Şimdi Ara

Fatih Tezcan ve Troll Ordusu İfşalandı - SiberTürk Örgütü (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
24.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
485 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

    Şu son sayfada bir tip var. Alıntılayıp kendisini onurlandırmak yanlış olur. Zaten birazdan mesajlarını uçurur, kendisine de çiziği atarlar sanıyorum.

    Birinci mesajı tanımadığı bilmediği insanlara iftira atma içeriyor.

    İkinci mesajında iftira, halkı kin ve düşmanlığa sevk ve kendisine ülke kazandırmış savaş komutanlarından birine karşı eleştiriyi aşan boyutta sert ifadeler kullanarak halkın bir kısmını veya tamamını tahrik edecek söylemlere imza atmış.

    Son mesajında da aleni ayrımcılık, küfür ve hakaret mevcut.

    Üç mesajda sanıyorum bu ülkenin 5-6 ayrı ceza-i müyeddesi olan yasasını çiğnemiş bulunuyor.

    Buradan hareketle Fatih Tezcan'ın adamları yavaştan damlamış sanki... Emin olamayız tabi. Onun adamı mıdır? Yoksa kendi saf aşağılık kompleksi ile karışık nefret-ucuzluk-basitlik-çiğlik dörtgenine sıkışmışlık mıdır bilemeyiz. Ama komik. Bunlar kıvrandıkça içimin yağları eriyor. Öyle korkak hareketler ki bir de... Bu lafları isterse gitsin Kayseri'nin göbeğinde söylesin, isterse gitsin Konya'nın göbeğinde söylesin. İsterse gitsin Ankara'nın göbeğinde, Ulus'da söylesin. En iyi ihtimalle dişlerini eline verir yollarlar. Zaten bunu bildiği için buralarda bır bır ötüyorlar. Bu da nasıl keyiflendiriyor beni... Anlatamam.

    Bu ülke her düşünceden, her görüşten insanın bir arada yaşayabileceği kadar büyük. Cumhuriyetin özü de bunu sağlamayı garanti altına almaktan ibaret. Birbirimize hiç benzemesek de, biz bir bütünüz. Bunu anlayamayan, bunu sindiremeyen DAVARLAR ülkeyi terk edebilir. Veya ezik ezik çaktırmadan içindeki nefreti içinde yaşatarak yaşamaya devam edebilir. Beni hiç mi hiç ilgilendirmez. Ancak bilsin, biz bir yere gitmiyoruz. Ek olarak da, anladığı dilden konuşayım, biz daha kalabalık ve daha güçlüyüz. Biz kimiz? Fikir ayrılıkları sebebi ile birbirine girmeyi reddeden, cumhuriyetin gerçek değerlerini gayet iyi anlamış ve içine sindirmiş her görüşten, her inanıştan, birbiri ile zerre alakası olmayan, birbirine hiç benzemeyen ve bu benzemezliği takdir eden ve bu mozaiği koruma ve yüceltme konusunda elinden geleni yapacak, KORKAK OLMAYAN, ELİNİ TAŞIN ALITNA KOYABİLECEK MİLYONLARIZ.

    Ak Parti'ye oy veririz, CHP'ye oy veririz, İyi Parti'ye oy veririz, MHP'ye oy veririz, HDP'ye oy veririz. HİÇ Mİ HİÇ FARK ETMEZ. Biz bütünüz. Her görüşten, her partiden milyonlarız. Halkız biz. Erkeğiz, kadınız, henüz karar vermemişiz. Türküz, Kürtüz, Çerkez, Laz, Gürcü, Arap, Ermeni, Rumuz. Müslümanız, müslümansak belki Sünniyiz, belki Alevi. Hristiyanız. Belki katolik, belki ortadoks. Musevi de olabiliriz. Belki de komple inanmıyor da olabiliriz. Henüz tam karar vermemiş de olabiliriz. Peynire de tapabiliriz, ineği kutsal da görebiliriz. Çok fark etmez. Karşı cinsten hoşlananız belki, belki de hemcinsimizden hoşlananız. Velev ki hötöröfüz? Kime ne? Sonuçta sevebiliyoruz. Hiç sevemeyen, iyi olan güzel olan herşeyden nefret eden kitleden değiliz ya neticede?

    Bu bütünü bozmaya çalışan aşağılık tipleri de istediğimiz an, böcek ezer gibi ezebiliriz. Ha, bu bir gereksinim midir? Hiç sanmıyorum. Hamam böcekleri olmasa, İstanbul'da kanalizasyon işlemezdi. Birilerinin pis işleri yapması lazım. Doğru şekilde kontrol altında tuttuğumuz sürece, hamamböcekleri de bir işe yarıyor.

    Bu ülkenin bütünlüğüne, birliğine, birlikteliğine nifak sokmaya çalışanların TAMAMINA söyleyeceklerim bunlardır. Haddinizi biliniz. Bir şey becerdiğinizi de sanmayın. Tavşan taşa sürtmüş, dağı "tuttum" demiş.
    Hocam erkek değil bunlar evde oturduğu karısının suratına bakmaya utanır normalde adam olsa ama bunlarda oda yok. Karı kadar erkeklikleri yok inan ki. gel dersin gelmezler. adres ver geliyorum desen veremezler. meydana çık aslancık dersin çıkamazlar.. İnsan gibi anlatırsın cahildir diyip eğitmeye kalkarsın tarihi tüm gerçekleri tasdiğiyle sunarsın kafasına girmez çünki bunlar KATİYYEN EĞİLTİMEZDİR. Çünki bunları ana baba yetiştirmiyor. Ana baba yetiştirse kul hakkını öğretir kul hakkını bilen adam burda hakaret etmeye çalıştığı Atatürk'ün Şehitlerimizin Askerlerimizin Gazilerimizin hakkına girdim diyip utanır sıkılır boş konuşmaz. Bunlar tarikatlarda küçük yaştan itibaren badelene badelene hoca ayağı yalayarak yetiştiriyorlar fetullahçı itler gibi.

    Benim Akp'li oturup kalktığım dostumda çok var hatta baya çok var alayıda Atatürk'ü sever sayar saygı duyar. Ne kadar yobazda deseniz Konya'nın meydanında dahi bugün biri çıksın milli mücadeleye Atatürk'e hakaret etsin kemiklerini kırar tuzla buz ederler çünki bu ülkede Türklük bitmez Türk bitmez. Türk'üm ben müslümanım diyip aramıza girip ingiliz amerika ajanlığını yapmaya kalkanlar Atatürk'e mücadeleye sövenlerin kanı bozuktur Türk değildir dinide gram bilmezler hoca yalayarak öğrenirler. kafir ajanlığı yapanların kul hakkı yiyenlerin Allah katında hükmü bellidir. Şimdi 1920-30'ları hedef alacaklar işlem tamamlandığındada Osmanlı'ya saldıracak bu kanı bozuklar böl parçala yönet 200 yıllık taktiği bizdede uygulamay kalkıyorlar ama kan pahasına engelleyeceğiz geçit vermeyeceğiz İnşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrfan Galip Bey kullanıcısına yanıt
    hırsız hırsızım diye baırır mı? Sizler de dürüstlük iddia eden hırsızları mı tanıtıyorsunuz?
    BU ülkenin 10bin senelik tarihi neden sizleri rahatsız ediyor? Çünkü Türk leri seviyorsunuz. Az nce var olmuş olmalıyız ki sizler de varlık iddia edeilesiniz...
    var olabilmek için erkek gibi; fikirsel cesur mukddir dik duruş yerine, düşman devletlerin kucağına oturmayı tercih eden sizler.... BUrada nden yazmayı düşünüorsunuz ki?

    Her daim hakaretleriniz havada uçuşuyor. ÜLkecek siz solculara alıştık. Sıkıysa çıkalım mı ringe?

    Bu ülkenin kurucusu BZİZ!!! Varsayalım ki ismet inönü kurmuş olsun Tanımıyoru ve 1000 senelik tarihimizce, ,nsanlık nmına Türk Devletini yenidn ilan ediyoruz!

    yunan demişsin de. yunana neden o kadar benziyor???
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bir hiç misiniz??? Var olabilmek için hep başkası mı lazım? Size km adam diyecek???
    admin lazım kurucu azım devletbaşkanı lazım.... Ulan vatandaş bile olamıyorsun çaırmadık makam bırakmadın!
  • emrehan09 kullanıcısına yanıt
    Böyle demen güzel, dediğin gibi durumlara bende Tekirdağ da tanık oluyorum artı CHP li daha çok arkadaşım var, eski MHP li şimdi iyi partili kardeşlerim var ve hepsi ile yer yer fikirlerimiz uyuşmasa da anlaşıyoruz çünkü beni eskiden hangi partilere oy verdiğimi biliyorlar. Kendileri de kk dan şikayetçi akp yüzünden CHP ye oy veriyoruz diyorlar demek ki alternatif olsa CHP ye oy vermeyecekler. Hatta bir arkadaşım Kılıçdaroğlu gelecek genel seçimlerde aday olursa çekilmezse bir daha o olduğu sürece oy vermeyeceğim diyor ve üyeliktende ayrılacağım diyor, CHP ye üye olmak kolay değil bilirsiniz herhalde kendisi anlatmıştı bir gün herkesi almıyorlar referans ile alınıyor partiye üyeler diyordu onun yalancısıyım tabi. 14 seçim oldu kaybeden bir adamsın hala orada olması bana normal değil RTE daha çok kazanır bu burada olduğu sürece der.

    Keşke herkes daha eşit bakabilse olaylara senin gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zerre kadar hakaret yok, olmaz da. Var olamadığınız için devamlı atatürke sığınmanız bişey ifade etmiyor atatürk de Hakka uymaya mecbur!

    Irzına geçilmiş felsefeler eitibar etmiyorsanız, eğer, siz solcular toplanın çıkalım ringe... Hadi bakalım düşmana teslim olup da düşman kovaladık ayağına kamufle olmak nasılmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karafetva

    hırsız hırsızım diye baırır mı? Sizler de dürüstlük iddia eden hırsızları mı tanıtıyorsunuz?
    BU ülkenin 10bin senelik tarihi neden sizleri rahatsız ediyor? Çünkü Türk leri seviyorsunuz. Az nce var olmuş olmalıyız ki sizler de varlık iddia edeilesiniz...
    var olabilmek için erkek gibi; fikirsel cesur mukddir dik duruş yerine, düşman devletlerin kucağına oturmayı tercih eden sizler.... BUrada nden yazmayı düşünüorsunuz ki?

    Her daim hakaretleriniz havada uçuşuyor. ÜLkecek siz solculara alıştık. Sıkıysa çıkalım mı ringe?

    Bu ülkenin kurucusu BZİZ!!! Varsayalım ki ismet inönü kurmuş olsun Tanımıyoru ve 1000 senelik tarihimizce, ,nsanlık nmına Türk Devletini yenidn ilan ediyoruz!

    yunan demişsin de. yunana neden o kadar benziyor???
    Türkçe konuşmayı bilmeyen insanların Türklük taslamaya kalkışması da ne bileyim

    Türklüğün zerresinden nasiplenmemiş sizler bu ülkeye sahip çıkamazsınız. Sizin gibilerin bu feyizli ülkede hiçbir hakkı yoktur.
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Kara fatma baslamis yine iftiralara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aslanleo75

    Bu mesaj silindi.
    Aynen öyle...

    AKP'ye rağmen vatanı böldürmeyeceğiz...
  • İrfan Galip Bey kullanıcısına yanıt
    Türk alfabesini de Türkçenin ne tarafa yazıldığını dahi bilmeden, Tüklüğün cesaret mukadderat ve derin fikrini bilmeden siz Türk olacağınızı sanıyorsanız....
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    "seninmenfi lideerlerin bu ülkenin kurucusu değildir." senin anlayışının ırzına geçilmiş anlaşılan. okuduğunu, yazdığını anlayamayacak haldesin belli ki. dur sizin akp iktidardan düşsün , asıl o zaman belli olur sizin encamınız!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne telaş içindeler aktroller . iktidar gücü gidince eşekten düşmüşe döneceklerini biliyorlar. hadi bakalım. bütün ekran görüntüleri arşivde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 25 Nisan 2020; 23:45:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada himmet toplanmıyor kripto fetocular sizi...

    Yallah çöplüğünüze...

    Bunlar aktroll değil bildiğin kripto fetocu tayfa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 25 Nisan 2020; 22:50:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karafetva

    Türk alfabesini de Türkçenin ne tarafa yazıldığını dahi bilmeden, Tüklüğün cesaret mukadderat ve derin fikrini bilmeden siz Türk olacağınızı sanıyorsanız....
    Türklüğü de Türklüğü bozmaya çalışanları da biz gayet iyi biliyoruz. Türkçede "Tüklük" diye bir kelime ve "...." diye bir noktalama işareti de yoktur.
  • Ha dağda kurt ölmüş ha birileri biryerlere yazı yazmış, banane .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Böyle demen güzel, dediğin gibi durumlara bende Tekirdağ da tanık oluyorum artı CHP li daha çok arkadaşım var, eski MHP li şimdi iyi partili kardeşlerim var ve hepsi ile yer yer fikirlerimiz uyuşmasa da anlaşıyoruz çünkü beni eskiden hangi partilere oy verdiğimi biliyorlar. Kendileri de kk dan şikayetçi akp yüzünden CHP ye oy veriyoruz diyorlar demek ki alternatif olsa CHP ye oy vermeyecekler. Hatta bir arkadaşım Kılıçdaroğlu gelecek genel seçimlerde aday olursa çekilmezse bir daha o olduğu sürece oy vermeyeceğim diyor ve üyeliktende ayrılacağım diyor, CHP ye üye olmak kolay değil bilirsiniz herhalde kendisi anlatmıştı bir gün herkesi almıyorlar referans ile alınıyor partiye üyeler diyordu onun yalancısıyım tabi. 14 seçim oldu kaybeden bir adamsın hala orada olması bana normal değil RTE daha çok kazanır bu burada olduğu sürece der.

    Keşke herkes daha eşit bakabilse olaylara senin gibi.
    Bir olmak lazım birbimizi eleştirsekte kardeşliği unutmamak lazım. Akp Chp tabanı ne kadar düşman gözükürse bu vatan hainleri bu düşmanlık üzerinden yürüyüp hainlik yapmaya kalkıyor. Burdaki Aktrollerin bile çoğunun şerefi ahlakı namusu var trollük yapar ama gidipte milli mücadeleye Ataya Türklüğe hakaret etmezler. ama konudaki birkaç kişinin isim soyismi bilsen olsa elinde vereceksin kripto fetöcü diye savcılığa. Fetullahın şerefsizinin zihniyetini iyi görüyoruz adamlar devlete millete sövüyor sözde "dindar" "Türklük" kılıfları ile.. Türkçüyüm diyor milli mücadeleye sövüyor gidip Atatürk'e sövüyor ulan senin gibi Türkçü yerin dibine batsın dindarım diyip atmadıkları iftira yemedikleri kul hakkı kalmıyor senin dindarlığınıda Allah bildiği gibi yapsın. Allah düşmanın bile adam gibi şerefli olanını versin böyle namertlerle haysiyetsizlerle uğraşmayalım.

    Şu konuda sözde Akp'li geçinen hainleri yeminle birkaç gerçekten Akp'li arkadaşımın eline versem bunların kırmadık kemiklerini ağzını burnunu bırakmazlar. Dikkatli olalım toplum ne kadar ayrışırsa o kadar bu hainler ortaya çıkıyor. Parti kimliği değişsede Akp'li Chp'li Mhp'li İyi Parti'li hepimiz bu ülkenin iyiliğini istiyoruz bu itlerede geçit vermeyiz. Yarın birgün savaş olsa hepimiz aynı cephedeyiz bunu unutmadan konuşmak siyaset gütmek lazım. Siyasi adamlar gelir geçer ama halk takım tutar gibi siyasi parti tutup birbirine saldırmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün oylarını Milliyetçi Hareket Partisine vermiş olan ben, şuan Türkçülerin en büyük düşmanının sızıntılar tarafından ele geçirilen Mhp olduğunu düşünüyorum. Bu vatan çakallara, bedevilere, eski ve yeni fetöcülere, fetullah piçine 1 kere bile hocam demiş kansızlara yar olmayacaktır. Türklük şuuru ve Atatürkçü düşünce her zehrin kafasını ezdiği gibi bunlarında kafasını ezecektir. Türkçülerin yani partiden bağını koparmış milliyetçilerin zafer kazanamamasının sebebi; Cumhuriyet halk partisine mensup kafası çalışmayan ve terör örgütlerine destek vermeyi solculuk ve Atatürkçülük zanneden, Bozkurt resmini bile faşizm olarak gören, yıllardır koltuktan kalkmayıp partiyi mundar eden sızıntı kk'ye bağlı olan ahmaklar yüzünden hiçbir şekilde aktif rol oynayamıyoruz. Bu ülke Chp ve Mhp seçmeninin birleştiği zaman kurtulacak. ÇARE MANSUR YAVAŞ!
  • emrehan09 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum, internetin ardına sığınarak ortalığı birbirine katanlar var.
  • Ne garip kimse 2 dk sonra ölebileceğinin farkında olduğunu unuturken hırsla bir şeylere saldırmak.

    Hırs, çok köt bir motivasyon kon ne olursa olsun.

    Sövsem küfrü bile haketmeyen bir organizmaya soyadına yakışır bir şekilde üst dileklerimle..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.