Şimdi Ara

Fast & Furious (2009) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Filmde aradığım bazı şeyleri bulamadım,biraz daha fazla yarış olmalıydı.Tam bir "underground" yavaş havası yoktu,kovalamacalar üstüne kuruluydu.

2.filmden ardından serinin en vasat filmi bu olmuş.

Albüme laf yok tabi,bu serinin bütün albümleri güzel zaten.Hele arabada dinlerseniz daha da fena olabiliyor.

Sonraki filmden çok ümitliyim.
  • İdare eder,izlenebilir.
    O tünelde hız yaptıkları sahnelerin bitmesini hiç istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Mayıs 2009; 19:33:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

indirdim filmi. 3. filmden güzel mi? harcadığım zamana değer mi?

3.Film serinin en güzeli bence..(Tokyo Drift)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

İdare eder,izlenebilir.
    O tünelde hız yaptıkları sahnelerin bitmesini hiç istemedim.

Kaardeşim
  • Bana göre serinin en zayıfıydı, en güzeli ikincisiydi... Aksiyon olarak da en güzeli Tokyo Drift.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BerkoGame

Ben bugün gittim. Film Önceyi gösteriyor. Yani han torreno le falan yakılıyo. Han sonra ben Tokyoya gidiyorum diyor falan. Daha fazla anlatmıyım izlemeyenler olabilir. ama bişey saçma geldi. Torreno nun kardeşi brian la kafede konuşuyorlar. 5 sene nerdeydin diyor. 2006 yılında geçiyor bu olaylar yani... TokyoDrift de 2006 da çıkmıştı. Han da o zaman Tokyoya gidiyor demekki neyse. film 2006 da geçiyorsa Son çıkan Subaru nasıl oluyorda filmde oluyor ??? Anlamadım gitti. o Subaru 2007-2008 arası çıkmıştı... ve 2008 Skyline da var filmde. hani brian araba seçerken hepsi diyorya. 2008 skyline çıkıyor kırmızı... Kafam çok karıştı

Gerçekten çok güzel ayrıntılar yakalamışsın. Yazdıklarını okuduktan sonra farkettimde çok haklısın. Gtr 35 ve yeni Sti ın o yılı anlatan bir filmde ne işi var:)

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

filmi bugün izledim.o kadarda beğenmedim.en güzel seriler herkezin fikri gibi bencede 1. ve 3. seri.sonra bu ve en son 2 gelir.
    anlamadığım bi kaç nokta var şuan aklımda olan örneğin filmin başında dom'un kız arkadaşı tankerden arabaya atlıyor ön kaputta dom bunu tutuyor daha sonra kız kendiliğinden hareket halindeki arabaya biniyor :S. baya bi saçma geldi.

bende izledim bugün. durgun 1 filmdi. en başı ve ilk yarış en güzel yerlerdi. diğer yerlerde heycan yoktu.

hele başlarda olan 1 olay var ki hayal kırıklığı

Michael Rodriguez'i nasıl da harcamışlar. madem harcicanız başka 1 hatun harcayın. onun o gibi filmlere yatkınlığı acayip yüksek. ben şahsen kınadım.

tokyo driftle de bağlantılanmış. han "tokyo'ya gideyim orda delice şeyler yapıyorlarmış" dedi. tam oldu.

5. filmde bence han'ın ölümü üzerine tokyo'ya gidecek vin diesel ve olaylar başlicak.

tokyo driftin sonunda zaten vin diesel ve sean kapışıyordu.

bunun ucuda açık bittiğine göre kesin öyle olcak.

Hocam tokyo drift teki yarış sahnesinden önce ilk başta DOM u otobüsten kurtarmalarını izliycez. O kadar sıkı takip ediyoruzki daha film çekilmeye başlamadan senaryo yazmaya başladık:)

• quote:

Orjinalden alıntı: !XiR

gittim filme güzel, hep yarış olacak diye birşey yok bu yönden karşılaştırılmamalı. gayet aksiyon dolu bi film ama tek eksik yön sesteydi bencede, ilk baştaki sahnelerde çok gürültülüydü. bunun dışında yarışta 5 serisi bmw vardı ona hasta oldum

@Dunham
    bende duyunca şaşırmıştım, tabi filmin sonunu izlemek gerek

Hocam R-34 Skyline in olduğu yerde 5 serisi BMW nasıl dikkatini çekiyo anlamıyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

bende izledim bugün. durgun 1 filmdi. en başı ve ilk yarış en güzel yerlerdi. diğer yerlerde heycan yoktu.

hele başlarda olan 1 olay var ki hayal kırıklığı

Michael Rodriguez'i nasıl da harcamışlar. madem harcicanız başka 1 hatun harcayın. onun o gibi filmlere yatkınlığı acayip yüksek. ben şahsen kınadım.

İyide hocam seneryo zaten bunun üzerineydi bir bakıma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chev -- 13 Mayıs 2009; 9:22:10 >
  • Dvdrip çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Dvdrip çıktı.

Beklediğim bir haberdi.Sonunda izliyebilcez.
  • bluray çıktı :)

esir ripi beklerim artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

bluray çıktı :)

esir ripi beklerim artık...

hele şükür
    bende indirmeye birşey arıyordum
    öğrendiğim iyi oldu
  • Film gayet güzeldi.Son sahnede 5.film için sinyaller yandı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.