Şimdi Ara

Fatih Terim TFF'ye ihtarname çekti: 3.5 milyon Euro'mu ödeyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TFF’nin görevine son verdiği tecrübeli teknik adam tazminat için harekete geçti. Türkiye Futbol Direktörlüğü görevine son verilen Terim, 1 yıllık maaşını istedi.

TFF’nin 26 Temmuz’da Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden alınan Fatih Terim’in avukatları aracılığıyla federasyona ihtarname göndererek, 1 yıllık alacaklarını istediği öğrenildi.Terim, TFF ile 2013’te imzaladığı 5 yıllık sözleşmede yıllık 3.5 milyon Euro ücret alıyordu. Sözleşme bitimine 16 ay kala görevinden alınan deneyimli teknik direktör, federasyondan 12 aylık alacağını istedi.

• Primci diye futbolcuları halkın ve kamuoyunun önüne yem ederken, bugünleri pek hesap edememiş sanırım terim. Etik ahlaktan bahsedenlerin sadece lafla peynir gemisi yürütemedigini görüyoruz.

Ayrıca belki senin için 15 trilyon büyük para olabilir, hatta onlarca bakkal bile oldurebilirsin ama terim için kazandıklarının yanında pek değeri yok bu paranın. Fark burada ışte ey aziz ve muhterem kardesim.
  • Adamlikta bugun.... Ver mehteri...
  • Dayak yedi akıllanmadı
  • Ödememişler mi hâlâ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam ben de isterdim. Bedavadan 15 trilyonu kim bırakmış ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mancini, Sneijder gibi adamlar tek kuruş almadan giderlerken, içimizden biri olan imPARAtor un parasını bırakacagını düşünmüyordunuz sanırım?

• Dediği gibi kovulduysa tazminat hakkıdır. Burada kızılması gereken TFF.

• Haklı

• EneRGy. kullanıcısına yanıt
    Terim bu federasyona neden para birakcakmis onu anlamadim?

• Sözleşmede madde varsa alacak tabii. Fatih Terim i sevmem ama kızılması gereken o değil. Adam hakkını istiyor.

Bakkala 1 lira para üstünü bırakmayanlar da kalkmış 15 trilyon u bıraksın diyor. oldu paşam.
  • ipodnano1 kullanıcısına yanıt
    Çalışmayacak çünkü 1 sene,

Resmen hakkı var ama ahlaken yanlış

• Şu ''kim 15 trilyon parayı bırakır ki, millet 1 lira para üstü bırakmıyor esnafa'' mantığını bir bırakmak lazım. Ben 15 trilyonu bırakmam tabii ki, çünkü ihtiyacım var, ömrüm boyunca o parayı kazanamam. Ama Fatih Terim'in bu paraya ihtiyacı var mı sizce ? 3,5 milyon euro almasa aç mı kalacak, yaşam kalitesi mi düşecek ? Adam zaten bugüne kadar yatırımını da yapmıştır, birikimini de...Futbol'dan şu ana kadar kazandığı parayla 7 sülalesini geçindirir.

Sen ihtiyacın olmadığı halde, sürekli Vatan-Millet-Sakarya edebiyatı yapıp 3.5 milyon euro parayı istersen, o zaman doğal olarak eleştirilirsin. Nerede kaldı vatan sevgin ey Fatih Terim ? Maaş alırken ''milli görev'' edebiyatı yapmayı çok iyi biliyorsunuz !

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Sözleşmede madde varsa alacak tabii. Fatih Terim i sevmem ama kızılması gereken o değil. Adam hakkını istiyor.

Bakkala 1 lira para üstünü bırakmayanlar da kalkmış 15 trilyon u bıraksın diyor. oldu paşam.

Primci diye futbolcuları halkın ve kamuoyunun önüne yem ederken, bugünleri pek hesap edememiş sanırım terim. Etik ahlaktan bahsedenlerin sadece lafla peynir gemisi yürütemedigini görüyoruz.

Ayrıca belki senin için 15 trilyon büyük para olabilir, hatta onlarca bakkal bile oldurebilirsin ama terim için kazandıklarının yanında pek değeri yok bu paranın. Fark burada ışte ey aziz ve muhterem kardesim.

• ipodnano1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar süredir milli takımlar mevcut federasyonun adına oynuyor oldu? Her fırsatta milli takımın şerefi,bayrak için oyna vs. gibi söylemleri Fatih terim ve onun sevgili evlatları kullanırdı ama maşallah her birinin milli takım denince gözler dolar işaretine dönüyor.

• Her mesleğin bir maaşı karşılığı var 1 ay patronunuz maaşınızı vermese kim bilir ne yaparsınız.Neden bıraksın maaşını? Varsa maaş bırakmaya niyetli gelsin bana 2 ay bedava çalışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 22 Eylül 2017; 18:35:8 >
  • Adam gibi adam vatansever milliyetçi Fatih Terim
  • Federasyon bunları hakediyor.
  • Sözleşmesi gereği Fatih hoca'nın alacağını istemesi haklı bir durum. Prim muhabbetlerinden sonra ben buraya görev için geldim, çalışmadığım senenin parasını almam dese o primcilere lafı yerleştirse derdik ki bakın adamlık nasıl oluyor diye.. ama kendimizi kandırmayalım arkadaşlar FT bunu yapmaz, hiç bir zamanda yapmadı. Demekki neymiş, herşey dolllllaaarrrrrrrr

• şerefsizlere gideceğine terim alsın yesin çatır çutur
  • Burada kızılacak kişi FT mi TFF mi ? FT bu sözleşmeyi silah zoru ile mi yapmış?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.