Şimdi Ara

Honda Civic 2016-... FC5 Sahipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
12
Favori
57.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Honda Civic 2016-... FC5 Sahipleri

    Honda Civic 2016-... FC5 sahiplerinin bir araya gelme konusudur. Konu, sadece araç sahipleri ve araçla ilgili olarak araç sahiplerinden bilgi almak isteyenlere özeldir.

    Farklı araç kıyaslamalarını ve diğer tartışmaları, bu konu dışında yapmanız rica olunur.







  • Hocam konu hayırlı olur inşallah

    tüm fc5 sahipleri bu konuya yazmaya başlarsa iyi olur. siz fc5 sahiplerine konu linkini gönderirseniz yeni civic hakkında tüm paylaşımları, fotoğrafları, incelemeleri bu konuda yaparlar. ben o konuyu başından beri takip ediyordum ancak konu belli bir dönemden sonra oldukça seviyesizleşti. bende bu yüzden o konuya yazmamaya başladım. bir takım insanlar civice ağızlarına geleni söyleyip civic kullanıcılarına veya sevenlerine hakaret ediyorlar. bir takım insanlarda objektiflikten uzak ölümüne civici savunuyorlar. umarım bu konu verimli ve faydalı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 3 Ocak 2017; 13:23:36 >
  • Hocam konu hayırlı olsun... Aralık 13 ünde sipariş verdim hala bekliyoruz, bayi verdiği sözü tutamadı, ha bugün ha yarın derken 10 gün şimdiden 20 günü geçti... Uzun yolda kullanan arkadaşlar eski kasa ile arada fark varmı bunu merak ediyorum, deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanx1 -- 3 Ocak 2017; 10:35:17 >
  • aslanx1 kullanıcısına yanıt
    Hocam aralık 13 de sipariş verdiniz galiba. niye bu kadar uzamış süreç bayi ne diyor ? aracınızın donanımı nedir kaça anlaştınız ?
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Hocam bayide ne dediğini bilmiyor... Perşembe günü gittim yarın gelecek pazartesi işlemlere başlarız dedi... Pazartesi aradım nakliyede sorun var 2 gün sonra gelir dedi.... Emanet arabaylayım, iyice zor duruma düştüm.... Araç elegance eco otomatik 87000 liraya aldım....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı alan herkese hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah (İstanbul trafiğinde zor ama olur inşallah :) )


    Bende exe eco füme siparişi verdim kısmetse bu cuma teslim alacağım aracı. Fakat diğer konudaki yazıları okudukça daha arabayı teslim almadan soğudum açıkcası. Umarım bahsedilenler kadar kötü bir araç çıkmaz.
  • oozcann O kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ne zaman sipariş vermiştiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunuz hayırlı olsun.kavganın hakaretin olmadığı sadece hondanın tartışıldığı bir konu olur inşallah...
  • yeni konunun açılması güzel olmuş...aracı alalı 15 gün oldu diğer konudaki saçmalıkları okuyunca kullandığım araç bu mu falan oluyorum...siz onları kale almayın...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanx1 kullanıcısına yanıt
    Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz aracınıza. şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
  • oozcann O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanırsınız inşallah. hiç soğumanıza gerek yok. her aracın artıları eksileri vardır. civic de öyle artıları da var eksileri de. bir önceki kasaya göre malzeme kalitesi, yol tutuşu, iç mekan genişliği iyileşen özellikleri.
  • gokhan_keskin55 G kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun hocam. sizden objektif bir değerlendirme yazısı bekliyoruz. tabi bol resimli alacak veya almayı düşünen arkadaşlara faydalı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 3 Ocak 2017; 11:20:55 >
  • aslanx1 kullanıcısına yanıt
    Benim sipariş tam bir yılan hikayesine dönmüştü üstat:) elegance siparişi vermiştim ekran taktırmak isteyince 7 bin tl fark kalıyor exe alayım dedim hiçbir yerde bulamadım füme içi siyah exe. tam ümidi kesmişken şans eseri 23 Aralıkta başka bir bayide buldum. bir gün sonra araç geldi zaten ama ben ocakta almak istediğim için beklettim.

    Sizin tercihiniz hangi paket ve renkten oldu acaba?
  • oozcann O kullanıcısına yanıt
    Birde şöyle bir olay oldu. Aracı hiçbir bayide bulamayınca honda Türkiye yi aradım ve kayıt oluşturdum bu aracı bana bulabilirmisiniz diye. tüm bayilere ulaştılar ve bana geri dönüş yapıldı, hiçbir yerde olmadığı ocak sonunda veya şubat başında üretimden geleceği söylendi. Halbuki beni aramadan 1 Saat önce ben o yok dedikleri aracı bulmuştum bile :) stok takip olayları ve bayi iletişimleri çok zayıf geldi bana honda nın.
  • Yeni konu açmanız iyi olmuş.bende 1 2 güne alıcam aracımı inşallah aracım bordo executive benzinli
  • oozcann O kullanıcısına yanıt
    Hocam ekrana ne kadar istediler. sadece ekran mı yoksa navigasyon da var mı içinde ?
  • Hocam aracı teslim aldıktan sonra bol fotoğraflı bir değerlendirme yazısı bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haacar

    Hocam aracı teslim aldıktan sonra bol fotoğraflı bir değerlendirme yazısı bekliyoruz

    Tabiki hocam şimdilik galerideki resimleri atayım:)resimleri düz koydum yamuk gelmiş buarada araba jantları dısında çok güzel olmus:)) Honda Civic 2016-... FC5 Sahipleri Honda Civic 2016-... FC5 Sahipleri Honda Civic 2016-... FC5 Sahipleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 3 Ocak 2017; 15:34:51 >




  • haacar kullanıcısına yanıt
    2.250 den aşağı olmaz dediler. Kabul etmiştim ama açıkcası içimede sinmemişti. Exe deki ekran daha elit duruyordu. Gerçi exe ninde kliması ekrandan olduğu için beni düşündürmüyor değil her seferinde ekrandan işlem yapmak. Bakalım kısmetse cuma günü detaylı kullanacağım. Navigasyon da vardı içinde.
  • Hocam maşallah nazar değmesin çok güzel duruyor. bu araç led farla bir başka görünüyor gerçekten. ben sırf deri koltuk sevmediğimden elegance almayı tercih ederim ancak bu led farlarda insanın aklı kalıyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.