< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fani bir insan olmak çok berbat birsey

-
-
Korkunun ecele faydası yok. Bugün varız, yarın yokuz. 3 günlük dünya için kalp kırmayalım. Şahsen ölümden çok, kalp kırmaktan korkarım.
-
Babam öldükten sonra bu dünyanın ne kadar gelip geçici ne kadar boş ne kadar değersiz olduğunu iyice anladım
Onun morgtaki ve gasilhanede ki hali hiç gözümün önünden gitmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ölümlü olmak bana aşırı heyecan veriyor.
-
Anlatılan o ki, Adem'den önce insanoğlu daha az yoğunluklu bir bedene sahipmiş. Aynı zamanda ölümsüzmüş. Ne zaman ki maddesel yoğunluğu artmış, aynı zamanda ölümlü olmuş.
Başka bir anlatım diyor ki; insan yaşamı süresince yeterli tekamülü sağlarsa, hücresel değişime uğrayıp, bedenli olarak yükselip, ölümsüz olabiliyor.
Bir dolu bu şekilde yükselen var ama ben (yanlış hatırlamıyorsam) 365 yaşında yükselen İdris Peygamber'i vereyim.
Ama insanlar ölmeyebileceklerini bilmedikleri, inanmadıkları, niyet etmedikleri, gayret etmedikleri için, ölüp gidiyorlar.
-
Olumsuz bir ilah olsaydın daha heyecanlı olurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ölümden sonra ruhumuz özgürce gezip huzurlu bi şekilde yaşacakmı gene yoksa uykuda mı olacağız hiç bişey hissetmedeb kıyamete kadar
Ölümden sonra herkes kendi tekamül seviyesine göre sonuçlar yaşayacak. Çok deneyimli/olgun bir ruh değilse, onu ruh ailesinden veya dünya yaşamındaki ailesinden olup, önceden ölmüş olan biri karşılayacak ve gideceği yere kadar eşlik edecek. Bir özel alana alınacak. Hayatı bir film şeridi gibi gözünün önünden geçecek. Yaptığı haksızlıklar için büyük vicdan azabı duyacak. Olumsuzluklardan arınacağı bir işlemden geçecek. Bir zaman sonra rehberlerin de yardımıyla, yeni hayatı için yeni bir seçim yapması gerekecek. Çünkü geçemediği dersleri tekrar etmesi, karma borcunu ödemesi gerekecek. Kınadığı, yargıladığı deneyimleri, yaptığı haksızları kendisinin de yaşayacağı bir hayat için yeniden doğacak.
Dünyanın enerjileri değiştiği için, bir başka gezegende, oranın canlısı olarak devam etmek zorunda kalınacağını söyleyen yazılar da okudum. Ya da inancından dolayı kıyameti bekleyecek yarı uykuda kalmış ruhlar gruplar halinde bir yerde bekleyecek diye bir yazı da okumuştum.
Aslında her ruhun farklı bir öte taraf deneyimi olacak. Bunların ortalamasını bir hikaye gibi birleştirerek anlatan bir kitap okumuştum ve reenkarnasyon kavramına yabancı olanlara ağır gelebilir ama çok iyi bir kitaptı. İnsanları hipnozla geçmişteki öte taraf deneyimlerine döndürüp, anlattıklarını birleştirip, hikayeleştiren bir kitap.
Ruhların Yolculuğu - Michael Newton
www.docdroid.net
Michael Newton - Ruhların Yolculuğu.pdfhttps://www.docdroid.net/BoVf3GR/michael-newton-ruhlarin-yolculugu-pdf#page=6
-
Oldu paşam sonsuza dek çalışalım
-
Fani değiliz omg bi cennete gidersek var ya offf o kadar iyi ki cennet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi ki ölüm var yoksa çekilmez olurdu
funny bir insan olmak daha güzel
Bu dediğin geçen sene dank etti banada :) Yaklaşık 5 sene komada kalan arkadaşımın abisi geçen sene uyandı.. Geçmiş olsuna gittim.. Tabi 5 sene uzun bir süre herşey değişti vesaire muhabbet ederken bize bu dünya nasıl oluştu Tanrı nasıl var oldu gibi cümleler kullandı.. O an bir korku sardı içimi.. Düşününce.. Niye böyle düşünüyorsun diyince 1 saatliğine ölü kaldım 5 sene 1 tane rüya görmedim hep karanlıktaydım dedi.. 5 Sene boyunca siyah hiçbirşey yoktu sadece hiç olmuş gibiydim dedi.. Uyandığından beri tüm din kitaplarını bitirdi.. Ama aynı ölmekten acayip korkuyor psikoloğa götürdüler adamında ayarını bozmuş randevu yok diyip duruyormuş
-
Yani zaman hızlı mı geçmiş yoksa karanlık yavaş mı hocam?quote:
Orijinalden alıntı: SilenthillDreamBu dediğin geçen sene dank etti banada :) Yaklaşık 5 sene komada kalan arkadaşımın abisi geçen sene uyandı.. Geçmiş olsuna gittim.. Tabi 5 sene uzun bir süre herşey değişti vesaire muhabbet ederken bize bu dünya nasıl oluştu Tanrı nasıl var oldu gibi cümleler kullandı.. O an bir korku sardı içimi.. Düşününce.. Niye böyle düşünüyorsun diyince 1 saatliğine ölü kaldım 5 sene 1 tane rüya görmedim hep karanlıktaydım dedi.. 5 Sene boyunca siyah hiçbirşey yoktu sadece hiç olmuş gibiydim dedi.. Uyandığından beri tüm din kitaplarını bitirdi.. Ama aynı ölmekten acayip korkuyor psikoloğa götürdüler adamında ayarını bozmuş randevu yok diyip duruyormuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kim gelmeni sağladıysa Dünya denilen uzay gemisine, daha fazla sıkıntı çekmemen için bir süre sonra yanına alıyor seni…
Uyandığında yürümekte filan zorluk çekti sanki 100 yıl filan geçmiş gibi bir hisse kapıldım demişti.. Zaten şu zamanlardada uzaylıları kafaya takmış durumda simülasyonuz biz diyip duruyor dinazorlarda simülasyondu vesaire bizi test ediyorlar bizden sonra başka bir varlıkları test edicekler diye diye baya baya kafayı yedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 3 Eylül 2022; 17:5:39 > -
Türümüz için hiçlikten canlıya ya da canlıdan canlıya geçişler normal şeyler. Fani olmayan bir şey yok zaten.
Benzer içerikler
- dudak okuma nasıl öğrenilir
- 90 kilo biri ayda kaç kilo vermeli
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor sesi geç geliyorsa
- oda kahvaltı ne demek
- kazayla hayvan öldürmenin kefareti
- prompt mühendisliği nedir
- izafiyet teorisi nedir
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X