Şimdi Ara

Fast & Furious (2009) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cane®

r5 listeye eklemedim ama çıkarabilirim kötü diyenler var dvdrip mi beklesem..

gözüm alışmış artık benim dvdrip ler bile iğrenç gözüküyor
  • bence 5. seride lucas paul ve vin bu 3'ü de olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

quote:

Senin için iğrenç benim için en iyi niye kendine burda pay biçtin anlamadım ayrı olarak belirtebilirdin.
  • quote:

quote:

quote:

Senin için iğrenç benim için en iyi niye kendine burda pay biçtin anlamadım ayrı olarak belirtebilirdin.

yanlış anlama art niyetim yoktusadece indireceksen hd indir demek istiyordum sen bilirsin istediğini indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 2 Mayıs 2009; 22:28:11 >

• Bana kazandırdıklarıyla müthiş bir filmdi,seri zaten müthiş,buna da ayrı sınıflandırma yapmak yanlış olur
  • quote:

Fast and Furious R5 LINE XviD-COALiTiON bunun sesi pek iyi değil görüntü fena değil.onun için iAPULA veya devise indirirsen daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

quote:

Orjinalden alıntı: blackcold1907

Bekledğimden çok daha güzel çıktı film serinin en güzel filmi olmuş bence.

Yani kalitelisini indirmeye değer diyosun

Kusura bakma yeni görüyorum.Değer değer imdb top 250 sırada yoksa direk öncelik bile alır.

• Biraz önce izledim, gayet güzel ve eğlenceliydi. Her ne kadar aksiyon sahneleri Tokyo Drift'teki kadar canlı olmasada izletiyo kendini film...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

quote:

Orjinalden alıntı: blackcold1907

Bekledğimden çok daha güzel çıktı film serinin en güzel filmi olmuş bence.

Yani kalitelisini indirmeye değer diyosun

bana kalırsa kesinlikle indirmelisin.ama benim gibi sabredip hd sini indirirsen çok daha iyi olur.yoksa filmdeki o güzel sesler efektler falan kaybolur

Şuan filmin hd si var mı ?

@blackcold1907 : sende sağol.
    Transformers'ı izlicem şimdi hadi sizede iyi seyirler

• R5'ini izledim az önce, fena değildi film.Ama serinin diğer filmleri kadar gaza getiremedi izlerken.Akisyon ağırlıklı olmuş daha çok bu.
  • Bu serinin "öfkeli" kısmı olmuş... Ucu açık bırakılmış gayette mantıklı... Beşinci filmde artık tam kadro Tokyo'ya giderler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanTuran

Bu serinin "öfkeli" kısmı olmuş... Ucu açık bırakılmış gayette mantıklı... Beşinci filmde artık tam kadro Tokyo'ya giderler....

Evet bende kesinlikle aynen düşünüyorum ,tokyo devrim niteliği asia kızları çılgın şehir atmosferi yaşam tarzı,5 seri orda olmalılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Bu serinin "öfkeli" kısmı olmuş... Ucu açık bırakılmış gayette mantıklı... Beşinci filmde artık tam kadro Tokyo'ya giderler....

Evet bende kesinlikle aynen düşünüyorum ,tokyo devrim niteliği asia kızları çılgın şehir atmosferi yaşam tarzı,5 seri orda olmalılar

Kesinlikle

• BluuBZeR0

En azından tokyo şehri yeter...Şöle birde yeni seri arabalar oluncada tadından doyulmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

quote:

quote:

Kesinlikle

yaw heyecanlandırdınız beni bi an önce çıksa da izlesek

• Mükemmel 1 film. Gösterimden kalkacağı son gün izledim. Salon ona rağmen doluydu. Gerçekten harika.
  • indirdim filmi. 3. filmden güzel mi? harcadığım zamana değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

indirdim filmi. 3. filmden güzel mi? harcadığım zamana değer mi?

Değmez mi hiç.O arabların seslerine bile değer
  • quote:

BluuBZeR0

En azından tokyo şehri yeter...Şöle birde yeni seri arabalar oluncada tadından doyulmaz

Öyle gerçekten..Son filmde ben şehir güzelliklerini göremedim belkide camrip izlediğimden olabilir ama Bir Tokyo drift mukemmel.. Helde Bluray olursa tadından yenmez.. İndirmek lazım tokyo drifti bluray :))
  • Gal Gadot için bile izlenir
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.