Şimdi Ara

Fast & Furious (2009) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fast & Furious (2009)

R5 devise sürümünün kalitesi baya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 29 Nisan 2009; 16:37:32 >

• İndiriyorum şu anda görüntü kalitesi olarak r5 zaten dvdrip'den pek farklı olmuyor mühim olan bu sürümde ses kalitesi ve oda iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Nisan 2009; 18:10:22 >
  • R5- LTRG Xvid indiriyorum bende şimdi...
  • Ben indirdim R5'in ses kalitesi kötü.

G: 8/10
    S: 6/10
  • Bende az önce indirdim ses kalitesi fena değil biraz boğulma var ama iş görür görüntü ise iyi gözüküyor ama biraz erteleyeceğim izleme işini malesef.
  • yuksek kaliteli olarak var artik nette

butun filmler guzeldi ya seri hic bozulmadan devam ediyor 5 filmi bekliyoruz

edit: Tokyo Drift gibi var mi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

yuksek kaliteli olarak var artik nette

Arkadaşa Kesinlikle Katılıyorum.Bu Son seri resmen Dom Üstüne kurulmuş ve polisiye bi çalışma.yani ne bilim modifiyeli arabalar kızlar çok çok azdı filmde bi film bitimine 25 dakka kala tünel yarışı hoş bu son seri pek açmadı beni..bence film en güzel serisi

TOKYO DRIFT
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Arkadaşa Kesinlikle Katılıyorum.Bu Son seri resmen Dom Üstüne kurulmuş ve polisiye bi çalışma.yani ne bilim modifiyeli arabalar kızlar çok çok azdı filmde bi film bitimine 25 dakka kala tünel yarışı hoş bu son seri pek açmadı beni..bence film en güzel serisi

TOKYO DRIFT

bence en iyi film bu son çıkan en kötü olanı ise tokyo drift.baya farklı düşünüyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

TOKYO DRIFT

bence en iyi film bu son çıkan en kötü olanı ise tokyo drift.baya farklı düşünüyoruz

Kesinlikle Farklı Düşünüyoruz.Bana Hızlı Ve Öfkeli Havasından Uzak Bi Yapımdı Ha Tokyo daha İleri Zamanı Anlattığı İçinde Çok Mutluyum

• bu 4. filmde brian ile o kız tekrar birlikte oluyorlar fakat tokyo driftte o kızdan ayrılmış gözüküyor.acaba aradaki zamanda ne oldu da ayrıldı bunlar
  • quote:

bu 4. filmde brian ile o kız tekrar birlikte oluyorlar fakat tokyo driftte o kızdan ayrılmış gözüküyor.acaba aradaki zamanda ne oldu da ayrıldı bunlar

Bu Olaya İyi yüklenmemiz Lazım şef
  • 5. seride lucas black in da olacağı kesin
  • quote:

bu 4. filmde brian ile o kız tekrar birlikte oluyorlar fakat tokyo driftte o kızdan ayrılmış gözüküyor.acaba aradaki zamanda ne oldu da ayrıldı bunlar

Tokyo Drift'te Brian yoktu ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Tokyo Drift'te Brian yoktu ki...

ordaki adamın Paul Walkerın yerine oynadığını düşünmüştüm karakter brian fakat aktörler farklı diye.tokyo drifti izlemediğim için tam olarak bilmiyorum

• Film ilk çıktığında cam'dan çekim indirmiştimde izlemeye fırsatım olmamıştı bi sitede xvid formatında bayada iyi bişeye benzeyen hali vardı onu indirip izlemeye değer bi film mi ?
    Yoksa cam çekimini izlerken başka bi filmde indirebilirim
  • Bekledğimden çok daha güzel çıktı film serinin en güzel filmi olmuş bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: blackcold1907

Bekledğimden çok daha güzel çıktı film serinin en güzel filmi olmuş bence.

Yani kalitelisini indirmeye değer diyosun
  • bazıları iyi diyo bazıları kötü diyo.yakında izliycem bakalım nasılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

quote:

Orjinalden alıntı: blackcold1907

Bekledğimden çok daha güzel çıktı film serinin en güzel filmi olmuş bence.

Yani kalitelisini indirmeye değer diyosun

bana kalırsa kesinlikle indirmelisin.ama benim gibi sabredip hd sini indirirsen çok daha iyi olur.yoksa filmdeki o güzel sesler efektler falan kaybolur
  • r5 listeye eklemedim ama çıkarabilirim kötü diyenler var dvdrip mi beklesem..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.