Bildirim
Fatih Tezcan ve Troll Ordusu İfşalandı - SiberTürk Örgütü (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ulan benim anlamadığım bu fatih tezcan denen şahıs ülkenin kurucu lideri ve onu sevenlere her gün her saat ne küfürler, ne iftiralar atıyor nasıl savcının biri de çıkıp dur diyemiyor. bu kadar mı kötü durumdayız?
adam tam bir iç savaş çığırtkanı. halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, bunu planlı, kurgulu ve örgütlü bir şekilde yapan siber terörist
adam düpedüz cumhuriyet değerlerine içindeki irini kusuyor. 10 yaşındaki ergen veledin kurabileceği kelime oyunlarıyla hukuktan kaçabileceğini zannediyor.
ülkenin herseyden çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu dönemde toplumu birbirine düşürmek için elinden geleni yapıyor. fikirdaşlarının 20 yıllık iktidar ile atatürk değerlerini paramparça etmesi yetmiyor ve daha fazlasını istiyor. elinden gelse atatürk ve görüşlerini savunanları vatan haini ilan edip hapiste çürütecek psikopatlığa sahip olduğunu düşünüyorum.
ilk önce toplumdan izole şekilde tedavi altına alınmalı sonrasında halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek suçundan yargılanmalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 25 Nisan 2020; 13:12:46 >
-
Herkes her şeyin farkında,herkes biliyor bunları,neden bir şey yapılmadığını da herkes biliyor. -
bu forumda kaç elemanları var acaba? benim blokladğım epeyce ak.roll (açıkça yazamıyorum, yönetimden biri hemen siliyor düşün bi) içinde % 99 oran bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yahu bunlar seneler önceden bilinmiyor muydu?Akpli troller, ezelden beridir sadece devletin bilmesi gereken belgeleri twitterda yayınlamıyorlar mıydı?Bu fatih tezcan gibi ileri gelen troller hepimizin gizli kalması gereken bilgilerine sahiptir.zaten emniyet ve içişlerinde bir ton iş arkadaşları! var.senin hakkında istediği bilgiyi anında elde eder.bu troller devletin imkanlarına sahip oldukları için her zaman muhalefetten öndeler. -
Birlikte çalışıyor olmaları kuvvetle muhtemel. -
beyler hepinize doğruları söylemeye geldim.
dinler yalan, yeryüzündeki herşey masonların elinde.
tc nin kurulması vs hepsi ingiliz oyunu.
zafer arayan kübaya vietnama baksın. -
-
Bu Süleyman, Erdoğan'a "paçalarından yolsuzluk akıyor" diyen Süleyman mı.
Bu Fatih Tezcan da Atatürk'e hakaret edip Feto'yu öven mikrop değil mi.
İkisi yan yana çok yakıştılar. -
eski fetöcü yeni akpli vatansever..tıpkı diğerleri gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlış!
Hanfendiye ıslak kelimesinden argo mana ima ederse pek tabii karşıyız. Zaten kendsini de birçok ortamda eleştiririz. Biz solcu değiliz, körü körüne tapınmak uzaktır.
Ancaak! solcular her türlü gayrimeşru kelimeyi ettiği için bazı namussuzlukları iade ederken söz yanlış kişiyi buluyr olabilir, iş kazasıdır. Yine bilekabul etmiyoruz ıslak kelimesini!!!
Fikirler karşısında yok olan, baskın gücün hatalarına sığınıp insanlığa saldıran ve pislikten medet umarak insanları hapsettirmeye çalışan ihanet çetesinin Allah belasını versin! -
Şu son sayfada bir tip var. Alıntılayıp kendisini onurlandırmak yanlış olur. Zaten birazdan mesajlarını uçurur, kendisine de çiziği atarlar sanıyorum.
Birinci mesajı tanımadığı bilmediği insanlara iftira atma içeriyor.
İkinci mesajında iftira, halkı kin ve düşmanlığa sevk ve kendisine ülke kazandırmış savaş komutanlarından birine karşı eleştiriyi aşan boyutta sert ifadeler kullanarak halkın bir kısmını veya tamamını tahrik edecek söylemlere imza atmış.
Son mesajında da aleni ayrımcılık, küfür ve hakaret mevcut.
Üç mesajda sanıyorum bu ülkenin 5-6 ayrı ceza-i müyeddesi olan yasasını çiğnemiş bulunuyor.
Buradan hareketle Fatih Tezcan'ın adamları yavaştan damlamış sanki... Emin olamayız tabi. Onun adamı mıdır? Yoksa kendi saf aşağılık kompleksi ile karışık nefret-ucuzluk-basitlik-çiğlik dörtgenine sıkışmışlık mıdır bilemeyiz. Ama komik. Bunlar kıvrandıkça içimin yağları eriyor. Öyle korkak hareketler ki bir de... Bu lafları isterse gitsin Kayseri'nin göbeğinde söylesin, isterse gitsin Konya'nın göbeğinde söylesin. İsterse gitsin Ankara'nın göbeğinde, Ulus'da söylesin. En iyi ihtimalle dişlerini eline verir yollarlar. Zaten bunu bildiği için buralarda bır bır ötüyorlar. Bu da nasıl keyiflendiriyor beni... Anlatamam.
Bu ülke her düşünceden, her görüşten insanın bir arada yaşayabileceği kadar büyük. Cumhuriyetin özü de bunu sağlamayı garanti altına almaktan ibaret. Birbirimize hiç benzemesek de, biz bir bütünüz. Bunu anlayamayan, bunu sindiremeyen DAVARLAR ülkeyi terk edebilir. Veya ezik ezik çaktırmadan içindeki nefreti içinde yaşatarak yaşamaya devam edebilir. Beni hiç mi hiç ilgilendirmez. Ancak bilsin, biz bir yere gitmiyoruz. Ek olarak da, anladığı dilden konuşayım, biz daha kalabalık ve daha güçlüyüz.Biz kimiz? Fikir ayrılıkları sebebi ile birbirine girmeyi reddeden, cumhuriyetin gerçek değerlerini gayet iyi anlamış ve içine sindirmiş her görüşten, her inanıştan, birbiri ile zerre alakası olmayan, birbirine hiç benzemeyen ve bu benzemezliği takdir eden ve bu mozaiği koruma ve yüceltme konusunda elinden geleni yapacak, KORKAK OLMAYAN, ELİNİ TAŞIN ALITNA KOYABİLECEK MİLYONLARIZ.
Ak Parti'ye oy veririz, CHP'ye oy veririz, İyi Parti'ye oy veririz, MHP'ye oy veririz, HDP'ye oy veririz. HİÇ Mİ HİÇ FARK ETMEZ. Biz bütünüz. Her görüşten, her partiden milyonlarız. Halkız biz. Erkeğiz, kadınız, henüz karar vermemişiz. Türküz, Kürtüz, Çerkez, Laz, Gürcü, Arap, Ermeni, Rumuz. Müslümanız, müslümansak belki Sünniyiz, belki Alevi. Hristiyanız. Belki katolik, belki ortadoks. Musevi de olabiliriz. Belki de komple inanmıyor da olabiliriz. Henüz tam karar vermemiş de olabiliriz. Peynire de tapabiliriz, ineği kutsal da görebiliriz. Çok fark etmez. Karşı cinsten hoşlananız belki, belki de hemcinsimizden hoşlananız. Velev ki hötöröfüz? Kime ne? Sonuçta sevebiliyoruz. Hiç sevemeyen, iyi olan güzel olan herşeyden nefret eden kitleden değiliz ya neticede?
Bu bütünü bozmaya çalışan aşağılık tipleri de istediğimiz an, böcek ezer gibi ezebiliriz. Ha, bu bir gereksinim midir? Hiç sanmıyorum. Hamam böcekleri olmasa, İstanbul'da kanalizasyon işlemezdi. Birilerinin pis işleri yapması lazım. Doğru şekilde kontrol altında tuttuğumuz sürece, hamamböcekleri de bir işe yarıyor.
Bu ülkenin bütünlüğüne, birliğine, birlikteliğine nifak sokmaya çalışanların TAMAMINA söyleyeceklerim bunlardır. Haddinizi biliniz. Bir şey becerdiğinizi de sanmayın. Tavşan taşa sürtmüş, dağı "tuttum" demiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 25 Nisan 2020; 16:50:40 >
-
Ne yazdı la bu.quote:
Orijinalden alıntı: CMteria
Bu mesaj silindi.
Telefon uygulaması okuma yazması kısıtlı olanlara yardımcı olamamış... -
birincisi memleketi terk edecek olanlar sizlersiniz. aynen "geldiğiniz gibi gideceksiniz"
ikincisi, Atatürk'e hakaret etme cesaretini nereden buluyorsun? 10 dakika sonra pişman olup, tırsıp silme yazını.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X