Şimdi Ara

Fast & Furious (2009) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devise'nin altyazısını indrdim baktım biraz altyazıya şöyle birşey gördüm "Dominic Toretto, alçaltıcı sebeplerle 25 yıl hapis..."

Bu ne böyle hapse mi giriyo?
  • gittim filme güzel, hep yarış olacak diye birşey yok bu yönden karşılaştırılmamalı. gayet aksiyon dolu bi film ama tek eksik yön sesteydi bencede, ilk baştaki sahnelerde çok gürültülüydü. bunun dışında yarışta 5 serisi bmw vardı ona hasta oldum

@Dunham
    bende duyunca şaşırmıştım, tabi filmin sonunu izlemek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 6 Nisan 2009; 22:52:11 >
  • Soundtrack indirmek istiyorum. Var mı PMden link atacak arkadaş ?
  • Pm gönderildi.

'' Hastası olduğum şarkılar

* Krazy
    * La bonita

• quote:

Orjinalden alıntı: !XiR

gittim filme güzel, hep yarış olacak diye birşey yok bu yönden karşılaştırılmamalı. gayet aksiyon dolu bi film ama tek eksik yön sesteydi bencede, ilk baştaki sahnelerde çok gürültülüydü. bunun dışında yarışta 5 serisi bmw vardı ona hasta oldum

@Dunham
    bende duyunca şaşırmıştım, tabi filmin sonunu izlemek gerek

Filmin sonunu izledim sadece meraktan, aynen dedğim gibi hapse giriyor ama yolda hapse götürülürken kurtarılcak galiba.

X@nder'in dediği doğruysa muhtemelen kurtarılcak.Çünkü tokyo driftte en sonda çıkıyodu

• En güzel sahnelerden 1 taneside ..

Hapishaneye götürülen Dom , kendı arabasının motor sesini duyunca yüzündeki o gülümsemeye bittim adamımsın Vin.. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

arkadaşlar dom klübe girerken ilk başlarda bi müzik çalıyo onun adı ne acaba bilen var mı ?

cvp bekliyorum halen
  • arkadaşlar akşam 21:30 seansına bilet aldım salonda daha kimse bilet almamış heralde tek başıma izlicem
  • Valla ben de 3 Nisan günü gittim ama beklediğim kadar değildi. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi polisiye tarzı film. 2-3 araba bölümü vardı o kadar. Bana göre Hızlı ve Öfkeli denirse yarış olur arkadaş ama 5. film geldiğinde aksiyon bol olur ama her sene çıkarmıyorlarki seriyi.. Ayrıca sinema çekimi izlicek arkadaşlar Dvd-rip'i bekleyin çünkü karanlık sahneler çok fazla anlayamayabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: splash17

arkadaşlar akşam 21:30 seansına bilet aldım salonda daha kimse bilet almamış heralde tek başıma izlicem

Al eline biranı,kolanı bişey oldugu zaman hayvan gibi bağır gül
  • çok güzel flimdi bence konusu çok iyi seçilmiş az yarış olmaması kötü doğru ama flim bütün olarak güzel olunca bu eksiğini çok güzel kurtarıyor bence serinin en iyi flimiydi

bundan sonraki flimde bol bol yarış olur diye tahmin ediyorum ama yarış olmasada izlettiriyor ya bu flim insan çok kaptırıyor kendini
  • Güzelmiş film gittim bugün
  • "Sorry car" ile "All of them" dediği sahnelerde koptum

Bir de o kardeşimle çıkıyordu da şanslıymışsın falan sahnesi güzeldi
  • Dün izledim. Güzel film.
  • arkadaşlar filmi izledim ve şimdi eve geldim filmin sonundan anladıgım kadarıyla devamı gelcek galiba bide fragmanlarda crank 2yi gösteriolardı 1.si çok güzeldi
  • Arkadaşlar sormak istedigim bikaç sey var

Bu han tokyo driftte ölmemişmiydi ? nerden cıktı bu adam şimdi ?

iLK yarışta ki arabalar biri M5 biri Skyline diğer ikisi neydi acaba ?
  • Film Güzeldi izlemeye deger ama Han erken ayrıldı yaa keske fllmin sonuna kadar dursaydı sonra gltseydl

• bide michelle rodriguez ölüyo sanırım neden acaba ? tam izleyemedim de.. spoiler olarak cevabı verebilirseniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

bide michelle rodriguez ölüyo sanırım neden acaba ? tam izleyemedim de.. spoiler olarak cevabı verebilirseniz..

öldürülüyor
    zaten film onun üzerine kurulu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 12oz

quote:

Orjinalden alıntı: LsR

bide michelle rodriguez ölüyo sanırım neden acaba ? tam izleyemedim de.. spoiler olarak cevabı verebilirseniz..

öldürülüyor
    zaten film onun üzerine kurulu

Ben mi bişey kaçırdım yoksa göremedim mi gösteriyolarmı öldürürken flan görmedim de ben

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.