Şimdi Ara

FATİH TERİM SÖZLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ‎"Herkesin adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti Asla!.." - Fatih Terim

‎'' Bugün Galatasaray'ın pes ettiğini düşünenler yarın her zamanki gibi yine düşündükleriyle yetinecekler. '' Fatih Terim

Bildiğiniz efsaneleşen ve efsaneleşeceğini düşündüğünüz sözleri varsa paylaşmanızı isterim arkadaşlar.

• Adamın herşeyi efsane...Çakma İmparatorlara selam olsun...
  • Töbe yarabbi dünyada bundan başka adalet sağlanacak şey kalmadı sanki. Afrikada filistinde ölen çocuklara adalet gelirdi önce dediğiniz gibi olsaydı. Basitleştirmeyin işi.
  • euro 2008 de vardı,

Ders almam, ders veririm diye
  • look at the teybıla, everything is something happened.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

Töbe yarabbi dünyada bundan başka adalet sağlanacak şey kalmadı sanki. Afrikada filistinde ölen çocuklara adalet gelirdi önce dediğiniz gibi olsaydı. Basitleştirmeyin işi.

Ne alakası var kardeşim şimdi bunları yazıyorsun konuda mı açamayacağız?
  • Bu arada fatih terimin en efsane sözü "i want to see the front thats futbol its futbol in da tabela"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Koç ve Hakemler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

look at the teybıla, everything is something happened.

offf çok güldüm yaa muhaha.gif
  • Resultante importante
  • Bir milli takım maçı vardı, ilk yarıyı 2-0 veya 3-0 kapatmıştık. Soyunma odasında, '' Kimse size acamıyorsa, siz de kimseye acımayacaksınız. Futbol bu, gerekirse 15 tane atacaksınız '' demişti.
  • quote:

Töbe yarabbi dünyada bundan başka adalet sağlanacak şey kalmadı sanki. Afrikada filistinde ölen çocuklara adalet gelirdi önce dediğiniz gibi olsaydı. Basitleştirmeyin işi.

Ne saçmaladın anlamadım
  • its dı fitbıl dets dı fitbıl.
  • Fatih Terim'den aforizmalar
  • sampiyonlugu giden yol kadikoyden gecer
  • quote:

Senin adalet kavramın açlıktan, sefaletten, savaştan ölen, sabah akşam zulüm gören çocukların ki ile mi kısıtlı? Dünyada emeğe karşı yapılan 1 kuruşluk, 1 zerrelik hareket bile Allah katında karşılığını bulur.
  • "Resultante importante". Telaffuzu çok hoşuma gidiyor.
  • quote:

Kendisi futbol adaletinden bahsetmis veya futbolun icinde ki donen oyunlardan

Filistin ve Afrika ya bu konuyu baglaman enteresan olmus.
  • Okurken Fatih hocanın her sözünün gülümsettiğini fark ettim gerçekten sempatik bir adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Bir milli takım maçı vardı, ilk yarıyı 2-0 veya 3-0 kapatmıştık. Soyunma odasında, '' Kimse size acamıyorsa, siz de kimseye acımayacaksınız. Futbol bu, gerekirse 15 tane atacaksınız '' demişti.

niye kimse bana açamasın ben zenci değilim

• "Şampiyonluğa giden yolda çekilen çile kutsaldır." Fatih Terim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.