Şimdi Ara

Fast & Furious (2009) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LsR

Bu han tokyo driftte ölmemişmiydi ? nerden cıktı bu adam şimdi ?

buna spoiler gerekmez zaten herkes biliyor film geçmişte geçiyor o yüzden han var filmde
  • abi skyline a bayılıom yaa bitiyorum o arabaya off keşke öyle bi arabam olsa :( izimre gelmişti skyline gtr r34 arabaya bi binmiştim off eridim resmen yaa.. uçak kokpiti gibi araba
  • Bi müzik adını soracam da..

Michelle'nin mezarında bi müzik çalıyo o müziğin adı ne acaba ? Brayn ve Dom'u falan gösteriyo.. o ara slow bi müzik calıyo adı ne acaba onun ?

• Bence serinin en iyi filmiydi kuru kuru anlamsız yarış beni sarmıyor fazla(Tokyo da güzel filmdi o ayrı) aksiyon sahneleri çok başarılı hazırlanmıştı karakterler,arabalar herşey mükemmel olmuş kesinlikle izlenmesi gereken bir film.

Edit:Şu arabaya hasta oldum..

Fast & Furious (2009)
     Fast & Furious (2009)
     Fast & Furious (2009)
     Fast & Furious (2009)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 9 Nisan 2009; 11:27:48 >

• filimi divx olarak cektim izledim altyazı berbattı allahtan az bucuk ingilizcemiz var filim çok süperdi gercekten izlediğim en iyisi buydu şarkılar falan harika cektiğim görüntüde süperdi

han adlı arkadaş dikkat ederseniz tokyo ya gidicem diyor orda işlerim var falan dedi buda o düşmanına karşı ölmeden önce son görülmesi galiba domincle ve birde neden letty hemen öldürdüler cok kızdım valla
    ,

birde sonunu izleyenler 5ci filimn geleceğini anlamışlardır bakalım 4 tutarsa 5 filim yüzde yüz gelir cok güzel bir yerde filimi kestiler

birde türk var aralarında arkadaşlar kadın kuaför

http://www.imdb.com/name/nm1351410/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 9 Nisan 2009; 22:59:50 >

• Fast&furious 5 çıkacak mı?
    Paul Walker:Bence daha serisinin en iyi filmi yapılmadı o yüzden devamı gelecek,Belki yapımcılar yarış yerlerini bile seçmişlerdir,dedi.
    inşallah 5.side çıkar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: splash17

abi skyline a bayılıom yaa bitiyorum o arabaya off keşke öyle bi arabam olsa :( izimre gelmişti skyline gtr r34 arabaya bi binmiştim off eridim resmen yaa.. uçak kokpiti gibi araba

Fast & Furious (2009)

Fast & Furious (2009)

• bende filmi dün internetten sömürdüm kotasız olmak ne güzelmiş beee filmde bol bol kız kıza öpüşme vardı saphic eroctica izle ondan iyi arablar desen modifiyelerinde iş yok ben hayatımda öyle tır görmedim tren gibi öyle bir şeyin dünyada dolaşmasına hiç bir zihniyet izin vermez adam gibi 1 yarış sahnesi vardı üzgünüm ama olmamış beğenmedim hızlı ve öfkeli ruhuyla alakası yok zaten alt yazının yarısı vardı yarısı yoktu
  • abi film süperdi yaa.. bana göre.. senaryosu fln çok güzeldi ben begendim skyline a bttim zaten yaa :(
  • Güzel film yapmışlar. Artık BD Rip bekliyecez

Toretto olmasa bu filmin zevki olmaz bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: LsR

Bu han tokyo driftte ölmemişmiydi ? nerden cıktı bu adam şimdi ?

buna spoiler gerekmez zaten herkes biliyor film geçmişte geçiyor o yüzden han var filmde

Geçmişte mi geçiyor ?

O zaman yeni film yine Tokyo'da mı geçecek ? Tokyo Drift'in sonunda Vid Diesel göründü orada bitmişti film.
  • filme dün gece gittim. dom olmayınca film de olmuyor. zaten tokyo sonunda vin gözükünce 4 gelecek diye sevinmiştim. film güzel ama bana fazlaca need for speed oyununu hatırlattı (gps, mesajlar filan..) filmin müzikleri süper.
  • filmi çok beyendim çok güzel olmuş ama bi saçmalık var arabalar yaklaşık 100-110 km hızla inanılmaz dar bi de virajlı bi tünelden geçiyolar çok saçma olmuş.

bişey sormak istiyorum şu gerçek sürücü(true driver) muhabbetini bi yazabilirmisiniz orayı kaçırdım da
  • Ben filmi sevdim açıkcası(bu arada film 2. filmle tokya drift arasında bir zamanda geçiyor,daha önce söylendi sanırsam). Tünel sahneside çok güzeldi bence(NFS carbondaki dah sahnesinin farklı bir bölümü gibiydi atmosfer olarak). Neredeyse 1. filmin havasını yakalamaya çalışmışlar. Zaten orjinal sitesindeki resimlerde yazanlarla birazda tokyo drift ve 2. filme de taşlama vardı(yeni model, orjinal parçalarla(oyuncularla))
  • quote:

Orjinalden alıntı: fktuning

filmi çok beyendim çok güzel olmuş ama bi saçmalık var arabalar yaklaşık 100-110 km hızla inanılmaz dar bi de virajlı bi tünelden geçiyolar çok saçma olmuş.

bişey sormak istiyorum şu gerçek sürücü(true driver) muhabbetini bi yazabilirmisiniz orayı kaçırdım da

düz bir yolda arabayı o dan 100 e kullanacak adam aramıyorlar onun yerine trafikte sürebilecek adam arıyorlar.

aileyle izlenmese daha iyi olur bence.bazı sahnelerde kız kıza öpüşmeler filan var. bir sahnede de 3 kız bir adam var adam ayak fetişisti filan ama absürd sahne yok.
  • Bende dün gidebildim..Keyifli bir seyirdi ama devamını daha iyi bekliyorum.Finali çok iyi yerde kestiler gerçekten.
  • filmi bugün izledim kısmet güzeldi film iki esas oğlanın tekrar yanyana gelmesi filme cuk oturmuş diyebilirim

ayrıca filmin müzikleri bu yazın soundları olcak kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuqq

quote:

Orjinalden alıntı: fktuning

filmi çok beyendim çok güzel olmuş ama bi saçmalık var arabalar yaklaşık 100-110 km hızla inanılmaz dar bi de virajlı bi tünelden geçiyolar çok saçma olmuş.

düz bir yolda arabayı o dan 100 e kullanacak adam aramıyorlar onun yerine trafikte sürebilecek adam arıyorlar.

aileyle izlenmese daha iyi olur bence.bazı sahnelerde kız kıza öpüşmeler filan var. bir sahnede de 3 kız bir adam var adam ayak fetişisti filan ama absürd sahne yok.

teşekkürler cevap için

• filmin müziklerini isteyen arkadaşlar özel mesaj atsın 4 adet kanınızı kaynatacak şarkı ve 1 adet slow
  • r5 çıktı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.