Yüzbaşı
02 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 187 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar laptopum mavi ekran verip açılınca böyle bir ekranda kaldı.İnternette gördüğüm tüm sorun çözme yollarını denedim ama olmadı.Bir çözümde boot fixcmbr tarzı bir komutu çalıştırmamı istiyordu onun sonucunda önemli bir donanım hatası gibi bir şey dedi devam etmedi.Benim tahminim SSD mefta oldu gibi.Çünkü format atmaya çalışırken de ssdyi ne biçimlendiriyor ne siliyor ne de windowsu yüklüyor. Hddye bari kurayım dedim onun da son aşamasında boot ile ilgili bir hata verip kurulumdan attı. Şansa da garantim 2 gün önce bitmiş ne yapmam gerekiyor ?

Arkadaşlar merhaba ürün çekimi yapmaya çalışıyorum youtubedan bakarak kartondan 3 kenarı yağlı kağıt olacak şekilde bir çekim çadırı yaptım.2 tarafından ampülle destekledim ancak ışık halen çok yetersiz kalıyor.Fotoğrafları ekleyeceğim. Acaba ne tarz bir ampulle desteklemem gerekir ? Ayrıca bir tripoda ihtiyacım var gibi duruyor tripod ve ampul önerisi alabilir miyim ? Kullandığım fotoğraf makinesi Canon 760d.

Deneme çekimlerim :

Ücretli bir şekilde diferansiyel denklemler sınavına yardımcı olabilecek var mı ?
Sadece tek bir ürün satışı yapmak için bir e ticaret sitesi arıyorum yardımcı olacak arkadaşlar pm.
Arkadaşlar chromeda youtubeda twitterda netflixte her yerde anlık fps drop gibi bir donma oluyor.Microsoft Edge (chrome tabanlı) gayet sorunsuz oynatıyor her şeyi.Nedir bunun çözümü ?
Arkadaşlar sorum başlıkta olduğu gibi.Meizu EP51 kullanıyorum ve ses yüksekliğinden dolayı çok memnunum ama artık sıkıldım değiştirmek istiyorum alırken ses yüksekliği için hangi özelliğe dikkat etmem gerekiyor ? Kulaklık önerisi de alabilirim.
Arkadaşlar bu bilgisayarda her türlü uygulamada fps drop veya anlık donma yaşıyorum.Artık tetikte bekliyorum yine ne zaman drop yicem diye.Tarayıcıda youtubeda twitterda herhangi bir videoda drop yiyorum.Oyunlarda zaten garanti yiyorum drop.Şu an bu yazıyı yazarken de anlık drop yiyorum.Tüm sürücüler güncel donanım testi falan da yaptım sıkıntı çıkmadı anlamadım nedir bunun çözümü servise mi göndereyim ?
Merhabalar arkadaş evimin önüne yeni horoz geldi gece 4 gibi ötmeye başlıyor susmuyor sabaha kadar.2. öğretim olduğum için genelde o saatte yatıyorum zaten.Önceki evimden çıkma sebebim sürekli öten horoz ve asla susmak bilmeyen sabahtan akşama kadar havlayan bir köpekti.Ya bir köpek aralıksız nasıl havlayabilir bu köpeğin ses telleri falan yok mu arkadaş gram kısılma yok hep aynı düzeyde sürekli havlıyordu.Neyse o evden çıktım zaten şimdi 3 aydır burdaydım yeni horoz geldi buraya.Artık sabrım kalmadı nereye başvurmam gerekiyor ?

not : sakaryada yaşıyorum.olduğum yer köy değil merkezi bir yer.
Arkadaşlar merhaba kilom 78 civarında boyum da 1.80 bacaklarım kollarım ince ancak göbek gibi bir beladan dolayı kilolu duruyorum.Ağırsağlamın sitesinden 5x5 antremanı güzel geldi başlamak istiyorum ancak bu benim derdimin çözümü olacak mı ? Buna ek kardiyoyu nasıl bir düzende yapmam gerekiyor antremanın olduğu gün mü yoksa olmadığı gün mü? Daha etkili bir program önerisi olan varsa da fikirlere açığım şu anda.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim aralıklara hesap arıyorum 15-20 tl arası
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.116
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 18.842 (Bu ay: 300)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 796 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.