Şimdi Ara

Far Cry 3 (2012) [ANA KONU] (185. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.045
Cevap
17
Favori
290.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Oyunu netten indirdim. Yaklaşık 7-8 ay evvel de bitirdim.

    O zaman da var mıydı hatırlamıyorum ama, şimdi bir şey çok fena canımı sıktı. Ekranın bilhassa üst kısmında, kenarlarda gökkuşağı gibi renkler çıkıyor. Bu durum beni çok rahatsız etti. Acaba ayarlardan mıdır, driver sorunu mudur nedir bilen var mı ?

    Sistemim i5 3.0 ghz, 8 gb ram, Sapphire 2 gb hd 7850


    Yardımcı olursanız çok sevinirim. Benzer sorunu yaşayan ve onun cevabı var mıydı bilmiyorum. Baktım fakat göremedim
  • Gerçekten inanılmaz bir oyun. Herkese tavsiye ederim. 4'ü sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Co-op ilk bölümde tekne tamir etmek gereken bir yer var. Orada teknenin health barı bir türlü dolmuyor. Yardım edebilecek var mı bu sorunla ilgili ?

  • Yapımcıların gidip elini öpmek lazım çok iyi bir iş çıkarmış. Ne lost'un 6 sezonluk ada macerası ne crysis bu oyunun yanına yaklaşamaz.. Baştan sona her şeyi hissetirerek oynatıyor. İlk başlarda adaya alışmakta zorlanıyoruz karakter gibi ama sonra adaya hükmediyoruz. Bir oyun hayvanlardan korkutur mu korkutuyormuş. En iyi 10 arasına rahatlıkla girer. Sonunda citra manyağını iyi ki seçmemişim keşke ben öldürseydim dedim de dennis halletti sağolsun. Yabancılara güvenmeyecen arkadaş anne sözü. Türkçe'ye çeviren rockerdem de cennetlik böyle bir oyunu anlamız da emeği geçtiği için Allah razı olsun.





  • co-op oynamadan bitirdim oyunu da, bölümü hatırlayamadım. eğer o böşüm single player bölümünde varsa biraz daha ayrıntı verirsen hatırlayabilirim.

    edit: co-op bölümleri single player görevlerinden farklıymış. inceleyeyim haber veririm :)

    edit2: adı "friends in small places" sanırım. video incelemeden baktım da, tekneyi tamir ederken dışından değilde yantarafındaki motorundan tamir etmek gerekiyor sanırım. video incelemesince bakınca o bölüm zaten parlayıp kendini belli ediyor.

    izlemek istersen youtube linki:http://www.youtube.com/watch?v=b8R05Kl3ZJI

    zaman olarak 1:25'e atlarsan görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xloader -- 8 Eylül 2013; 22:10:33 >




  • İlk çıktığında oynamıştım fakat Türkçe olmadığı için pek bir şey anlamamış yarısında bırakmıştım. Türkçe yama ile çok manyak bir oyun olduğunu anladım. Batman Arkham City ile beni baştan sona tatmin eden tek oyun. Az önce bitti ve sonda çalan müziğin hala etkisindeyim. Mükemmel yapmışlar bence efsane oyunlar arasında olmalı.
  • Arkadaşlar windows 8 de oynanıyormu far cry 3
  • ars398 kullanıcısına yanıt
    evet ben win 8 de oynuyorum şuan,sorun yok.sende türkçe yama var mı?
  • Türkçe yama kurdum ve bitirdim.son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan birisi.grafik kalitesi gerçekten muazzam.








  • s.a arkadaşlar orjinal oyunumuz var 3 arkadaş co-op oynamak istiyoruz ama kendi kurduğumuz oyuna giremiyoruz,başka co-op oyununa girebiliyoruz beraber yardımcı olabilecek varmı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertu55

    s.a arkadaşlar orjinal oyunumuz var 3 arkadaş co-op oynamak istiyoruz ama kendi kurduğumuz oyuna giremiyoruz,başka co-op oyununa girebiliyoruz beraber yardımcı olabilecek varmı acaba

    co opta public değil de private i seç ordan intvite ile arkadaşını çağır.
  • dostum biliyoruz yapıyoruz ama kendi kurduğumuz server a girmiyor ama başkasının kurduğu server a girebiliyoruz anlamadım bir türlü
  • Arkadaşlar Fac Cry 3 hesabımı 15 liraya satmaktayım . İsteyenler pm atabiliriler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna yeni başladım ve ama görevler de biraz ilerledikten sonra durdum.şimdi sadece yan görevler ve harita genişletme falan yapacağım.sorum ise yetenek tablosunda açık olan ne varsa açtım.kilitli olanları nasıl açacağım? daha fazla görev yapmalısın diyor.yani ana görev den mi bahsediyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xpress_

    oyuna yeni başladım ve ama görevler de biraz ilerledikten sonra durdum.şimdi sadece yan görevler ve harita genişletme falan yapacağım.sorum ise yetenek tablosunda açık olan ne varsa açtım.kilitli olanları nasıl açacağım? daha fazla görev yapmalısın diyor.yani ana görev den mi bahsediyor?

    Dövmeni belli bir yere kadar işleyebiliyorsun daha sonra xp kasıp seviye atlasan bile belli ana görevleri yapmadan dövmeni işleyemiyorsun.
  • evet ana görevlerden bahsediyor.

    bunun yanında bazı yetenekler şartlar istiyor. örneğin death from below yeteneğinin açılabileceği kadar ilerlediysen ana görevde kilidinin açılması için 2 tane takedown kill alman gerekiyor.
  • bu oyunun ana konusu nedir .yeni başladım oyuna adada eğlenmeye giden grup kaçırılıyo sanırım sonra adadan kurtulmaya mı çalışıyoruz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resitales

    bu oyunun ana konusu nedir .yeni başladım oyuna adada eğlenmeye giden grup kaçırılıyo sanırım sonra adadan kurtulmaya mı çalışıyoruz .

    Evet arkadaşları kurtarıp kaçmaya çalışıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 29 Eylül 2013; 11:22:53 >
  • oyunda radyo istasyonlarını açarak haritaları açıyordum.. fakat denizden karşıya giderken 5 ten geriye sayıyor ve beni geri döndürüyo neden olduğunu bilen var mı??*
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forzadonanım

    oyunda radyo istasyonlarını açarak haritaları açıyordum.. fakat denizden karşıya giderken 5 ten geriye sayıyor ve beni geri döndürüyo neden olduğunu bilen var mı??*

    O gitmeye çalıştığın harita belli bir göreve kadar geldikten sonra açılıyor. Görevleri yapmadan o haritaya geçemiyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.