Şimdi Ara

Far Cry 3 (2012) [ANA KONU] (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.046
Cevap
17
Favori
285.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
Giriş

kolay a kaçmadım kanka. oyun %98 bitti bi onlar kaldı ( kasaba git -manava git görevlerini sevmiyorum)

2 yerde lootbox sandık kaldı onları açamadım girilmiyor

biri tepede çanak anten patlattığımız bunkerin içinde.

diğeride bizim elemanın boğzına biçak saplananan binanın içinde kapılar kapalı nasıl girecem bilmiyom zaten işde yok olmassa 3 üncü kez sıfırdan başlarım. ilkini 10 sene önce oynamıştım :)

• Daha önce hiç oynamadım gerçekten dedikleri kadar var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NaBuSe kullanıcısına yanıt

Değerdi ama  Far Cry 3 (2012) [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coxcomb kullanıcısına yanıt

%100 kullanmazsa korkun asıl. Darboğaz demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu sağşık çanta oluşturdum oradan çıkamıyorum yardım

•  Far Cry 3 (2012) [ANA KONU]Various Artists - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Ingrooves Change The World · Nick Person Reggae Nation ℗ 2005 Kosinus Released on: 2005-01-19 Composer, Writer: Nick Person Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=YrFAF_Wwcms

Far Cry 3 (2012) [ANA KONU]Manny_R21 Reyyoutube
    Heard this song on Far Cry 3. I enjoyed it and hope you do too! Lyrics: She wears an orchid in her long dark hair Her little smile tells me she knows I care I love to listen when she plays her song And she can strum so sweetly all day long Ukulele girl ooooh You make me smile Ukulele girl ooooh You drive me wild Ukulele girl ooooh You rock my world I saw her sitting on the beach alone Playing songs about her island home I moved closer so that I could hear That Ukulele ringing in my ear Ukulele girl ooooh You make me smile Ukulele girl ooooh You drive me wild Ukulele girl ooooh You rock my world I asked if she play a song for me I knew that song would set my spirit free Could she be an angel sent from up above Maybe this is Ukulele love Ukulele girl ooooh You make me smile Ukulele girl ooooh You drive me wild Ukulele girl ooooh You rock my world
    https://www.youtube.com/watch?v=KDCEhwy52Zc
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.