+

Fen 8-9

YDT- 77-78 (Belki 80)

3 ay gibi bir sürede yapılabilir mi onu merak ediyorum ve en rahat garanti konular nedir söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi user5672461264 -- 25 Şubat 2024; 1:2:5 >

• elinden geleni yap büyük ihtimalle çıkarsın. ne kadar vakit ayiracagini bilmediğim için ancak bunu söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük 6-7 saat arası çalışıyorum şu anlık ama arttırmaya başladım.

• 3 ay tüm bu süreyi mata harcarsan 30 yapmaman için bile bir sebep yok. Bir şekilde sınava girebilecek kadar sınıf atladıysan 0 net yapıyor olman imkansız bakkal matematiği ile yapılacak 3 soru var zaten bence biraz önyargilisin .Türkçe ve ydt netlerine bakarsak en kötü ihtimalle ortalama bir zekan var , mata önyargını kırarsan ve dediğin kadar süre harcarsan inan 30 a yakın yaparsın. Kolay gelsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D0117FFD8 -- 25 Şubat 2024; 5:31:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • user5672461264 kullanıcısına yanıt

günde en kötü 1-2 saatini dahi harcasan rahatça ulaşılabilecek bir net. ikisinden de 10 net hedeflemişsin daha fazlası bile gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 25 Şubat 2024; 10:45:10 >
  • Bende şuan feni yapamıyorum ancak matematik için mantık çalış 1 2 saatlik konu her sınav 1 net gelir ortalama. Problemlerin mantığını anlarsan zor bi konu değil 10 soru felan geliyo en kötü 5 net yaparsın. Tek ve çift sayılar çalış çok basit bi konu ve her denemede 1 2 soru geliyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.