Şimdi Ara

Fc5 kasa civic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fc5 makyajlı kasa 1.5 civic kullanan arkadaşlar araçla ilgili; performans, konfor, yakıt vb her türlü iyisiyle kötüsüyle tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum. Konuya ek olarak kalite ve multimedya içeriği bakımından civic sedan mı civic hb mi tercih edilmeli? Özellikle ses sistemini merak ediyorum bu aracın. Bazı kullanıcılar yetersiz buluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç apaçi tipim yok, keko da değilim, 34 yaşında evliyim yani aile aracı olarak kullanıyorum arabaları, ayrıca bu kasaları çok beğeniyorum, durumumu ayarlarsam da almayı düşünüyorum ilerde.

Volvo ve honda'nın tasarımlarını beğeniyorum. Senin kafa yapına göre, doğan şahin vs. kullananda keko veya apaçi, zamanında murat 131 kullanmışlığım da var.

Niye insanlara hakaret ediyorsun kitlesi yerlerde filan diye?

Hem adamın aracını modifiye etmesinden sana ne. Sana giren çıkan bir şey var mı, yok. Çok modifiyeli araç gördüm, bu güzel olmuş, bu kötü olmuş dedim kendi kendime.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Sorduğum soruyla yazdığın cevap uyumlu mu sence hocam? Her civic kullanana apaçi gözüyle bakmak ne kadar saçma bir düşünce. Önyargını bir an önce aşmalısın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cant Let Go

Sorduğum soruyla yazdığın cevap uyumlu mu sence hocam? Her civic kullanana apaçi gözüyle bakmak ne kadar saçma bir düşünce. Önyargını bir an önce aşmalısın bence.
    Aslında bir nevi haklı evet apaci arabası trafikte ne zaman görsem yarış arabası muamelesi yapıyorlar.

Mart ayının başında Niğde adana arasındaki otobanda benzinliğe girdim benzin alıyorum önümde civic modifiyeli arabaya bakıyorum öyle sahibi geldi 25 ila 30 yaş arası benim araca baktı baktı abi bu arabaya sütçü beygiri diyorlar doğru mu diyo

1.4 motorumla içinden geçecem haberi yok birde laf aklı sıra laf sokuyor beyinsiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Hiç apaçi tipim yok, keko da değilim, 34 yaşında evliyim yani aile aracı olarak kullanıyorum arabaları, ayrıca bu kasaları çok beğeniyorum, durumumu ayarlarsam da almayı düşünüyorum ilerde.

Volvo ve honda'nın tasarımlarını beğeniyorum. Senin kafa yapına göre, doğan şahin vs. kullananda keko veya apaçi, zamanında murat 131 kullanmışlığım da var.

Niye insanlara hakaret ediyorsun kitlesi yerlerde filan diye?

Hem adamın aracını modifiye etmesinden sana ne. Sana giren çıkan bir şey var mı, yok. Çok modifiyeli araç gördüm, bu güzel olmuş, bu kötü olmuş dedim kendi kendime.
  • Aynen öyle güzel yazmışsın hocam altına imzamı atarım. Ben bi tek fc5 kasanın arka tasarımına pek bir ısınamadım. Ön tarafına söylenecek söz yok zaten baya agresif karakteristik duruyor. Ama o arka pek öyle değil gibi en basitinden egzoz çıkışları bile yok sadece egzoz görünümlü tampon takabiliyorsunuz ya da işlem yaptırıp egzoz çıkışı yapıyorsunuz. Sırf bu yüzden hb olanı daha yakışıklı geliyor gözüme. Bir de araç 182 hp manuel seçeneklerini de artırmışlar full donanıma da eklenmiş manuel şanzıman. 182 hp cvt evet hantal kalabilir ki youtubeda manuel vs cvt hızlanmaları hemen hemen aynı tek farkı cvt limitörlü ama manuel efsane olmuş bence.

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Yarış arabası gözüyle bakmak kişiden kişiye göre değişir. 1.0 1.4 tsilarla 2.0 tokatlıyorum moruk bastım mı koltuğa izim çıkıyor moruk diyenlerigördük burda. Yani sadece hondacılar o gözle bakmıyorlar araçlarına. Anlaşılan forumdaki çoğu kişi civice apaçi gözüyle bakıyor. Buda benim tuhafıma gidiyor. Sizin araç neydi bu arada?

• quote:

Yarış arabası gözüyle bakmak kişiden kişiye göre değişir. 1.0 1.4 tsilarla 2.0 tokatlıyorum moruk bastım mı koltuğa izim çıkıyor moruk diyenlerigördük burda. Yani sadece hondacılar o gözle bakmıyorlar araçlarına. Anlaşılan forumdaki çoğu kişi civice apaçi gözüyle bakıyor. Buda benim tuhafıma gidiyor. Sizin araç neydi bu arada?
    1.4 astra var bende. Aracı ben a noktasından b noktasına gitmek için kullanan tiplerdenim. Sadece bir kez bir apaci 1.6 tdi jetta ile yok bu yazılımlı şu var bu var diye övündü dizel hızlı değil sadece tork var dedim inanmadı çok ısrar etti onunla yarış yaptım youtube koydum.

1.0,1.4 turboluda olsa bi yerden sonra stok olarak ölüler. 200hp üzeri güç vermeyen hiç bir araca yarış aracı muamelesi yapmam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Fc5 Civic Koltuk/Klima problemi
    5 yıl önce açıldı
    Yeni Cupra Leon - Golf - A3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu mesaj silindi.
    Sırf bu yüzden fb7 mi sattım birdaha honda bayinin önünden geçmem leon civic bmw binenler hepsi aynı gözümde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Sırf bu yüzden fb7 mi sattım birdaha honda bayinin önünden geçmem leon civic bmw binenler hepsi aynı gözümde

Alıntıları Göster
    Şakaysa komik gerçekse daha da komik derler ya hani aynı o hesap sizin yorumunuz.

• Ya arkadaş konuyu kullananlar yorum yazsın demiş ki düşünenlere ışık olsun, hemen doluşmuşlar yok apaçi yok çakal arabası. İnsan kendinden bilirmiş. Ben de bu aracı düşünüyorum stok elegance 1.5 turbo ama kalitesi, performansı yakıtı. Kullanan arkadaşlar varsa aydınlatırsa düşünenlere yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 29 Haziran 2020; 19:3:27 >
  • frknsysl F kullanıcısına yanıt
    Hocam forumun otomobil bölümünün altın kurallarından birisi sanırım civic’i kötülemek. Yav eyvallah yol sesi alır eyvallah vag grubuna göre konforu azdır ama yerle yeksan edilecek kadar da kötü bir araç değil civic. Nedir bu civic düşmanlığı ben de anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cant Let Go -- 29 Haziran 2020; 19:26:25 >
  • 2.5 senedir 1.5 turbo Civic kullanıyorum. Motor gücüne ve ağırlığına göre yakıtı gayet makul seviyelerde. Multilink bağımsız süspansiyonlara sahip olduğu için sürüş ve yolculuk konforu olarak çok memnunuz. Yol sesi aldığı doğrudur ama abartıldığı gibi bir ses sorunu yok. Yol sesinde fabrikasyon olarak gelen turanza er33 lastiklerinde büyük payı var. Tam anlamıyla tahta gibi lastikler. Eğer sıfır almayı düşünüyorsanız bayiden çıkmadan ses seviyesi düşük, yol tutuşu daha iyi bir lastikle değiştirmenizi tavsiye ederim.

Geçen gün biraz acelem vardı, sokağa çıkma yasağından hemen sonra yola çıktığımız için yollarda fazla kalabalık değildi, otoyolda biraz tempolu kullandım 140-150 km hızlarda arka arkaya virajlara girdim gövde salınımı, dışa atma gibi durumlar yaşamadım. Aksine virajda sanki içeri çekiyormuş gibi hissettiriyor.
  • 26 yaşındayım. Tek bir kekoluğum yoktur. İşinde gücümdeyim genelde sakin araba kullanırım. Ama Civic, Leon, Golf, Passat kitlesinde genel bir apaçilik var

Ben 2017 Sonunda LPG'li CVT Elegance almıştım.

Aracın ses sistemini ben beğeniyorum. Şirket aracımdan kat kat daha iyi. (Şirket aracım Megane 4 Touch)

Yol sesi alıyor. Geri kalan her şeyden memnunum bir sıkıntı problem görmedim. Güzel bir aile arabası. Uzun yol ortalama 7 litre lpg ile seyehat ediyorum. Şehir içi de ortalama 9 litre. Gayet ekonomik seviyorum aracımı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sıfır bulabilirseniz hatchback prestij paket almanızı öneririm. Hem donanım olarak daha dolu hem sedana göre daha kaliteli hem de bagajı aile kullanımı için daha kullanışlı.
    Performans olarak cvt gücü törpülüyor diyenlere kulak asmayın manuel araçla denemesini yaptık manuel sadece burun farkı önde gidiyor.
    Ve cvt bence aile kullanımı için çok konforlu bir şanzıman yüksek süratlerde de gayet tatminkar performansı var.
    Yakıt olarak da kullanım şekliniz ve yaşadığınız şehre göre değişir ama genel kullanıcı ortalaması ş.içi-ş.dışı karışık 7-8lt arasında. Uzun yolda 4.5-5.5 arası yakıyor.
    Konformuş yol sesiymiş bunlar kullanıcının algısına göre değişen şeyler emsal araçlarla değil de önceki aracınıza göre kıyaslama yapmanızı öneririm. Bir test sürüşü yapıp kendiniz değerlendirin
    Yol sesi konusunda lastikler çok etkiliyor sıfır araçların üzerindeki lastikler ses konusunda başarılı değil.

Yol sesine çok takılan kişiler aracı aldıktan sonra 10bin tl gibi bir fiyata mükemmel bir yalıtım yaptırabilir ve bu halde bile konforlu sessiz denilen alman araçlarından daha sessiz ve daha donanımlı bir aracı çok daha uygun bir fiyata almış olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cqr52 -- 30 Haziran 2020; 10:43:7 >

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Ses sisteminiz nasıl hocam tatminkar düzeyde mi? Aracınız sedan sanırım lastiklerden anladım. Yerli üretim bridgestone takıyor sanırım. Hblerde michelin continental var sanırım. Yine de yanlış bilgi vermeyelim.

• cqr52 C kullanıcısına yanıt
    Hbler bana da güzel geliyor tip olarak ama gönlümden sedan geçiyor. Yeni kasa ne zaman çıkar acaba hocam bir bilginiz var mı? Hb daha dolu demişsiniz sedanların executive prestij paketinden ne farkları var hocam?

• Hocam lpg/1.5 arasında kalırsanız 1.5 i tercih edin bence.Eskiden aralarındaki fiyat farkı açıktı fakat şu an 4-5 bin lira fazla vererek 1.5ini alabiliyorsunuz.Hem keyifli bir kullanım sunar hem güçlü bir aracınız olur.Basmadığınız zaman da her turbo araç gibi az yakabilirsiniz.
  • Schrödinger Kedisi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam lpg düşünmüyorum zaten. Dediğim gibi 1.5 civicler güzel şimdi sedanlara full paket manuel şanzıman seçeneği de gelmiş. Yalnız şu zamanda araç pek alınmaz o ayrı konu.

• quote:

Yok hocam lpg düşünmüyorum zaten. Dediğim gibi 1.5 civicler güzel şimdi sedanlara full paket manuel şanzıman seçeneği de gelmiş. Yalnız şu zamanda araç pek alınmaz o ayrı konu.
    hocam türkiye gibi bir ülkede ne zaman ne alırsanız kârdasınız bence o konuda içiniz rahat olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.