Şimdi Ara

Far Cry 3 (2012) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.046
Cevap
17
Favori
290.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Far Cry 3 (2012) [ANA KONU]


    Steam Linki:http://store.steampowered.com/app/220240/



    Huzurlarınızda Far Cry 3

    Ubisoft süpriz bir şekilde Far Cry 3'ü duyurdu. Yine Afrika sınırlarında geçecek olan Far Cry 3'ün serinin ilk oyunundaki ormantik atmosfer geri dönmüş durumda.




    Geliştiriciler: Ubisoft Montreal, Ubisoft Shanghai, Massive Entertainment
    Dağıtıcı: Ubisoft
    Platformlar: PC, PlayStation®3, Xbox 360™
    Tür: Birinci-şahıs nişancı, First-person shooter
    Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
    Resmi Kanallar: Ana Site, Facebook Sayfası, Twitter Sayfası



     Far Cry 3 (2012) [ANA KONU]

    Haberler & Bilgiler

    Far Cry 3'ün Yapımına 2008 Yılında Başlandı

    Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre oyun üzerinde uzun süredir çalışılıyor; hatta 2008 yılında Far Cry 2'nin tamamlanmasından sonra hemen Far Cry 3'ün geliştirilmesine başlanmış. Yapımcılar zaten oyunun dünyasının 4-5 yılda yaratılmaya ihtiyacı olduğunu söylüyor.

    Oyunu geliştiren ekip Far Cry 2'deki bazı oynanış elementlerini muhafaza ederken Crytek'in yarattığı ilk oyundaki tonu yakalamak istiyormuş.



    Ubisoft: "Far Cry 3'te Daha Fazla İkilem Olacak"

    Far Cry 3 yapımcılarından Dan Hayns elleri altında yoğrulan bu oyun hakkında açıklamalarda bulundu.

    Far Cry 3'te önceki yapımlara nazaran oyuncuları daha fazla ikilemin beklediğini belirten Hayns, bu ikilemlerin işe yaramasını sağlamak için oyuncuların kendini kaptıracağı bir dünya yaratmanın önemine değindi. Böylece verilen kararlar daha etkili olabilirmiş

    “Oyuncularda gerçekten oradaymış hissini yaratmak istiyoruz. Oranın kokusunu ve tadını alabilecekleri bir alan yaratmaya çabalıyoruz. Böylece zor kararları vermek zorunda kalırlarken elleri titreyecek."



    Far Cry 3, On Kat Daha Büyük

    Alan ve çevre genişliği hakkında konuşan yönetmen Jason Vandenberghe bizleri şaşırtacaklarını söylüyor. Far Cry 1 ve Far Cry 2'nin genişliğinden tam 10 kat daha büyük bir alanın bizi beklediğini de ekliyor.

    İncelenecek çok fazla yerin olacağını, birini vurmadan da nasıl eğlenilebileceğini kendilerine sorduklarını da ekliyor Jason Vandenberghe. Asıl anahtarın açık dünya tecrübesinde olduğunun altını çizen yönetmen, oyun boyunca ahlaki kararlar vermek gerekebileceğinin de ipuçlarını verdi.



    Far Cry 3, Lost'tan Esinleniyor

    Lost'u unutan var mı? Geçtiğimiz birkaç seneye damgasını vuran bu başarılı Amerikan dizisinin Far Cry 3'e ilham olduğunu biliyor muydunuz? Evet, meğerse öyleymiş. Oyunun baş tasarımcısı Jamie Keen, şu açıklamaları yaparak Lost ve Far Cry 3 arasındaki benzerliklere değindi:

    "Bu adaya ulaştığınızda bir çok insanın bu adada kendi gündemine sahip olduğunu göreceksiniz. Hepsinin yapmaya çalıştığı kendi amaçları var. Çok fazla detaya da inmek istemiyorum. Aynı hedefi kovalayan birkaç insan ile karşılaşabilirsiniz."

    Keen, karakterimizin, diğer karakterler ile ister istemez etkileşime geçeceği ve onların planlarına kendimizi ortak ettiğimizi göreceğimizi söylemiş.

    Bunun Lost'a olan benzerliği Keen'e sorulduğunda gelen cevap ise: "Bazı şeylerden önemli ipuçları aldık, tabii ki." oldu.



    Far Cry 3'ün Hikayesi 20 Saatten Fazla Sürecek

    Far Cry 3'ün bölüm tasarımcısı Mike Thompson yaptığı açıklamayla birlikte oyunun hikayesi hakkında konuştu. Far Cry 3'ün ikinci oyundan her yönüyle daha geniş olacağını belirten Mike Thompson, hikayenin kaç saat süreceğini de açıkladı.

    Konuyla ilgili Thompson, "Sadece ana görevleri yaparsanız sanırım oyunu bitirmek 20 saatinizi alır." açıklamasını yaptı. Fakat Thompson, eğer yan görevleri yapmadan direk ana görevlerden ilerlerseniz, görev seviyesi için yeterli karakter gücünüz bulunmayacağından dolayı zorluk çekebileceğinizi de ekledi.



    "Far Cry 3 Tek Bir Hikayeye Yoğunlaşacak"

    Oyunun tasarım yönetmeni Mark Thompson'un OXM'e verdiği demeçte bu konudan söz edildi. "Far Cry 2'deki hikaye garipti" diyen Thompson, oyunda anlatılanların farklı, yapılanların farklı olduğunu dile getirdi.

    Röportajın devamında Thompson, "Far Cry 2'de 50 tane hikaye bir aradaydı. Fakat şimdi sadece bir tane olacak onu da en iyi şekilde anlatacağız." açıklamasında bulunurken, oyundaki görevlerin de tek düze olmayacağının sözünü verdi.

    Oynanış ile ilgili olarak Thompson, "Far Cry 3'te oyuncuların herşeyi denemesine izin vereceğiz. Biz oyunculara yapacakları şeyler için alan oluşturacağız, onlar da limitleri zorlayacaklar. Eğlenceyi oluşturan şey de bu olacak." diyerek bekleyenleri daha da heyecanlandıracak sözler söyledi.



    Ubisoft: Far Cry 3'de Gördüğünüz Her Yer Sizin

    Far Cry 3'ün yapımcısı Dan Hay, yeni oyunun çizgisel bir yapıdan çok uzakta olacağını belirtti ve "Bu dünyada görebildiğiniz en uzak noktaya bile gidebilirsiniz" açıklamasında bulundu.

    Oyunun tarzıyla ilgili de açıklama yapan Hay, " Oyuna biraz aksiyon ve macera ekledik. Eğer bir shooter hayranıysanız bu oyunu seveceksiniz, eğer aksiyon macera hayranıysanız yine bu oyunu seveceksiniz" dedi.



    [Kunye=644-4]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • İlk mesaj benden olsun o zaman ki Trailer hiç de fena değildi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Trailer gibi oyunda güzel olur umarım
  • Oyundan tek beklentim 2. oyundaki gibi elimize bir harita verip belli bir alana sıkışarak geçtiğin yoldan 100 kere daha geçip ve kendini tekrar eden görevlerden ibaret bir oyun olmamasıdır, sırf bu yüzden 3 ayda bitirdim oyunu, adam akıllı bir senaryo ile süper bir oyun yapabilirler.
  • Kanlar filan 2. oyundaki gibi basit.Umarım çevresel şeylerde DUNIA motoru biraz daha gelişmiş olur.Birde Farcry 2'deki şu garip parlaklık ve sarımsı görüntü dışında daha renkli bir palet görmek çok hoşuma gitti.
  • 2 oyundan çabuk sıkılmıştım nedense tekrardan açıp oynamak lazım.
  •  Far Cry 3 (2012) [ANA KONU]
     Far Cry 3 (2012) [ANA KONU]
     Far Cry 3 (2012) [ANA KONU]
     Far Cry 3 (2012) [ANA KONU]




  • Trailer çok güzel gözüküyor. Kötü karakter bana Crank filmindeki kötü karakteri anımsattı.
  • işte bu çok iyi bir haber, adamlar harıl harıl çalışıyor - helal olsun.
  • Far Cry 2 bence bir iki aksayan yönü dışında oldukça güzel bir oyundu Far Cry 3 daha da güzel olur umarım fakat trailer'dan grafiklerin gelişmiş veya gelişmemiş olduğuna pek karar veremedim.
  • Takipteyim
  • O ipi nasıl çözdü ya
  • İlk ayağındaki ipi koparıp sudan çıktıktan sonra elindekini koparsaydı ya.
  • video gerçekten çok güzel. ilkkez burda izledim bunu inanmadım ilkten ama cryengine 2 motoru olduğunu farkettim yani crysis1 in grafikleri. gerçekten güzel gözüküyor sabırsızlıkla bekliyoruz...
  • inşallah 2.oyundaki gibi sıkıcı bir oyun olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMRECAN11

    inşallah 2.oyundaki gibi sıkıcı bir oyun olmaz

    2. oyunu kimse beğenmemiş ama ben beğenmiştim baya. gerçi ende grafik hastalığı var grafikleri sarmıştı beni. çatışmalar falan pek zevkli değildi. atmosfer falan çok hoştu...ama buda savaşırken taktiksel olaylar var biryere sper alması falan gibi. sıkıcı olucağını sanmam...
  • 2.oyundaki hatalarının farkına varıp ilk oyun gibi özüne dönmüşler sonunda. Daha sağlam senaryo, daha sağlam aksiyon.
  • Videoyu izledim şimdi oyun gerçekten harika. İstediğim gibi gidebiliyoruz sanırım sessiz veya aksiyon olayı bu çok hoşuma gitti. Umarım silahlar da tutukluk yapıyodur
  • Ubi anladı Afrika'nın oyunun içine ettiğini döndü adalara iyi ki dönmüş ilk oyun gibi olmuş.
  • güzel olacak gibi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.