Şimdi Ara

Fatih Terim TFF'ye ihtarname çekti: 3.5 milyon Euro'mu ödeyin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • EneRGy. kullanıcısına yanıt
    Hayır benim için veya bir başkası için bu paranın değeri aynı. Herkes kazandığı kadar harcar. Gelirini giderini dengeler.
    Bu adamın suçu değil. Böyle adamlara bu paraları ve sözleşmeleri yapanların suçu.
    Adam hakkı olan, sözleşmede yazan parayı istiyor. Siz ise adamın hakkı olan parayı bırakmasını istiyorsunuz.
    Söz konusu 1 lira da olsa 1 milyon da olsa aynı. Hak haktır.
    Burada tartışacağımız şey Terim in bu parayı hak edip etmemesi değil. Bu adama hak etmiyorsa bu sözleşme niye imzalatılıyor?
  • zengin zaten ihtiyaci yok diye bir sey yok, para parayi ceker. zenginin evine gidersin karnin tam doymaz, fakirin evine gidersin ne varsa verir. yani zenginler parayi daha cok sever. zengin olursaniz anlarsiniz.

    terimin yasal hakki. milliyetcilikten bahsetmesi artik dogru olmaz, ama etik mi? bence etik. adam istifa ettiginde yok devam edelim de, kici kirik ardanin emriyle koca ft yi kov? catir catir alir parasini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar alacak helal olsun nefret ederim ama sonuna kadar hak ediyor.

    Fatih Terim'i göndermekteki amaç yabancı sınırı.

    Yabancı sınırına karşı diye gönderildi.

    Maşa lucescu bunağının ilk açıklaması yabancı sınırı.

    Yabancı sınırı gelmeyecek. Gelirse bedelini ödetiriz. Terim'de son kuruşuna kadar alacak.

    Demek yabancı sınırı ha tefefe.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker.

    Şu ''kim 15 trilyon parayı bırakır ki, millet 1 lira para üstü bırakmıyor esnafa'' mantığını bir bırakmak lazım. Ben 15 trilyonu bırakmam tabii ki, çünkü ihtiyacım var, ömrüm boyunca o parayı kazanamam. Ama Fatih Terim'in bu paraya ihtiyacı var mı sizce ? 3,5 milyon euro almasa aç mı kalacak, yaşam kalitesi mi düşecek ? Adam zaten bugüne kadar yatırımını da yapmıştır, birikimini de...Futbol'dan şu ana kadar kazandığı parayla 7 sülalesini geçindirir.



    Sen ihtiyacın olmadığı halde, sürekli Vatan-Millet-Sakarya edebiyatı yapıp 3.5 milyon euro parayı istersen, o zaman doğal olarak eleştirilirsin. Nerede kaldı vatan sevgin ey Fatih Terim ? Maaş alırken ''milli görev'' edebiyatı yapmayı çok iyi biliyorsunuz !

    Kel alaka. Hem saçmalamışsın hemde kendinle çelişmişsin. Yaşam kalitesi mi düşecek diyorsun ya, evet 3.5 milyon Euro alacağını alamazsan, Fatih Terim bile olsan yaşam kaliten düşebilir. Fatih Terim'in ne harcamaları, ne yatırımları, ne planları olduğunu ne biliyorsun? Belki o 5 senelik sözleşmeye güvenerek bir yatırım yaptı, bir projeye girişti. Nereden biliyorsun 3.5 milyon Euro'sunu bırakınca hayatında bir şey değişmeyeceğini? Yılda 35 bin Euro kazanan biriyle, yılda 3.5 milyon Euro kazanan birinin harcamaları bir olur mu?

    Senin mantığınla Amerika'da kimse 2000 dolardan, Avrupa'da 2000 Euro'dan, Türkiye'de 2000-2500 TL'den fazla kazanmasın. Milyonlarca insan var bu maaşlarda çalışan, onlar açlıktan ölüyor mu?

    Bırakın bu milliyetçi, adamlık, yetim hakkı vs. edebiyatını. Yani bu edebiyatı yapacaksanız gidin o önce BJK'yi batıran, şimdi de Türk Futbolunu batıran tüpçüye söyleyin. O parayı verip, üstüne 5 yıllık sözleşme teklif eden kendisi. Kimse sözleşmeyle garanti altına alınmış alacağını almak için gerekeni yaptığı için eleştirilemez. Eleştirilecek biri varsa gidin ona o sözleşmeyi imzalatanları, o söylediğiniz yetimin hakkını sanki babasının parasıymış gibi saçan adamlara söyleyin. Araştırın bakın hangi milli takımın teknik direktörü Türk Milli takımın teknik direktörü kadar kazanıyor? Avrupa Kupası, Dünya Kupası kazanan milli takımların hocaları Fatih Terim'in kazandığı paranın yarısını kazanmıyordur. Ama burada suçlu Fatih Terim değil, ona bu parayı veren TFF nin başındaki zattır.

    Birçok konuda olduğu gibi bu konuda da yanlış kişi üzerinden gereksiz milliyetçilik yapılıyor. Asıl kişi zaten medya patronu, elinden geleni yapıyor bu konuda. Bazı kişilerde yapılan algı operasyonuna alet oluyorlar. İşte bu yüzden bu adam yıllardır Türk Futbolunun başında.

    Ayrıca yine bu kafadaki başkanlar yüzünden Türk hocalar gidip boş kağıda imza atıyorlar, sonra kovulunca da 1 kuruş tazminat alamıyorlar. Ondan sonra da İlhan Cavcav neden her ay hoca kovuyor. Kovar tabi böyle hakkını aramayan insanlar oldukça.

    Herkes o sözleşmede yazan hakkını kuruşu kuruşuna alsa, hiçbir başkan hiçbir hocayla 2 seneden fazla sözleşme yapmaz ve kafasına göre de kovamaz. Haliyle böyle şeyler de yaşanmaz.

    Yanlış teşhislerle yanlış tedavi yapıldığı için 1 gram ilerleyemiyoruz ülkecek her alanda. Bu kafayla gittikçe de, yerimizde bile saymıyoruz, geri geri gitmeye devam ediyoruz.

    Fatih Terim sonuna kadar haklıdır, o para anasının ak sütü gibi helaldir, kuruşu kuruşuna da almalıdır. Ona o parayı verenler düşünsün.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.